Balesetek, DURVA !!!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Balesetek, DURVA !!!!!!
Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.

Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!

videó

Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel

videó
videó
videó

http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html

-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan

ne basztasd a telefonod

A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.

"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."

langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Quad
2004. szeptember 25. 00:14
Mellesleg nálam most le se jönnek a pic-ek.
Quad
2004. szeptember 25. 00:11
Na, nehogy ebből is vita legyen.
Valahol mindkettőtöknek igaza van. Engem az zavart, mikor olyan képek voltak aminek köze nem volt az autókhoz. Tesónak igaza van abban, hogy ez undorító, IMInek meg abban, hogy ezekből tanul az ember, ezt magamon is tapasztalom. Ezelőtt SOHA nem kötöttem magam be városon belül, egészen tegnapig. Ez a topic, illetve főként ezek a gusztustalan képek gondolkoztattak el, így nálam speciel célt ért az, amiért van a topic.

Viszont a másik oldalról, ilyet nem szívesen nézeget az ember, főleg ha gyanútlanul kattint ide. Szerintem az lehetne 1 megoldás, hogy az ehhez hasonló durvább agyas stb. képeket link formájában megjeleníteni, aki pedig kellően felkészült rá az rákattint.
Damien
2004. szeptember 25. 00:07
Jaj hagyjuk a szent szöveget, te is tudod mélyen magadban hogy ez rég nem erről szól. Simán elég lenne a linket berakni és akkor mindenki szépen megnézegeti, de most gondolj bele ez milyen példaértékű egy 10 éves gyereknek aki szereti az autókat és neadjisten rákkattint erre a topikra...
Amit csinálsz az sima szenzációhajhászás. Folyton próbálod magad űberelni minél undorítóbb képekkel, de mondom, csináld csak, nem szólok bele. Élvezkedjen itt az akinek tetszik, max én nem nézem, de hagyjuk már ezt a "megtérős" szöveget.
BIGIMI
2004. szeptember 25. 00:05
JAAAAAAAAA,

LÁTTYÁTOK A KORMÁNYON AZT A FELIRATOT ????????????????????????????????????????

AIR BAG

MENNYIVEL KOCCANT HA MÉG A LUFIK SEM NYÍLTAK KI ????????????????????????????????????

40?

ÉS BAZZEG MI LETT A VÉGE.........

EZ A HIHETETLEN ILYEN KIS SEBESSÉGNÉL
BIGIMI
2004. szeptember 25. 00:00
KURVÁRA NEM ÉLVEZEM,
TUDOD,CSAK AKKOR SZAROK MAGAMALÁ,MIKOR MEGLÁTOM,PL EZT A TOYOTÁT,SZINTE SEMMI BAJA,KOCCANT ÉS A TÖBBI ÖNMAGÁÉRT BESZÉL !!!!!!!

HIDD EL,EZEK PÉLDAÉRTÉKÜEK !

SOK EMBER MÁSKÉNT GONDOL EZUTÁN A SZÁGULDOZÁSRA,ÉS HA 1 EMBER " MEGTÉR " AKKOR AZ MÁR SIKER !

Damien
2004. szeptember 24. 23:57
Jó, ha ezen akartok csámcsogni akkor leszarom.
Ez nem elrettentő hanem undorító, de látom te ezt baromira élvezed...
Hát rajta
BIGIMI
2004. szeptember 24. 23:53
EZ A TOPIK ERRÖL SZÓL,AUTÓS BALESETEK,KIMENETELEK,
ÉS NEM ASZALÓDOTT HULLÁKRÓL,MINT TEGNAP !

OLYAN NEM LESSZ TÖBB !
Damien
2004. szeptember 24. 23:49
Imi te valamit félreértettél tegnap???
BIGIMI
2004. szeptember 24. 23:42
EZ MENNYIVEL ÜTKÖZHETETT ?????????????????????????

MERT AZ AUTÓ,NINCS IS SZINTE MEGTÖRVE !!!!

ÉN GYANÍTOM,KB 50 EL !

BIZTONSÁGI ÖV NÉLKÜL !!!

AZ ILLETŐ KIRÖPÜLT A KOCSIBÓL !

MUTATOM HOGY EGY ILYEN KIS ÜTKÖZÉSNÉL MILYEN KIMENETEL IS LEHET !!!!!!
Seatos
2004. szeptember 24. 22:08
Nem jól tudod. Majd ha érdekel elmondom. Csá.
Tázsi
2004. szeptember 24. 21:56
szal még szeretsz...ehh...hejes...megnyugodtam!
ChPh
2004. szeptember 24. 21:52
BIGIMI
2004. szeptember 24. 21:46
JA JA

VAN ILYEN MEG " IJEN " IS

BIGIMI
2004. szeptember 24. 21:45
SEMMI BAJ,
PERSZE HOGY SEMMI OLYAN DOLGON NEM,AMI MÁSNAK FÁJT,VAGY MÁR ISTEN NYUGOSZTALJA

SEMMI GOND TÁZSIKÁM
Tázsi
2004. szeptember 24. 20:53
hagyjuk mán szegény BIGIMI-t....nem tehet rola...rossz suliba került gyerekkorában! -:))))

AMugy én is mindig j-vel irom az LY_os szavakat, mert igy gyorsabban lelehet irni! -:)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 49113 találat 2456 oldalon