nah írjátok ide ami bánt benneteket, itt lehet majd művelődni is, remélem!
itt fejtsétek ki, nehogy Off topicon kívülre írt dolog miatt és politizálás, faji bajok miatt tiltsanak titeket!
nah az egy külön egészestés téma az az ami naon nem hiányzott sztem és elkezdte a züllést, a célt meghozta, vonzotta az új usereket és vele a pénzt de mást is sajnos
jaja, de épp ez a lényeg, a régiek kikoptak és maradt nagyrészt az aki olyna amilyen, ez a szomorú unokatesóm az kezdetektől ittvan szal mesélt sokat, naon tetszett volna az a rendszer de más idők voltak
Én havonta egyszer nézek be. Tiszta dedó az egész.
A kemény öregekkel meg telefonon beszélünk inkább. Itt 2 kommentet nem lehet kultúráltan váltani csak priviben.
Andrisss:
"de érdekes h emberek akik 3-4 évig ezen az oldalon élték életüket délutánonként és az egész oldal egy közösség volt azok már vagy egy éve havonta felnéznek 1szer"
Mondjuk régen még nem az ment az oldalon mint manapság. Én 2004. januárjától itt vagyok, és régen nem ostoba szmájlikkal volt tele a userok oldala, hanem értelmes, hasznos kommentekkel. Ha valakinek nem volt értelmes mondanivalód, akkor nemes egyszerűséggel nem írtál neki. Ma meg mindenki osztja a zsírt eszetlenül ...
ahogy jobban tetszik de ezt akármiylen téren akárhol fenntartom h hülyék kíméljenek ez olyan dolog h mindennek megvan a helye ideje és célja, az a 15éves is kap egyzser jogsit(igaz a hülye nem lesz okosabb valószínűleg) de mint mondtam nem kéne ennekse kizáró oknak lennie mer találkoztma már itt olyna 15évessel aki halál normális volt sőőt lehet megse mondtam volna a korát és ugyna így van rengeteg olyan aki egy gomba értelmi szintjén mozog és osztja az észt
én egy ezüstszínű ford fiestán láttam carstyling szélvédőmatricát,és mivel nagy bolondja vagyok az autóknak,tesómmal regisztráltunk ide egy ignisselakkor még az is más volt
és 2005 szeptember környéke óta vagyok itt regisztrálva (akkor lett otthon netem) de még jóval előtte a fixtvben láttam, hogy van ilyen. Na azóta olvasgatom ezt.
és az átlagéletkor sem 17 volt, olyna jött fel akinek ittvotl a helye, mostmeg, ittvan a 15éves, az aki nem is szereti a kocsikat stb. végülis ez sem lenne baj ha úgy viselkedne de ez ritka
vmikor 2005elején kapcsolódtam be aktívan de elötte ismertem és figyelgettem az oldalt viszonylag rég, elég sokat hallottam róla és nagyjából tom h milyen volt annak idején és kár h nem akkor kezdtem(bár kicsi votlam meg mostse vok túl sok de asszem tom h mi merre
3-4 éve nem volt ennyi user se. Nagyjából mindenki ismert mindenkit. meg nem volt ennyi tunerklub meg város/megye topik se, ahol osztódni tud a társaság.
ht nemhogy kicsi semmilyen nincs nekik, én nem voltma itt még legelején de hallottam róla sokat, akkor még volt sőt együtt fórumoztak őkis stb. úgy másfél éve asszem volt egy kisebb erölködésszerű kísérletük amikor naon bekeményítettek ugyebár de nem naon sikerült nekik, azóta van ez a mostani állapot ahogy nézem