úgy ennék pacalt!

Témakör: Off-topic
aktuális téma
úgy ennék pacalt!

ide irjon mindenki, akinek kedve támadt egy kis pacalt kajcsizni, cuppogtatni.. akár szivoszállal a levét, akár villával bökdösni, vagy csak szimplán krumplival lapátolni.. paprikáspacal, csülköspacal, lecsóspacal.. döntsétek el ti, ki milyen pacalt durmolna!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9
q765
#81
2008. december 09. 01:01
jaaa, most esik le, hogy ceglédi vagy ejj, gyalog tudok csak, mert már nem ülök kosciba,, ceglédtől meg messze vagyok
bubu01
#80
2008. december 09. 01:01
q765
#79
2008. december 09. 00:59
hurka-hurka véres gyurka, ezmegitt a véres hurka..
Jason X
#78
2008. december 09. 00:58
hopppááá.... hurka kóbász jó adja
q765
#77
2008. december 09. 00:58
q765
#76
2008. december 09. 00:56
büüüüff volt a válasz...
Jason X
#75
2008. december 09. 00:55
Jason X
#74
2008. december 09. 00:55
nekem mind1 csak sok legyen... nem megyünk el kocsmázni?
q765
#73
2008. december 09. 00:55
pacal, vagy disznósajt? melyikhez gondoltad?
q765
#72
2008. december 09. 00:54
MS? húúúúú, MS office.. nekem ez rajzolodott ki belőle
bubu01
#71
2008. december 09. 00:54
én inkább ilyet innék
sacaxydr
#70
2008. december 09. 00:52
további jó pacalozást!bye!
q765
#69
2008. december 09. 00:52
énmár lassan lépem az 5.et

annyiféle variácio létezik.. elképesztő, hogy milyen sokféle finomsággal örvendeztetett meg bennünket a lelkes konyhatündérek tábora.. keresgetek keresgetek, és megakladtam a disznósajtoknál.. nemnyitok uj topicot, de meg kell emlitenem őket.. mennyire felhasználóbarátok, már a csomagolásuk is szemet gyönyörködtet..
Jason X
#67
2008. december 09. 00:50
sztem beszéljünk az adminokkal h rendezzünk egy közös carstylingos pacalfőző fesztivált
Jason X
#66
2008. december 09. 00:49
huh ebből most csak ugy magába öblítenék le 3-4et
Zsear
#65
2008. december 09. 00:49
q765
#64
2008. december 09. 00:49
q765
#63
2008. december 09. 00:47
hujjujuj.. valami másra asszociáltam.. más jutott eszembe a fehér zománc tányérrol
Zsear
#62
2008. december 09. 00:47
Ökörvékonybél (római recept)

Ökörvékonybél, sonkaszalonna, süritett paradicsom, fokhagyma, zeller, petrezselyem, zsír, só, bors, vörösbor, víz.
A belet már lehetőleg vásárláskor szabadíttassuk meg a hashártyától; vágjuk mintegy 20 centis darabokra, melyekből gyűrűket formálunk. Ezúttal is apróra vágunk sonkaszalonnát fokhagymával, zellerrel és petrezselyemmel, forró zsírban szétolvasztjuk, majd a gyűrűket szüntelen kevergetés közben megpirítjuk. Ezután megsózzuk, megborsozzuk és felöntjük vörösborral. Ha a bor elpárolgott, víz következik, ehhez adható néhány kanál sűrített paradicsom. 3-4 óra alatt - miközben egyre utánatöltjük a vizet vagy a bort - a gyűrűk összezsugorodnak és megpuhulnak.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 161 találat 9 oldalon