AUTÓÉPÍTŐ SHOW 2010, ZSÁMBOK

Témakör: Off-topic
aktuális téma
AUTÓÉPÍTŐ SHOW 2010, ZSÁMBOK

Az AUTÓÉPÍTŐ SHOW 2010 (Autókiállítás és Klubtalálkozó) házigazdája a STREETTUNING CLUB HUNGARY! Bővebb infók hamarosan! STCH

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
Admin
2009. november 12. 22:35
Hamarosan választ fogsz kapni a kérdéseidre, csak jelenleg mindenki elfoglalt felénk.

Addig megkérnélek hogy az ehhez hasonló akciókat mellőzd. Köszönöm.
Focus TDDI
2009. november 12. 22:30
az megint más dió de nézd meg hogy milyen körülmények között csinálták...és milyen lett mennyire lett poros koszos szemcsés...stb az airbrush klub elnöke nagyon kedves barátom és Ők sem tudták kivitelezni pedig profi gárda
zsambok
2009. november 12. 22:30
Igen akkor a félreértése elkerülése végett a rendezvényneve: AUTÓÉPÍTŐ SHOW 2010, ZSÁMBOK (Autókiállítás és Klubtalálkozó)!!!
bocieGT
2009. november 12. 22:28
Ilyen CULT stílusú autóval is lehet menni? Vagy az nem számít show- illetve tuningautónak? Van esélyünk vagy csak a feltűnő tikrácsos nagybojleresz alessziós az elfogadott?
Pöle Peta
Tök jó lehet nézni, ahogy kvázi két ember szop az autóval...
zsambok
Az Airbrush már legalább 10 helyen láttam, hogy szabadtéren nyomták nem akarok nevet mondani, de profik és nem autóra, hanem pl. egy sima motorháztetőre vagy lemezre látványból amit felajánlottak!
Focus TDDI
ezt neked kell tudni én nem okoskodni szeretnék de a rendezvény neve nem az amit valójában adni tudtok... itt legalább 1 Hungexpo vagy valami zárt hely kellene ahova be lehet menni tudnak dolgozni...1 autó építése nem 2nap
zsambok
2009. november 12. 22:27
Ezt mondtam az előbb, hogy az lenne jó, de biztos, hogy semelyik, ez tuti!

Ezért kellene olyan aki addigra csinálja meg az autóját, mint pl a Tuningshow-ra tavaly az Eastblock!
zsambok
2009. november 12. 22:25
Az is jó ötlet, de az eredeti terv az, hogy elhívjuk mondjuk azt az autóst aki pont akkor szeretne LSD ajtót rakni a kocsijára és elhívom azt is aki beszereli és meg is van a látványos építés!

De egyszerűbben is megoldható, a saját autómon addigra lesz LSD leszerelem + visszarakom, ez is egy ötlet!
Focus TDDI
2009. november 12. 22:25
az Airbrusht nem lehet szabadtéren kivitelezni mert a szellő is belezavar..zárt pormentes hely kell hozzá,hogy kell 1 lámpát cserélni az smafu,az LSD még érdekes lehet meg a rugócsere is smafu...nem az elnevezést tükrözi maga a rendezvény menete...szerinted melyik cég fog kint szerelni tuningolni megcsinálni az autóját fényezni?
zsambok
2009. november 12. 22:23
Valami ilyesmi de szívesen veszek bármilyen építő jellegű ötletet!
Focus TDDI
2009. november 12. 22:22
igazából nem látom át a dolgot...hogy lesz több csapat ami oda megy 1-1trabival és ott megcsinálják vagy mi?
Blindmouse
ott lesz a vándorcirkusz céllövöldéje, és amit ott megnyersz azt alacsony költségen felragasztják neked. :D
zsambok
Azt terveztük, hogy felkérünk egy autós céget aki a rendezvényre építi meg legújabb autóját mint a GOOD GUYS SHOW-N amerikában pl. FOOSE , de ez sarkított dolog, valami hasonlóban gondolkodtunk!

Ami autóépítő jellegű, hogy hívtunk már több embert akik különleges járműveket készítenek és azok is kiállítanának + veterán gépek!

Az lenne a tuti ha valaki ott építene autót, de ez nagyon nehezen kivitelezhető sajnos, pedig biztos látványos lenne...

Ezért gondoltunk az Élő Airbrush-ra, esetleg okításként pár fogás bemutatására pl: Rugócsere élőben, lámpacsere, LSD ajtó beszerelés stb.

Ettől lenne autóépítő!!!
homan1
2009. november 12. 22:17
Mazi te ezt nem értheted.....
Focus TDDI
2009. november 12. 22:15
de a rendezvényben mi lesz autóépítő?milyen olyan tevékenység vagy program fogja ezt az elnevezést megtestesíteni?
zsambok
Már tanultam belőle, ezért megfogadom a tanácsod!

Akivel kötöttem pl. HELL, CHEVROLET azok ott is voltak, csak gondoltam, ha ismerősök és szólok nekik az is elég lesz...hát úgy jártam!
Mazi
zsambok
2009. november 12. 22:14
Egyébként olyan rendezvényt szeretnénk ami szabadtéri ugyan, de minden olyan céget meghívunk aki Magyarhonban autókkal foglalkozik, ezért nem írhatom, hogy xy ott lesz, mert még most beszélek velük, hogy ki mit szól hozzá!

A HELL helyett vagy a VODOO Energiaital vagy a WATT lesz jövőre a támogató!

Ami viszont biztos, hogy lesz Autószépségverseny 10 kupás kategória és 10 különdíj, ez idén is volt,
Hangerőmérő verseny,
Kipuffmérés autó+motor,
Ügyességi versenyek...

Szinpadi fellépők, főleg táncosok és DJ!

Ez a minimum!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 34 találat 2 oldalon