Sziasztok!
Sok Szeretettel meghívunk minden Kedves autó és autó hifi kedvelőt az immár V.-dik alkalommal megrendezésre kerülő hangnyomásmérő versenyre!
Ha gyengének érzed a hifidet, akkor is nevezz bátran hiszen több kategóriát indítunk!
A jármű szépségverseny több szempont pontjaiból fog összeadódni, mint pl a külső, belső, motortér ill az összhatás!
Kicsik-nagyok jól érezhetik magukat, hiszen rengeteg színes programok közül lehet válogatni (fogathajtás, halászlé főző verseny, ápr.30.-án Retro buli, máj. 1.-én dj. Patt Duff, dj Mad, dj. Mesty ezekről érdeklődni: ) a href="http://www.matego.hu/Html/majalis.html" onFocus="blur();" target="_blank"Mr. Meky/a
Az egész rendezvény megrendezése egy erdőben történik, ahol akár sátorozhatsz is!
Gravírozás igaz de nem lett volna kész időben,a kupa az oklevéllel együt érthető v kidobod az oklevelet?olvasd el a671-et aztán kritizálj, és rendezz bulit!Nem tudom mi a tarifa máshol.Bocs.
fűnyírás nem volt találó? Bocsi.Lehet nem ez a legjobb hejszin,legközelebb máshova szeretném,de szerintem volt fillingje.Mint valaki irta is voltunk már rosszab uton is buliba.
ja és ugye kettő kupát is elhoztam,és azt hiányoltam hogy nem volt belegravírozva semmi!Csak meglett véve a boltban és kész!Mondjuk a gravírozás tudom mégtöbb pénzbe lett volna de 4000Ft-ot ért 1kupa?Matricát jó lett volna rárakni hogy mi meg hogyan!Így olyan a kupám amit elhoztam mintha boltba vettem volna!Nincs rá írva semmi hogy hol nyertem meg miért!Remélem nincs baj h ezt leírtam?!
Meg amikor neveztem autószépségre is azért is kellet +1000Ft-os fizetni!Ezt nem tudtam,mivel nem volt feltüntetve itt a fórumban vagy a plakáton!Mondjuk vki 2000Ft-ot fizetett ezért! Na mind1 legalább 5000Ft-ért lett 2kupám+2oklevél!
Hát én is csak lestem mikor mentem be hogy ilyen hosszú az út az erdőig!Volt 1-2hely ahol majdnem elakadtam!Meg végig túrtam a homokot magam előtt!De az volt a szerencse hogy homok volt ami ugye nem sértette meg az elejét!Csak tiszta homok lett!Még most is olyan!Nem mostam még le!Amikor 2005 és 2006ban voltam ezen a Devil Kupán az a helyszan volt jó!Kár hogy idén nem ott volt!Ja meg volt 1-2autó amire elég nagy toboz esett!Csak úgy koppant!Amúgy megvoltam elégedve az egésszel,csak ezek voltak a bajaim!Ja meg ahogy egyik szerevező mondta jöhettem volna füvet nyírni az autómmal!
A nevezési dijrol annyit szeretnék mondani aki nem csinált bulit az nem tudja mivel jár. kis ízelítő:terep50e-tereprend45e-szinpad25e-engedéjek25e-plakát20e-vízminta 150e-kupák40e hangosítás35e,okl10e,műszer50e,segítők30e,hírdetés20e,meg sk aproság üa,telsz.stb. nevezők11hifi 9szépség számolj!!!!!!!
Kedves Szervezőség. Mindenféle rossz véleményt kihagyva csak annyit kérnék hogy következőleg írjátok ki hogy 3km földesút befelé. Mert ez nem "tuning" autónak való. Legalábbis nem nekem. Előre is köszönöm!!!!