Alapjárat/Gyertyák

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Alapjárat/Gyertyák

Halli hoooho! Hy! Skacok lenne egy olyan kérdésem hogy az alapjárathoz van-e valami köze a gyertyáknak???? ugyan is....ma kicseréltem az összes gyertyáma (vettem ujat) szépen indul a verda meg mind en csak egy kongya van : az alapjáratom ojan csunya azota hogy huj jujjj!!! egyszer lesik majd vissza áll ojkor akkkorákat sziv a direktszüröm meg ér sziszegni....stb.... ezzel kapcsolat ban tudna valaki tanácsot adni??? vagy hallotatok már ijenröl????? Válaszokat és ötleteket várom és elöre is köszönöm szépen mindenkinek.....

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
6 7 8 9 10 11
gab81
2006. június 18. 21:55
alapjárati motort takarisd ki
Izom
2006. június 18. 21:54
hahoooooo mi az a hézagolás vagy hogyan kell???
BIGIMI
2006. június 18. 21:54
Van egy hézagoló szerszám,olyan mint egy szétnyitható bicska,csak itt nagyon vékony alumímium lapocskákat hajtassz ki a tokból,amik vastagság szerint vannak méretezve..
0,8mm....stb és a kocsitípusnak megfelelő hézagú lapot kell a gyertyapólus közé bedugni,egy kicsit megkocogtatni..
Utánna kihúzod,és az álltalad választott vastagságú érték lesz a pólus között,érted?
chef
2006. június 18. 21:53
Popeyeee
2006. június 18. 21:51
nekem volt ilyen gondom nemrég hogy ingadozott a fordulatszám, olyko annyira hogy le is fulladt! De csak csak 1 cső volt lukas, valami rágcsáló szerzett nekem nagy örömet
chef
2006. június 18. 21:50
valaki áruljy el mire jo a kartell xürő(utolagos)és érdemes e felrakni?
Izom
2006. június 18. 21:49
nem!! nem történt olyan meg!!!!

azt hogyan kelll?? vagy az mi????
BIGIMI
2006. június 18. 21:48
Hézagolni kell a gyertyákat,vagy megtörtént?
Izom
2006. június 18. 21:44
Halli hoooho!

Hy! Skacok lenne egy olyan kérdésem hogy az alapjárathoz van-e valami köze a gyertyáknak???? ugyan is....ma kicseréltem az összes gyertyáma (vettem ujat) szépen indul a verda meg mind en csak egy kongya van : az alapjáratom ojan csunya azota hogy huj jujjj!!! egyszer lesik majd vissza áll ojkor akkkorákat sziv a direktszüröm meg ér sziszegni....stb....

ezzel kapcsolat ban tudna valaki tanácsot adni??? vagy hallotatok már ijenröl?????

Válaszokat és ötleteket várom és elöre is köszönöm szépen mindenkinek.....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
6 7 8 9 10 11
Összesen 213 találat 11 oldalon