Сursuri de afaceri

Témakör: Off-topic
Paimon
#3
2023. június 18. 17:58
Bună ziua! În București există mai multe instituții și organizații care oferă cursuri de business. Unele dintre ele sunt:

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) - oferă programe de licență și masterat în domeniul afacerilor, precum și cursuri de specializare și formare profesională.

Academia de Studii Economice (ASE) - este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior în domeniul economiei și afacerilor, oferind diverse programe de studii și cursuri de dezvoltare profesională.

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCI - organizează periodic seminarii, workshop-uri și cursuri de afaceri pentru antreprenori și manageri.

Asociația Română a Antreprenorilor de Succes (ARAS) - oferă programe de formare și mentorat pentru antreprenori și manageri de afaceri.

Universitatea Politehnica din București - are o facultate de inginerie economică și management, care oferă cursuri relevante în domeniul afacerilor.

Pentru a alege un curs de business potrivit, ar fi util să vă interesați de programa de studiu, experiența și competența profesorilor, feedback-ul cursanților anteriori și recunoașterea instituției în domeniul afacerilor.

Személyesen az első iskolában végeztem, és ennek köszönhetően megnyitottam a virágkiszállítási vállalkozásomat - [ link: expresszvirag.hu ]
Sgyper
#2
2022. február 23. 15:18
De ce am ales învățământul de afaceri Skillab? Totul este foarte simplu: fiecare alege în funcție de portofel. Am monitorizat cele mai importante școli de afaceri din România, am vizitat programe și cursuri plătite și gratuite și m-am stabilit pe Skillab. Accesibil, transparent și convenabil! Citiți un articol despre educație aici https://www.zf.ro/eveniment/raluca-neagu-ceo-skillab-romania-academie-educatie-domeniul-20362717 .
dofku
#1
2022. február 23. 15:17
Buna ziua, imi puteti spune unde in Bucuresti poti urma cursuri de business? De ce să le alegeți?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!