Biztosítók, figyeljünk oda!!!!!!!!
aktuális téma

Még soha nem nyitottam topicot ez miatt, de sajna már lassan 3 hónapja kb 40 tanú elött önhibámon kívül összetörték a kocsimat egy autós lellei rendezvényen és a biztosítót ennek ellenére perelnem kell a betétlap kitöltve senki nem volt részeg papirok rendbe voltak és mégse kell fizetni! a károm közel 600 ezer forintos volt! És a biztosító előállt a dumájával hogy ez az esemény nem jöhetett létre, szal biztosítási csalással vádolnak na persze nem hivatalosan! szal ha komolyan van valami gondotok akkor rendőrt hívni és jegyzőkönyv! nálam is volt rendőr hívva csak az baszott jegyzőkönyvet írni és most perelnem kell! szal vigyázni a biztosítókkal nem elég a betétlap!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
meg a csóka neve
hehe, jókérdés.
De úgy tudom arrafelé még nem divat a biztosítók hada és még állami szinten van, de sajna csak a gyerek rendszáma van meg, meg egy bírósági végzés, ami szerint nem én vagyok a bűnös
De úgy tudom arrafelé még nem divat a biztosítók hada és még állami szinten van, de sajna csak a gyerek rendszáma van meg, meg egy bírósági végzés, ami szerint nem én vagyok a bűnös
A károkozó biztosítójának a neve?
többet ér? nocsak, aztmeghogy?
kközben hazaértem, előkutattam a papírokat, ezt írta a MABISZ a biztosítómnak, idézem:
"A MABISZ további értesítése értelmében egyúttal tájékoztatjuk Önt, hogy mivel Szerbia nem tagja az Európai Úniónak, a Szerbiában szerb gépjárművek által okozott károkkal kapcsolatos igények kizárólag közvetlenül a károkozó felelőséggbiztosítójával szemben érvényesíthetőek.
Fentiek értelmében a kárügyben továbbintézkedni nem áll módunkban"
"A MABISZ további értesítése értelmében egyúttal tájékoztatjuk Önt, hogy mivel Szerbia nem tagja az Európai Úniónak, a Szerbiában szerb gépjárművek által okozott károkkal kapcsolatos igények kizárólag közvetlenül a károkozó felelőséggbiztosítójával szemben érvényesíthetőek.
Fentiek értelmében a kárügyben továbbintézkedni nem áll módunkban"
ha a biztosito kifizette a kart abban az esetben köteles ertekcsökkenest is fizetni!!! de van itt egy szakertö ha jol latom!
A biztositokrolmeg csak annyit... legális rablók...

sajna casco nixt
semmi baj, különben Szerbiáról van szó :)
Szabadkán történt az eset :)
Hm, akkor még beszélek a barátnőmmel, hogy hogy is van, a többit meg megpróbálom elintézni :)
Szabadkán történt az eset :)
Hm, akkor még beszélek a barátnőmmel, hogy hogy is van, a többit meg megpróbálom elintézni :)
nalam is volt nemregen egy baleset... teljesen vetlen voltam, rendor is kijott de nem csinaltak jegyzokonyvet... Az automat nagynehezen megcsinaltattam, fizetett is a biztosito, ugy hohy napi kb 5szor hivtam fel oket, es pofaztam nekik vagy 20 perceket... Az autom mar keszen van, de mivel meg fiatal auto, es eddig serulesmentes volt, igy jarna ertekcsokkenesi dij is, amivel kompenzalnak azt amennyivel kevesebbert tudom majd eladni az autot... Namost a biztosito ugy latja a dolgot hog az autom a javittatas utan tobbet er, mint elotte, es nem fizet... Persze ezt csak szoban merték eddig elmondani. Hivatalos ertesitest az ugy allasarol mindeddig nem kaptam, pedig majusban tortent a baleset... Kertem toluk kb 3 hete hogy ertesitsenek levelben hogy hogy all az ugy es hogy irjak bele az ertekcsokkenesrol alkotott szakmai velemenyuket... Termeszetesen meg most sem erkezett semmilyen level toluk... Ennyit a biztositokrol...

egyébként, ha van cascod, (más társaságnál, tőlük is kérheted, hogy intézkedjenek, mert lehet hogy készségesek és ha tudják, majd ők regresszálják a külföldi kártalanítási számláról, de addig is lehet, hogy az önrész feletti történetet kifizetik, mejd, ha kiderítették, akkor a többit is.
mindegyik biztosító más rendszerrel működik, és máshol van az anyavállalat, a fejlettségi rendszerről és kiépítettségről nem is beszélve...
mindegyik biztosító más rendszerrel működik, és máshol van az anyavállalat, a fejlettségi rendszerről és kiépítettségről nem is beszélve...
ha jól tudom
nem mondod!!!

de nem te voltal a hunyo es nem cascorol van szo, hanem kötelezöröl!
a legjobb tudomasok szerint csak a casco nem ervenyes bizonyos orszagokra!
ne legyel olyan titokzatos, avass be minket melyik orszag az? romania?
Bocs, csak meló volt...
"károkozó a károkozás időpontjában szerződéskötési kötelezettség ellenére nem rendelkezett"-ez a lényeg, tök mindegy milyen országban van, ha neki is kötelező, hiszen ez ott is rögzítve van, hogy kötelező! A kártalanítási számlát a mabisz intézi, ezért a mabisz a kinti kártalanítási számla kezelőt perelheti, ha nem fizet.
"károkozó a károkozás időpontjában szerződéskötési kötelezettség ellenére nem rendelkezett"-ez a lényeg, tök mindegy milyen országban van, ha neki is kötelező, hiszen ez ott is rögzítve van, hogy kötelező! A kártalanítási számlát a mabisz intézi, ezért a mabisz a kinti kártalanítási számla kezelőt perelheti, ha nem fizet.
15%ert tudsz venni! eppen ma intezem en is! 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!