Autós/motoros ellentétek

Témakör: Real life
aktuális téma
Autós/motoros ellentétek

Üdv! Kiváncsi lennék, hogy látjátok az autós-motoros helyzetet hazánkban. Mi az oka a sok balesetnek, mennyire hibás az egyik, ill. a másik fél, stb. Meg hogy miért van ennyi donorjelölt az utakon.. Tudom, az autósok lesznek többen, de biztos van néhány motoros is itt

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Atti
2007. június 13. 21:47
flamerPUG
akkor én abba a tiz százalékba tartozok, én vettem és nem vagyok iylen bár nem is sima robim van
Roland__
egyebkent itt Mo-n (ugy vettem eszre), hogy nagyon kevesen tudnak dugoban kozlekedni..... a koztudottan jol mukodo zip-zar (igy kell irni? :)) ) elvet senki sem ismeri.... elindul nagy gazzal, megall, elindul nagy gazzal megall.... nezzetek meg a kamionosokat, szepen lassan gurulnak elore...igy kellene menni a dugoban :)))

amugy vezetesben nagyon sokan elfelejtenek nagyvonaluak lenni
Gizmo
Kivétel, ha én vagyok az első autó..
flamerPUG
2007. június 13. 21:46
flamerPUG
grrrr hát hallod nekem nagyon herotom volt most velencétöl jo monyuk én tényleg pofátlan voltam most, a fogyo sávon toltam végig egy másik omegás haverommal, és mivel két hatamas kocsi közeledett, egy kis polos tata beengedett minket a sorba, igy elöztünk meg köbö 60 autót félnek a nagy autótól de az a rohadt lámpa nekem is szurta a szememet
Gizmo
Én a motorosokat mindig elengedem, segítek nekik előzni, hiszen sokkal mozgékonyabb, gyorsabb, hadd menjen. És minő csoda: szinte mind megköszöni. Közöttem és a motorosok között nincs ellentét.
Más kérdés, hogy a robogósokat nem tekintem motorosoknak, csak nyomi hülyegyerekeknek, akik a mocsokhangú szaraikkal esztlenkedni tudnak csak. Mert motorozni a legtöbb nem. Pofátlan, bunk, és béna a végtelenségig legalább a 90%-uk.
Megkapják azt a nyekergő fost aputól, és azt hiszik, mindent tudnak, azonnal Rossi lesz az összes.
A robogósok ( tisztelet a kivételnek) külön állatfajta.
Kúp
2007. június 13. 21:45
én toleráns vagyok! kiengdem elém a kikanyarodó nőket is, ha egy öreg bácsi "tötymörög" előttem azt is elviselem, de sajnos a sok motoros a begyemben van, mert ha elötök egyet akkor az én lelkemen szárad, és azért egy ember életlnek épsége nagy felelősség! és általában mindig a baleset okozója ussze meg a dolgokat!
Roland__
2007. június 13. 21:44
most hetvegen volt szewrencsem megtapasztalni :) szerencsere nem a sajat autommal, de a motorosok szepen elmentek mindenki mellett....lathatolag senkit nem zavart (marmint a latohataron belul)

apropo velecei arasz: miert nem tudjak azt az egy r0h4dt lampat normalisan beallitani???
szandekosan, hogy mindenki autopalyan menjen es vegyen matricat??
Pet:)
2007. június 13. 21:43
autópályán dugóban jó taktika ha benzinkút vagy pihenő vagy lemész, átvágsz a kúton és a gyorsítósáv végén az első autó úgyis beenged... sok percet lehet így nyerni
flamerPUG
2007. június 13. 21:43
szerintem vagy nem érdekelné öket, vagy ujra elmennének melleted
Atti
2007. június 13. 21:42
Engem sem zavar de konkrétan arra gondoltam, hogy pl. mit szólnának a sor elején álló motorosok ha kocsival eléjük állnék mert volt elég hely hogy ezt megtehessem.
flamerPUG
2007. június 13. 21:42
toleránsabbnak kéne lenni, ugy veszem észre a kommentedböl hogy légypiszoknak se nézed a motoroksokat, ez abaj
kistigris0
2007. június 13. 21:41
hát nekem pápán beáll mellém 1 hülye szar robogós (tök nem fért be) de nem is szakadtal le az előttem lévő től
1x meg 1 rúgésfélét csinál a kocsi felé és ordítja hogy kiszed a kocsiból,visszakiabálok neki"mi a kurva anyád van ha gondod van állj meg" de meg már nem állt persze
flamerPUG
2007. június 13. 21:40
van akinek bassaz a csörét ha egy autóval vay elölrébb már az is nézz meg egy "araszolunk velencéröl hazafelé" cimü sztorit, teli van tülekedö köcsöggel, aki az anyját is eladná hogy egy helyel legyen elölrébb
Kúp
2007. június 13. 21:39
Nekem van egy szomszédom csopperes aki csattogtatja a 2kerekű aszfaltspermáját, az no problem, de ha én üvöltetem a zenét, vagy szomszéd beindítja a golfIII-ját este akkor feljelent minket.....

Az uton nekem az a gondom az emberekkel,h ha követek egy megelőzendő járművet, és mögöttem jön egy másik autóval és én már kiteszem az indexet és elkezdenék előzni, és oldalra nézek és már kint van! ilyenek a motorosok is, pedig tudhatná, h ha ütközünk, ő szívja meg, nekem max egy karcot okoz. igazán odafigyelhetnének!
Roland__
2007. június 13. 21:39
ha nem megy neki a visszapillanto tukornek vagy nem huzza meg az automat, akkor felollem aztan elore mehet az allo autosok kozott.... kit zavar? :)
flamerPUG
2007. június 13. 21:37
elvi felvetés, de meg is válaszoltad már egyböl mivel egy kocsi szélességébe három motor fér bele... még egy indok hogy mijjért jo motorral járni
Atti
2007. június 13. 21:36
Sziasztok!

Nekem sincsenek gondjaim a motorosokkal el szoktam engedni őket ha van rá lehetőségem. Bár számomra felvet egy elvi problémát az álló sorokat előzgető motorosokkal. Mivel sokkal keskenyebbek ezért az adott hely miatt teljesen jogosnak érzi azt, hogy a sor elejére álljon. De ha esetleg én autóval elférek a sor mellett vagy buszsávban, kanyarodósávból bemegyek a sor elé az azért elég vérlázító mind autós mind motoros szemszögből.

Ui.: Mégegyszer megjegyezném hogy helyet adok a motorosoknak a ha előzni akar. Az elöbbi csak egy elvi felvetés.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 713 találat 36 oldalon