Balesetek, DURVA !!!!!!
aktuális téma

Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
-:))))))))))))))))))
Ezen most egy nagyon jot röhögtem!!!
-:)))
Ezen most egy nagyon jot röhögtem!!!
-:)))
benne van a címébe hogy DURVA!
akkor ne nézegesse a 10 éves gyerek!!!!!
de ha nem tud olvasni,akkor megszívta!!!!!

akkor ne nézegesse a 10 éves gyerek!!!!!
de ha nem tud olvasni,akkor megszívta!!!!!

Jó ötlet ! nem lehet rossz szakma imádom a vért

basszus ti nem véletlenül helyszínelők vagytok????
annyira kielemeztétek a ki/be repülést,meg hogy a hullának a keze alatt elvágta az üveg.....
mindegyikőtöknek szakmát kell váltani!!!!

annyira kielemeztétek a ki/be repülést,meg hogy a hullának a keze alatt elvágta az üveg.....
mindegyikőtöknek szakmát kell váltani!!!!

ja hogy ez a 3 kép egybe tartozik, értem :)
akkor valószínüleg stoppolt az ipse, a belső sávban..
akkor valószínüleg stoppolt az ipse, a belső sávban..

Uraim,ha jobban megnézik a kocsiról készült képet,láthatják,hogy az üveg nem kifele,hanem befele "hajlik" tehát itt bereült valaki,ahogy egy kolléga már itt pedzegette.A légzsák pedig ezért nem nyílt ki.Mellesleg ha a sérült pasit megnézitek,láthatjátok,hogy a karja alatt mély vágás van attól,ahogy berepült és a fejen nagy ütés okozta roncsolás van.Szóval embereünket kb autópályasebességgel kapták el.Üdv és peace:LacUS
jó, persze, nem gond
de nem véletlenül van pár autóban olyan biztonsági intézkedés, hogyha baleset ér, akkor kinyílik az összes ajtó...
mi van ha a hős megmentő nem tudja betörni az ablakot, mert töketlenkedik?
ha már szélsőséges baleseteknél tartunk, akkor szélsőséges eseteket írok :)
de nem véletlenül van pár autóban olyan biztonsági intézkedés, hogyha baleset ér, akkor kinyílik az összes ajtó...
mi van ha a hős megmentő nem tudja betörni az ablakot, mert töketlenkedik?
ha már szélsőséges baleseteknél tartunk, akkor szélsőséges eseteket írok :)
Separated engine section...

Akkor bebaszák az ablakot! És kinyitják a kocsit!
Damien!
Meg 2év után jöttem rá hogy lehet bekapcsolni!
Amikor megvettük az hittük átbasztak!! 

Damien!
Meg 2év után jöttem rá hogy lehet bekapcsolni!

AZ UTAS AZ KIREPÜLHET,NEM

Ja és vártam, hátha valaki észreveszi, de aztán én is elfelejtettem beírni, hogy egy jobbkormányos autóból bal oldalon kirepűlni azért elég szép mutatvány
Én inkább a gázolásra voksolnék. A csávó agya meg beköszönt a szélvédőn.

Én inkább a gázolásra voksolnék. A csávó agya meg beköszönt a szélvédőn.
Azt ki lehet kapcsolni, de gondolom tudod
Én 2 év után jöttem rá.

Én 2 év után jöttem rá.
minden autót ki lehet nyitni belülről, mondjuk 95%ban
de mit ér ha bezárod magad az autópályán, és az árokban eszméletlenül fexel?? itt ez a lényeg ;)
de mit ér ha bezárod magad az autópályán, és az árokban eszméletlenül fexel?? itt ez a lényeg ;)
Szegény Toyota! 

Valószinü h a négeré, mert más bőrszínű ember nincs a képen! 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!