Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.


Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.


No hiba - elvileg


Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel




Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
PapaMaci
#41359
2017. december 31. 12:13
Így olyan, mintha rosszalkodtál volna
YELLOW
#41358
2017. december 31. 12:08
ugyan moderáltattam egy adminnal, de ha valaki el is tüntetné teljesen azt a sok üres kommentet, az zsír volna. köszi!
YELLOW
#41357
2017. december 30. 21:25
az oldal a mai nap folyamatosan be crash-el.
így kérnék jó pár komment törlést a Film ajánló topic-ban, mert párszor elküldődött.
thx!
PapaMaci
#41356
2017. december 05. 09:36
Aztán jött az automatikusan frissülő lista. Az volt a nagy találmány a CS életében. Nem kellett F5-özni sem.
Rolee23
#41355
2017. december 05. 03:48
Ez is igaz, én 2006-ban regisztráltam, mikor megvettem az első golfom. Azóta majdnem napi szinten itt vagyok, csak míg 10 éve naponta több órát is elütöttem itt, most már végzek 2-3 perc alatt.
kadi418
#41354
2017. december 05. 00:01
kb így nekem mondjuk még kicsi turbóm sincs.
kadi418
#41352
2017. december 04. 23:20
Azért ehhez szerintem hozzátartozik, hogy aki tényleg rég CS-s, öregedett kb tíz, vagy több évet (én 2004 körül regisztráltam) igen bandáztunk, helyben szombat esténként, találkozókon ritkábban és napközben. De a többség megkomolyodott, megházasodott, gyerekek stb. Én nem, de öregszem, hidegben inkább ücsörgök a melegben otthon, emellett ugyebár sokan külföldre költöztek és nem a találkozókra időzítik a hazajövetelt, esetleg külföldi találkozókra járnak.
Gaben
#41351
2017. december 04. 22:43
persze értem, én csak kicsit hosszabban akartam kifejteni a facebookról a véleményem.
amúgy régen én is rajta ugráltam az F5ön, hogy mikor jön új hsz fórumban vagy privátban. reméljük, lesznek olyan újítások a jövőben, amivel meglehet fogni a usereket, hogy aktívabbak legyenek, ha nem, akkor megmaradnak fb analfabétának
YELLOW
#41350
2017. december 04. 21:56
ha belegondolsz, még ha OFF is, de legalább beszélünk valamiről
PapaMaci
#41349
2017. december 04. 21:40
Én nem vagyok FB-on, nem is voltam, de hidd el, nem csak a neten van ez! Minden esetre én sajnálom ezt a kihaltságot. De csak a tisztánlátás kedvéért remélem tudjátok hogy Sárgával egyetemben jobbító szándékkal írunk ide, nem pedig fikkantásból!
Amúgy meg én a munkám nagy részét gép előtt töltöm, ami sokszor kitesz kb napi 18 órát. ...van is vagy 8 gyépem, + 2 telo, tablet, egyebek... De valahogy nem sok időm van netezgetni, mert dolgozom. Másokkal sincs sok időm foglalkozni, annyi a saját dolgom. ...és egyre több. De nem találok embert, aki dolgozna nekem, és rá is merném bízni a munkát.
De a lényeg, hogy amikor megfáradok picit a gép előtt, felnézek ide, és általában szomorú vagyok, vagy néha örülök, hogy született egy-egy hsz. Minden fórum minden bejegyzését elolvasom, csak sok dologban nem vagyok kompetens, így nem szólok bele.
YELLOW
#41348
2017. december 04. 16:40
figyelj ebben teljesen igazad van. FB csoportok nem szólnak másról, mint adás-vételről.
komolyan nem szoktam sűrűn hirdetni csoportban, de amikor két különböző hirdetést tetetm fel, még az enyémet törölték. de aki naponta tetet fel akár ugyanazt is, meg napjában többször, azokra semmilyen szankciót nem alkalmaztak. ha még szóvá tettem az igazságtalanságot én voltam a f@sz.
valakiknek lehet bontóskodni, meg 2 hirdetni a sz@r mütyűröket, másnak nem.
lustaság sajnos igaz. napi 2x legalább felteszik ugyanazt a sz@r kérdést. miért? mert szaros bontóból elhozott romhalmazokat vesznek be, amiből a papír dolgokat már külföldön újra hasznosították. de FB csoportokban is lehet keresni.
vagy másik márka specifikus fórum. ugyanez a rendszer.
értem én, hogy ha baj van, akkor sürgősen kell a segítség, d emi van ha senki nincs jelen? mi van ha már csak azért sem akarják a régi tagok 200x-ra is megválaszolni a kérdést? aztán jön a nyavajgás, hogy milyen szar fórum vagy csoport. mikor lehet kb 1 óra kereséssel maga is megtalálta volna a választ.
mindenkinek minden kell, de azonnal, tegyék a szájába az ételt, sőt rágják is meg előtte.
én is vagyok csoportban admin, vagy másik fórumon, tudom jól mi van.
annyira el vannak butulva és kényelmesedve az emberek, hogy csak na.
mondom én nem csodálkozom semmin. az a generáció, aki itt nőtt fel, azok 99,9%-ban elmentek. pár hibbant, mint mi, akik még itt maradtak. van regisztráció fiatalok közül, de lusták, nem lendítik fel a fórumot, mert ahhoz beszélgetni kellene, de akkor nem maradna idő FB-rs instára, meg anyám kínjára. meg mindenki YT csatornából akar élni. ez a másik nagy divat. nézik a rivális videósokat, sok órányi anyagokat, minden idejüket leköti.
néha nem bánnám, ha az egész internet felrobbanna. a gyengék mind lógnának önmaguktól. de meglenne legalább a természetes kiválasztódás. pusztulna a férgese.
én is sokat vagyok gép közelben, néha észreveszem elvonási tüneteket, sőt meg is lepődöm. de komolyan van aki 10x ennyit van a gép előtt, vagy telefonon.
qrva rossz irányba tartunk. jó ez az oldal is marha sok embert lekötött annak idején, de mégis más volt. szinte minden településen magánszervezkedésben autó bandák alakultak, összejártak, stb. most mi van? alig van valami. nem lehet a rendszerre fogni, régen is illegális volt sok minden.
Rolee23
#41347
2017. december 04. 14:31
A Facebook-ról annyit, hogy én a közelmúltban töröltem magam onnan, elég volt belőle.
Viszont amíg volt, tagja voltam néhány csoportnak és amit írsz pl a hirdetésekkel kapcsolatban az teljesen igaz. Az a baj nincs semilyen szűrő rendszer vagy IQ teszt a regisztráció mellé, így kb a 8 általánost se elvégzett, nagyon buta, primitív, helyesen írni se tudó, javarészt pl ork származú egyének is ellepik az adott csoportot. Engem pl felbasz agyilag ha valaki nagyon csúnyán gépel, nem figyel az ékezetekre, értelmetlen mondatokat ír, stb és így hirdet valamit. Vagy pl a hirdetés alatt osszák az észt, belepofáznak a hozzá nem értő, nagyon okos emberek is. De mindezeken túl adtam el és vettem is dolgokat face-ről.
Egyébként meg hiányoznak a régi carstyling-os idők, mikor itt ment a bandázás, pörögtek a fórumok, szerveztük a találkozókra járást vagy utána megbeszéltük az élményeket, képek megosztása, stb. Ezek mostanra már mind a face-n zajlanak, ezért is halt meg ez az oldal.
Gaben
#41346
2017. december 04. 14:14
Magán vélemény olvasható a netezésről és mindenről ami eszembe jut, bocs ha nem idevaló de na:
Magyar ember mindenben a sz*rt keresi. mindenkibe beleköt, aztán ha visszaszólnak és nincs pajtija akkor elkussol. nem sűrűn hirdetek facebookon, de feladtam 3 karosszéria elem hirdetést. értelmes komment érkezett? Nem, cserébe jön egy halom cigány komment, hogy mit képzelek én az általam kiszabott árakról (megjegyzem, tök reális ár, használt cucc, akit érdekel alkud belőle), de nem tudnak túl lépni rajta, aztán jönnek a haverjai stb.

Hogy hirdetnek a koketták a facebookon? "sija keresek kereket, kommentben várom" - értelmet itt nem keresek, megosztják a képernyőképet egy halom csoportban, aztán neki arra van 3 órája, hogy mindenkinek válaszol privátban, ahelyett, hogy egy korrekt erre kitalált keresőt/hirdető oldalt használna.

Egyszerűen LUSTÁK az emberek. Pár napja, voltam egy vállalkozónál, ő álláskeresőknek segít külföldi munkákban, nyelvet tanít stb. Ő is megmondta, a mai emberek lusták keresni, olvasni, látják, hogy van facebook, beír egy üzenetet a többit meg verd ki belőle, hogy mit akar, add a szájába, és rágd is meg helyette.

Értem én, hogy új oldal készült, elején voltak hibák, meg közben is előjöttek hibák (bevallom nekem sem tetszik annyira, de megszoktam). Ez a tipikus megszoksz vagy megszöksz állapot. És inkább mennek adminoskodnak saját facebook csoportokban, oldalakon mert élvezik, hogy ott az van amit ő mond/kér.

Az anyagi és egyéb jogi hátterekről ne is beszéljünk, mert a facebooknak hála, annyi házi autóbontó növendék van, meg egyedi autós klub póló, kulcstartó kínai szart árulnak és veszik mint a cukrot, mert hogy hűdejó. Nem nyalni akarok, de hasonlíts össze egy Carstylingos nyakbaakasztót egy házilag, vagy akármilyen olcsón megrendelt fisz***z márkázott darabbal. Évek óta használjuk a cs-s verziókat autó és lakáskulcson egyaránt, nem hogy nem kopik el, de még a fém része se törik szét.

Mindegy, kirítam magam, oltsatok le plz
Gaben
#41345
2017. december 04. 13:51
én gond nélkül kihívtam egy usert.
YELLOW
#41344
2017. december 03. 13:38
régen egy frissen regisztrált, sz@rrá lett szedve, főleg ha olyan autóval jött.
nekem kész álomszerű ez az egész, hogy így hirtelen (mert ez az), mi lett. mintha a 99,9% felhazsnáló nem tudna belépni, mert le lennének tiltva. tényleg szürreális az egész. de hát más fórumon is tapasztalni iylet, hogy aki tudna nem foglalkozik az oldal motorjával, stb. tengés lengés van, vegetálás, mint amikor egy ember kómában van. csak itt az oldal. miért nem ismerik be? ezt sem értem. mint amikor aszondják fekete hó esik, miközben mindenki látja, hogy fehér. áhh, kár erről beszélni...
Rolee23
#41343
2017. december 03. 12:45
A minap benéztem az egyik frissen regisztrált autó oldalára és nem volt egy db hozzászólás sem.
Ebből is jól látszik, hogy mennyire halott ez az oldal. Egyébként már én is akartam törölni magam, de csak az autóm adatlapját tudtam. Magamat mint user-t nem vagy csak nem találtam meg azt a funkciót.
YELLOW
#41342
2017. december 03. 10:35
depressziós ne legyél azért... értem a célod, de te is csak emiatt jársz még ide. érted a lényeget? ha jól menne az oldal, már rég letudtad volna a célod és te sem lennél itt. így éppen vagyunk még majdnem egy tucatan

amúgy régen mintha lett volna az oldal szélén valami statisztika, hogy mennyi a jelenlévő tag meg ilyenek. most vajon miért van eltüntetve? vagy csak én nem látom? azért kíváncsi lennék, regisztrált tagok és látogatók mennyien vannak jelen?
kbel
#41341
2017. december 03. 06:35
Hét embert számoltam most össze,bassza meg pörög az oldal csak kihívni nem tudok már megint 3 napja a tetű rágja el a nyakukat.Nem gondoltam,hogy visszasírom Davidszt,vele legalább veszekedni lehetett.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Összesen 41557 találat 2078 oldalon