Balesetek, DURVA !!!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Balesetek, DURVA !!!!!!
Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.

Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!

videó

Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel

videó
videó
videó

http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html

-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan

ne basztasd a telefonod

A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.

"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."

langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
P
2004. szeptember 28. 21:43
Erre nincs mit mondani.
Tázsi
2004. szeptember 28. 21:11
-:))))))))))))))))))
Ezen most egy nagyon jot röhögtem!!!
-:)))
B.DANIka
2004. szeptember 27. 14:34
benne van a címébe hogy DURVA!
akkor ne nézegesse a 10 éves gyerek!!!!!
de ha nem tud olvasni,akkor megszívta!!!!!
Napozin
2004. szeptember 27. 14:33
Jó ötlet ! nem lehet rossz szakma imádom a vért
B.DANIka
2004. szeptember 27. 14:28
basszus ti nem véletlenül helyszínelők vagytok????
annyira kielemeztétek a ki/be repülést,meg hogy a hullának a keze alatt elvágta az üveg.....
mindegyikőtöknek szakmát kell váltani!!!!
stifi|SR
2004. szeptember 26. 23:25
ja hogy ez a 3 kép egybe tartozik, értem :)
akkor valószínüleg stoppolt az ipse, a belső sávban..
LacUS
2004. szeptember 26. 16:31
Uraim,ha jobban megnézik a kocsiról készült képet,láthatják,hogy az üveg nem kifele,hanem befele "hajlik" tehát itt bereült valaki,ahogy egy kolléga már itt pedzegette.A légzsák pedig ezért nem nyílt ki.Mellesleg ha a sérült pasit megnézitek,láthatjátok,hogy a karja alatt mély vágás van attól,ahogy berepült és a fejen nagy ütés okozta roncsolás van.Szóval embereünket kb autópályasebességgel kapták el.Üdv és peace:LacUS
stifi|SR
2004. szeptember 26. 15:51
jó, persze, nem gond
de nem véletlenül van pár autóban olyan biztonsági intézkedés, hogyha baleset ér, akkor kinyílik az összes ajtó...

mi van ha a hős megmentő nem tudja betörni az ablakot, mert töketlenkedik?

ha már szélsőséges baleseteknél tartunk, akkor szélsőséges eseteket írok :)
Yasec
2004. szeptember 26. 14:14
Ottohoner
2004. szeptember 26. 14:08
Akkor bebaszák az ablakot! És kinyitják a kocsit!

Damien!
Meg 2év után jöttem rá hogy lehet bekapcsolni! Amikor megvettük az hittük átbasztak!!
BIGIMI
2004. szeptember 26. 13:32
Sr
2004. szeptember 26. 13:05
na most erre mit lehet mondani????

Damien
2004. szeptember 26. 12:52
Ja és vártam, hátha valaki észreveszi, de aztán én is elfelejtettem beírni, hogy egy jobbkormányos autóból bal oldalon kirepűlni azért elég szép mutatvány
Én inkább a gázolásra voksolnék. A csávó agya meg beköszönt a szélvédőn.
Damien
2004. szeptember 26. 02:31
Azt ki lehet kapcsolni, de gondolom tudod
Én 2 év után jöttem rá.
stifi|SR
2004. szeptember 26. 01:48
minden autót ki lehet nyitni belülről, mondjuk 95%ban
de mit ér ha bezárod magad az autópályán, és az árokban eszméletlenül fexel?? itt ez a lényeg ;)
K*
2004. szeptember 26. 01:29
Szegény Toyota! Valószinü h a négeré, mert más bőrszínű ember nincs a képen!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 49113 találat 2456 oldalon