Külföldi munka

Témakör: Off-topic
aktuális téma
Külföldi munka

Tapasztalatok, vélemények, meglátások stb ide!Aki dolgozott vagy dolgozik kint, írja meg, milyen ceremónia a beilleszkedés, hogyan áll az utca embere hozzád mint idegenhez, mennyiben mások a szokások stb.Illetve tippeket, hol van még értéke a munkának, mert PL: Németbe a bérek már nem olyan kecsegtetőek, mióta a románok, törökök stb vendégmunkások kávépénzért vállalják a munkát.Én buszvezetőként szeretném keresni a kenyerem egy szép országban, ahol a tisztességes munkának van értéke, még ha nem is kolbászból van a kerítés... Egy példa még: Az osztrákokra sokan monják, hogy faj és idegen gyűlölő.Dolgoztam kint 5 hetet Brunn-ba és minden szomszéd mosolygott, a boltban normálisan kiszolgáltak, senki egy rossz szóval nem illetett meg.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6
coolkid
2009. május 01. 13:36
Szasztok! én konkrétan most egyiptombol irok!
Omar
2009. május 01. 13:35
Én most voltam állásbörzén Oberwartban (AMS) de csak vendéglátós melók voltak egy-kettőtől eltekintve, én meg ezt az egyet nem fogom már csinálni, akármi mást
pápásünike
2009. május 01. 13:34
komolyan???és milyen kint?vannak lehetőségek?kis Ufo-val szeretnénk kimenni külföldre vhová,mert itt semmit nem tudunk elérni...
Davko
2009. május 01. 13:32
Hát nehéz valóban. Főleg a válság óta én most megyek vissza osztrákba.
pápásünike
2009. május 01. 13:31
mi is azon vagyunk de nem könnyü!
Szemán
2009. május 01. 13:27
jaja

de kéne szerezni kinnt jó munkát
Davko
2009. május 01. 13:26
Sziasztok! Jó ötlet ez a topic.
Szemán
2009. május 01. 13:25

am jó kis lóvét lehet külföldön lehuzni "tapasztalat"
Szemán
2009. május 01. 13:23
Szem
2009. május 01. 13:23
Ritschie
2009. április 18. 13:19
Tapasztalatok, vélemények, meglátások stb ide!Aki dolgozott vagy dolgozik kint, írja meg, milyen ceremónia a beilleszkedés, hogyan áll az utca embere hozzád mint idegenhez, mennyiben mások a szokások stb.Illetve tippeket, hol van még értéke a munkának, mert PL: Németbe a bérek már nem olyan kecsegtetőek, mióta a románok, törökök stb vendégmunkások kávépénzért vállalják a munkát.Én buszvezetőként szeretném keresni a kenyerem egy szép országban, ahol a tisztességes munkának van értéke, még ha nem is kolbászból van a kerítés...

Egy példa még:
Az osztrákokra sokan monják, hogy faj és idegen gyűlölő.Dolgoztam kint 5 hetet Brunn-ba és minden szomszéd mosolygott, a boltban normálisan kiszolgáltak, senki egy rossz szóval nem illetett meg.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6
Összesen 114 találat 6 oldalon