Abony
aktuális téma

Abony és környéke ide
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ez milyen autó lenne?
Az tény, hogy ebből élne nem szállt volna ki....

Hallottam, nem tudom ki lehetett.

első körben itt és a v8cars-on próbáltam, mivel itt (és ott) sok az ismerős, elsőként is inkább őket támogtom a vásárlásommal, második körben jött a RB, az Autósszaki és az Expressz.
Átlagban, ha veszek valamit, ezt a sorrendet szoktam/szeretem tartani.
Köszi azért a tippet!
Üdv.Gergő
Átlagban, ha veszek valamit, ezt a sorrendet szoktam/szeretem tartani.
Köszi azért a tippet!

Üdv.Gergő

racing-bazar.hu ott megnézted már?

A képeken látható Yokohama és Pirelli 215/65 r16 téli gumi garnitúra kb.55-60%-os állapotban eladó, ára: 4.999HUF/db, azaz az 1 garnitúra téligumi ára 20.000HUF. Leginkább egyben szeretném eladni őket (esetleg páronként), csere nem érdekel, a postázást szükség esetén meg tudom oldani. Ha hozol felniket, akkor gumisnál fel tudjuk rakatni őket, így a vevőnek nincs kockázat a vásárlásban.Érdeklődni nálam, még több infó és kép a linkre kattintva érhető el.
215/65 r16 Yokohama/Pirelli téligumi szett eladó.
215/65 r16 Yokohama/Pirelli téligumi szett eladó.

Tudom, hogy ebben a topicban nem sok az esély, de hátha:
" Sziasztok,
Elsőként is itt a CS-en szeretnék tájékozódni, hogy van-e valakinek esetleg néhány eladó számomra szükséges alkatrésze Opel Corsa B-hez (1995-ös, 5ajtós, ugyanolyan mint a beszúrt képen).
Amire szükségem lenne:
1db bal első sárvédőre való külső műanyag kerékjárati ív. (nem baj, ha kicsit kifakult, csak szerkezetileg és esztétikailag jó állapotú legyen)
2db csomagtér ajtóhoz való teleszkóp (az enyéim már abszolút nem tartják meg a csomagtér ajtó súlyát)
1db bal első ajtó behúzó műanyag fogantyú (itt fontos kitétel, hogy ne legyen karcos, mert az enyémet az előző tulajdonos gyűrűje, gyűrűi teljesen tönkretették esztétikailag)
Amennyiben valakinek lennének ilyen alkatrészei, kérem írjanak akár ide, akár az oldalamra, esetleg küldjenek sms-t a 30/3 880 395-ös telefon számomra.
Köszöntem a figyelmet!
Üdv.Gergő
P.S.: elsősorban bontott gyári alkatrészek érdekelnének. Holnap délelőtt 10-ig tudok ez ügyben ajánlatokat fogadni, utána más vonalon is el kell indulnom. "
" Sziasztok,
Elsőként is itt a CS-en szeretnék tájékozódni, hogy van-e valakinek esetleg néhány eladó számomra szükséges alkatrésze Opel Corsa B-hez (1995-ös, 5ajtós, ugyanolyan mint a beszúrt képen).
Amire szükségem lenne:
1db bal első sárvédőre való külső műanyag kerékjárati ív. (nem baj, ha kicsit kifakult, csak szerkezetileg és esztétikailag jó állapotú legyen)
2db csomagtér ajtóhoz való teleszkóp (az enyéim már abszolút nem tartják meg a csomagtér ajtó súlyát)
1db bal első ajtó behúzó műanyag fogantyú (itt fontos kitétel, hogy ne legyen karcos, mert az enyémet az előző tulajdonos gyűrűje, gyűrűi teljesen tönkretették esztétikailag)
Amennyiben valakinek lennének ilyen alkatrészei, kérem írjanak akár ide, akár az oldalamra, esetleg küldjenek sms-t a 30/3 880 395-ös telefon számomra.
Köszöntem a figyelmet!
Üdv.Gergő
P.S.: elsősorban bontott gyári alkatrészek érdekelnének. Holnap délelőtt 10-ig tudok ez ügyben ajánlatokat fogadni, utána más vonalon is el kell indulnom. "

ho-ho-ho-hóóóóóóóó

ebből az életérzésből megvolt ma egy kicsi...

Az igazsághoz hozzá kell tenni,hogy:
2013-2014
és 2 hatalmas gátló tényező,az egyik a nyári gumi volt a másik az első kerék hajtás,tehát ha lenne egy 4wd-m téli gumival,akkor még ez véletlen sem fordulhatna elő,h elakadok a hóba
2013-2014
és 2 hatalmas gátló tényező,az egyik a nyári gumi volt a másik az első kerék hajtás,tehát ha lenne egy 4wd-m téli gumival,akkor még ez véletlen sem fordulhatna elő,h elakadok a hóba

Ernő vs. havas útviszonyok (és különösen egy adott útszakasz): 0 - 2.

én becsülettel kergettem őket és szerencsére zéró sérüléssel zártam a napot. A 190es kiválóra vizsgázott, kulturált fogyasztás, precíz és közvetlen irányíthatóság, kellő erő a kis motor ellenére is, pedig a mai megtett 70-80km-ből szerintem nem volt 5km-nél több egyenes menetben. Ja és a diffi is megérdemel pár dicsérő szót, mert mindkét irányban határozottan zárt, ezért bármilyen kanyar is következett, optimistán tervezhettem az autó hátsó felének az ívet.

este jössz be kissé kígyókat kergetni???
Én mindjárt indulok haza és első napirendi pontként átfelnizem a 190-est... hogy este ne álljon semmi sem a keresztbe közlekedés útjába.
Én mindjárt indulok haza és első napirendi pontként átfelnizem a 190-est... hogy este ne álljon semmi sem a keresztbe közlekedés útjába.

Erről eszembe jut évtizedek óta már nem élő nagyapám egyik bölcs mondása:-Fiam,nyári gumikkal hódriftelni olyan mint Okostelefont kesztyűbe nyomkodni.Csinálod,de semmi értelme....

nekem további bonyadalomként jelentkezik, hogy valószínűleg sikerül eladnom alóla a vele vett téli kerekeket, de az áthidaló megoldás már itt körvonalazódik az agyamban...

remélem ismét olyan pazar felhozatallal, mint legutóbb.

Az még a jobbik eset,nekem az orrom elől vitték el az aktuális Schnee coupe wurdonomat.

Lehet, hogy ma este még a Tiszakécskei Aszfaltbetyárok is befutnak...

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!