Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.


Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.


No hiba - elvileg


Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel




Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
SzaboZZZ
#41400
2018. március 03. 20:30
Sajnos a videó beszúrás sem működik.
Youtube videóval próbáloztam; EZZEL.

SzaboZZZ
#41399
2018. március 03. 20:27
Akkor a távoli tuning találkozókra már egy autóbusszal is mehetünk, beférünk mindannyian!!!
YELLOW
#41398
2018. március 03. 19:05
YELLOW
#41397
2018. március 03. 19:04
már a költözés előtt is be lassult. volt amikor többször ment el az üzenet, mert csak töltött én meg többször rányomtam.
de most is be van lassulva, pl. pár napja meg pont nem volt.
SzaboZZZ
#41396
2018. március 03. 15:15
Sziasztok!
Lehet, hogy már kérdezték, de nem találtam rá választ:
- többen tapasztaltuk, hogy eltűntek a "kedvenc"-ek. Az oldalszámot, azt mutatja, de a konkrét User-eket nem. Ez még ugyan helyreállítható lesz?
- a sorozatos lefagyások oka nem lehet az, hogy a rendszernek túl sok a több ezer regisztrált felhasználó? Talán megoldás lehetne, ha a régen -, pl. 1 éve nem - belépett user-ek egy archív állományba kerülnének. Vélhetően azért mostanában már egyre kevesebb az új regisztráció, és az aktív felhasználó is a CS-en!
Quad
#41395
2018. március 03. 12:33
Még nem tapaztaltuk, de utánanézünk!
PapaMaci
#41394
2018. március 03. 00:45
Jó reggelt!
Új hozzászólásnál piszkosul belassul az oldal. Mintha meg is állna. Aztán ráfrissítettem, és ott volt a hozzászólás. Remélem, csak átmeneti!
TOM-222
#41393
2018. március 02. 22:22
Hát jóval régebb óta itt vagyok, vagyunk, mint 5 éve, csak minden autónak külön oldalt csinálunk.
Részese voltam mindennek, minden változásnak és amúgy értem mit szeretnél mondani. Reméljük a legjobbakat.
És hogy legyen részben ismét ide tartozó komment: Azt a fránya kép rendszerezőt vissza a régire, mikor 3 kép egymás mellett elfért ugyanúgy mérettől függően, mert ez így, hogy egy régebbi kép előrébb kerül méret eltérések miatt, mint egy új hülyén mutat, és nekem ez hiba.
YELLOW
#41392
2018. február 27. 22:36
az újítás után jött a nagy változás. látod most a szerver költözés miatt, van aki bedurcizik és lelép, ebből a kevésből.
igen sokáig én is közte voltam a szétszedő társaságnak. de az újonc tudta jól, hogy mi a helyzet. hisz engem is szét akartak szedni, de tudtam, hogy nem kamu az autó. se nem voltam szívbajos, hogy pár beszólástól elmeneküljek.
aki elmenekült az vagy kamu volt, vagy nem is érdekelte annyira ez az egész.
többen másképp látjuk.
én sok reményt nem fűzök az egészhez. sajnos ezt látom. AMTS alkalmával ugyan megnő a regisztrálók száma, ahogy figyelem az utóbbi években, de az oldal élete, a fórum ugyanúgy pang.
nem tudom voltál-e itt korábban, de most 2016.os regisztrációt látok. lettél volna itt 5 évvel korábban. bár lehet olvastad az oldalt, de az nem olyan, mintha részese vagy az egésznek.
de ez nem csak itt van. BMW-s fórumokon is pangás van. de ahogy nézem máshol is.
én leírtam visszább mit gondolok erről, miért alakult így, sok minden közrejátszott. át alakultak az emberek, az internet használat, minden. amit látok, hogy sok ismerősnek aki itt volt, már gyerekek vannak. érthető, hogy az a fontosabb. de heti 1x egy fél óra nem lenne a világ vége. ha csak ennyi lenne a sok lelépett embertől is hatalmas változás lenne a mostanihoz képest. kb 12 éve itt vagyok, és ettől sokkal régebbiek is vannak, de én látom, hogyan alakult, tudom mi volt. mint ahogy azt is tudom a mostani gyerekek gyerekkora sem lesz soha olyan, mint amilyen a mi gyerekkorunk volt. és pont emiatt félek, hogy ez az oldal sem lesz olyan és sok másik, ami hasonló sorsra jutott.
nem olyan félés ez, hogy most jajj mi lesz. csak a változást, a drasztikus változást rossz látni, átélni. nem tudom ezt jobban elmondani, ezt át kell élni, érezni.
másik példa. imádtam gyerekként a Bud Spancer-es filmeket, emlékszem rá, hogy szerettem. és tudom, hogy most mennyire nem. és ez is durva, hogy én is ennyit változtam. pedig van régi film, amit mai napig szeretek, főleg francia vígjátékok.
"minden változik, de az élet nem"- nem, az élet változik a legjobban. és abban minden benne van.
TOM-222
#41391
2018. február 27. 21:07
Megértelek, de azért a "f" oldal akárhogy nézzük, sokat elvesz a carstyling oldaltól. Képeket tudnak feltölteni, hozzá tudnak szólni, találkozókra eseményt lehet létre hozni, amit eddig azért régebben itt oldottak meg, és azért azt cáfolnám, hogy ott fórumokba nincs élet, bár nyilván van ott is sok "haldokló" fórum. Ha magamból indulok ki, én se sokat használom azt az oldalt, ritkán szólok hozzá bármihez, de sajnos vagy nem, kapcsolattartás és sok egyéb dolog miatt napi szinten szükséges azon a honlapon való tartózkodás. Mondjuk az üzemeltetőknek ez biztos nem sajnos.
A regisztrációk is zömében az amts-hez kapcsolhatok, amivel mondjuk nincs probléma, sőt okos megoldás, mivel így mégiscsak valamilyen szinten "muszáj" erre az oldalra fel látogatni, viszont abban teljesen egyetértünk, hogy a komment számok nagyon megcsappantak. Lehetne erről többféle indokot, problémát...stb. írni, de én csak annyit fűznék hozzá, hogy remélem azért ez a tendencia megváltozik, mert én mai napig szeretem ezt a honlapot, pedig az első regisztráció, vagy az időben még attól is előrébb ugorva, mikor még csak nézegettem a honlapot eltelt jó pár év.
Mondjuk még annyit hozzá fűznék, hogy sok embernél anno az itt "fogadó" társaság hozzászólásai miatt se jöttek fel többet a honlapra. Egy elírt adat, vagy csak egy nem a realitás talaján kiírt 0-100-as adat miatt szétszedték az embert és érthető módon elment a kedve az egésztől. Nyilván az éremnek két oldala van, lehetne ezt ecsetelni mindkét oldalról, de egy gyerek is ha rosszat, butaságot, vagy nem oda illő dolgot mond, nem az a megoldás, hogy "szétszedjük", hanem elmagyarázzuk neki a relatív helyes megoldást.
Egyébként szerintem a honlap megújulása nem igazán lehetett indok, akik elhagyták az oldalt. Egyrészt ahogy a világban is, mindig szükséges lépést tartani a korral, ill. ahogy te is írtad, aki "cs függő", az azért egyik napról a másik napra nem tudja itt hagyni az oldalt. Mondjuk sokan kiöregedtek úgymond ebből, családosak lettek vagy több száz indok miatt abbahagyták az autó tuningot, és így a honlap látogatás is megcsappant szépen folyamatosan.
A hatóságos dolog egyébként nem elképzelhetetlen, hanem biztos volt.
YELLOW
#41390
2018. február 25. 07:18
persze. mondogatják itt, hogy már korábban is érezni lehetett, de ott és akkor egy hirtelen vágás történt. mintha megszakadt volna valami. még reménykedtünk, hogy 1 hónap és hátha.
de ez hihetetlen, hogy ennyi miatt így elfordulni. nekem sem tetszett. ez már max kifogás lehetett, egy jó véletlen ürügy. de a CS az valami függőség, jó sokan le tudtak állni róla.
nekem hihetetlen, hogy ilyen így megtörtént.

egyébként mint magyarázat azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy pont abba az időben volt az, hogy nagyon rámentek a tuningos autókra a hatóságok. lehet ez az oldal is szolgált adatbázisként. de ugye ez sokakat visszavetett. akkor minek beszélgessenek itt? meg sokan felnőttek, vagy más érdekli már őket.
hát ez van.
Biopon87
#41389
2018. február 24. 19:15
de ez mind akkor történt amikor át lett alakítva az oldal az adta meg az utolsó döfést nem lehetett átlátni meg jöttek a hibák sokan kiábrándultak
YELLOW
#41388
2018. február 24. 13:57
de a regisztrációs szám csak jól mutat, hiába regisztrál, ha a fórumban nincs élet.
az az f betűs oldal nem jelent semmit. a CS f betűs oldalán sincs nagyon élet. több, mint itt, de nem sokkal. most ne lájkokból vonjunk le konzekvenciát, hanem abból, hogy mennyi ember kezd el beszélgetni adott téma alatt.
f oldalas csoportok mindegyikében csak a hirdetés megy folyamatosan. kb ennyi szerepe van az ott lévő csoportoknak. ahol tiltva van a hirdetés, ott élet sincs nagyon.
én is látom, hogy vannak új regisztrációk, de nézd már meg az adatlapjuk alatt mennyi komment van. még a szép időben, 2 óra alatt volt, aki alatt ezer komment volt. az új regek alatt 10 év alatt nem lesz annyi, ha ez a trend folytatódik.
beregisztrál egy új. mit lát? nincs semmi. azt se mondják neki, hogy kukk. lehet törli is magát, vagy ha már beregisztrált, akkor mindegy. de lehet fel sem néz többet.
TOM-222
#41387
2018. február 24. 12:42
Én is nagyon sok autóst ismerek, így egy képből, vagy már a nick nevéből megmondom az e, de afelől hogy kevésbé van élet az oldalon (ami sajnos a bizonyos f betűs honlapnak köszönhető) egy két percet nem hiszem, hogy nem bírnak az emberek rászánni a regisztrációra.
TOM-222
#41386
2018. február 24. 12:38
Már utána megoldották a problémát a srácok.
YELLOW
#41385
2018. február 24. 06:37
feltételezhetően ismerik őket. kivéve ha lopott képekkel vannak fent.
biztos ott lesznek a kiállításon is.
a régi dolgokat pedig ne említsd, már kb. senkit nem érdekel sem az aréna, sem a kategória. sőt az oldal sem nagyon. ez sajnos az igazság. én sem autós témák miatt járok még ide. csak filmek. meg azon pár emberrel még tartani a kapcsolatot, akik itt vannak és néha írnak.
itt ha valaki életet lát, az valami másik oldalt néz, vagy az én böngészőm szűr kis ok mindent
csak árnyéka önmagának az itteni élet.
tényleg bocs az üzemeltetőktől, de én nem tudom homokba dugni a fejem.
Biopon87
#41384
2018. február 23. 19:39
jah a linkek lemaradtak
[ link: www.carstyling.com ]
[ link: www.carstyling.com ]
Biopon87
#41383
2018. február 23. 19:35
egy kérdés vagy nekem nem jeleníti meg az adatlapot vagy 2 -5 képre top ill. tunedet kapnak? régen ezek funok voltak
kbel
#41382
2018. február 23. 19:29
Mi az hogy nem,én ma egyszerre kettővel párbajozom bár néha olyan nevekkel jelentkezik be az oldalam,hogy fingom nincs ki az
TOM-222
#41381
2018. február 21. 23:32
Szia Laci. Nem akkora nagy probléma, de nekem például az aréna semmilyen téren nem működik. Nem enged szavazni, ahogy autót se tudok kihívni.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 41557 találat 2078 oldalon