Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Témakör: Real life
aktuális téma
Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Gondolom sokunknak van már sok sok cetlije, amikro rendörök megvágták, csak azért mert modositott a kocsija, vagy kicsit gyorsan hajtott :) Én pancsernek még csak egy van kezdö létemre :) És nem is szándékozom többet összeszedni, de hát ismerjük a rendöröket.... Nem azt mondom, sok rendes van, de egyre több bunkozik. Tahát Miért is azokat kergetik akik csak a kocsijukat csinositják, modositják ?! Lesötétitik. Amikor nem lopnak, nem ölnek embert, nem veszélyessek senkire sem. De ugye ennek ellenére, nagyon szeretik a tuningkocsikat kiállitani a sorbol. Nah akinek van cetlije rakja fel ide, Irja hozzá a történetet, és hogy mennyit fizetett. a végén meg számoljuk össze, hogy mennyit is nyultak le fölöslegessen :) ha jol sejtem lesz itt egy kis összeg.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Tázsi
2004. szeptember 16. 18:54
egy haveromnak Pajeroja van, annak magasan van a lámpája és bixenon vagy mi a halál van benne....mindig villognak rá, hogy vegye le a tábolságit, azt hiszik, hogy azzal megy, holott csak k*rva világos a lámpája!

álltam egyszer a villamos mögött este 10körül...megállt a megállonál, kinéztem és megelőztem balrol...visszamegyek a sávba és mögöttem vilog a rendőr!
Közvetlenül mögöttem állt a zsaru, de én nem néztem hátra...egy pillanatig ő sem értette, hogy most jol lát-e, azért késett annyit a villogással -:)
6000ezret adott, és talán egy pontot...jot mulatott rajta ő is, hogy mijen madár vagyok, hogy nem veszem észre...szolt is hogy legközelebb jobban figyeljek.
Kérdezem, hogy mire? A szabájokra vagy magukra...?
Elsősorban a szabájkora, de minket is figyeljen ijenkor! -:))
Alesi
2004. szeptember 16. 18:22
Akik éjszaka használják azoknak énis kitépném a ködlámpáját a helyéről. Egyszer Pestről hazafelé Alfa 156, vakító ködlámpával, már fél km-ről villogok rá mint az állat hogy vegye le, de nem vette le a barma. Azt hiszik igy jobban néz ki az autójuk, de majd meglátjuk mennyire jól fog kinézni ha idegességemben rárántom a kormányt
stifi|SR
2004. szeptember 16. 17:48
a parkolás is ér?
abból van vagy 40e ft tartozásom a centrum felé...

de egy párbeszédes történet azért eszembejutott :)

- ne büntessen meg, már itt sem vagyok! (2 percre ugrottam be a suliba, mire kijöttem már gépelte az adatokat...
rámnéz, abbahagyja a gépelést, majd lenéz és folytatja
- ez már 700 ft lesz ha ma bemutatja
- most akkor megbüntet?
- meg
- lefényképezte már?
- le fogom!
- aham, csak akkor már nem leszek itt!
ezzel beültem és elhúztam, felhívtam a parkolócéget:
- jónap, ha nincs fénykép az autóval beperelhetnek és elmarasztalhatnak? nem hagytam h a gyökér parkolóőr lefényképezzen, hanem eljöttem
- majd a bíróság eldönti

(tapló paraszt banda az egész! téptem már szét büntetőcédulát az ügyfélszolgálaton, és szórtam már az asztalra, illetve léptem már le köszönés helyett anyázással, mert nem adtak felülvizsgálati kérelem igénylőlapot...
ugyanolyan taplók ott is mint az utcán, bárhol!

szóval váltottam egy jegyet 30 ftért, és elmentem bemutatni, törölték is a büntit, de adtak egy papír miszerint van még vagy 8 másik kifizetetlen parkolásom
- ezeket is be kéne fizetni
- viszlát

Tiv
2004. szeptember 16. 16:11
A haverom MG-jére is ismeretlent írtak, engem meg vérig sértettek azzal, hogy ráírták a cetlire, hogy Rover - szín: barna :)))) azért se fizetem be, legyenek következetesek :))
Kerál
2004. szeptember 16. 15:55
Engem még nem vágtak meg, csak szóltak mikor este motoroztam hogy miért volt olyan magasan az első lámpám? mondtam h véletlenül kiengedtem a kuplungot erre ő: mégegyszer meg ne lássam... és ennyi
monsters
2004. szeptember 16. 15:18
eccer rábaszol mint apám, őt plusz megbüntették szemetelésért is. (még az átkosban)
Gábor
2004. szeptember 16. 15:16
Mázlid volt, 50 helyett 75nél 3pont és feljelentés, de lehet hogy jogsi is! De vannak rendörök, akik csak csekkeznek 85nél is, legalább is nálunk azt mondta!!
fazek81
2004. szeptember 16. 15:09
nagggyon kemény!!! végülis nem egy hétköznapi tömegautód van az biztos. apu mostani gépe is hasonló, sapporo
kowee
2004. szeptember 16. 15:06
Hehe. Büntetés? Nekem parkolás szokott lenni. Mivel nincs a kocsin márkajelzés, így gyártmány: ISMERETLEN tíus: ISMERETLEN :) (ilyenből van egy tucat) de van pár Toyotás büntetés is. :) Illetve egy levél a Centrumtól hogy tudassam velük az autó típusát :)
davidsz
2004. szeptember 16. 14:49
yahhh...

Csekket nem tudok feltenni, mert egyből széttépem és szórom ki az ablakon.
davidsz
2004. szeptember 16. 14:48
Nya akkor a listám (máramire emléxem):

- 50km helyett 85km - 10ezer
- 50km helyett 150km - nem mutatott rendes értéket a cucc
- 50km helyett 75km - 10ezer
- biztonsági öv - 5ezer 10ezer sikszor
- index elmulasztása 5ezer
- STOPtáblánál nem álltam meg - panasztétel, kifogás - a rendőröknek fegyelmi
- városban üldözés - "nem is én voltam" - panasztétel - rendőröknek fegyelmi
- neon álló helyzetben - a rendőr elküldése a francba - folyamatos basztatás azóta
- tilosban parkolás 10ezer
- neonnal közlekedés - nem értek utól
- 50km helyett 130km 3 autó egymás után, én voltam a 3. - azóta sincs semmi
- biztonsági öv és menet közben telefonálás - panasztétel, konok tagadás - elutasítva - holnap megyek a szabs. előadóhoz
- ittas vezetés 0.11 - folyamatban (Baccardi Blaser)
--------------------------------------
Ennyi jut eszembe hirtelen

Amióta feltünő a kisautóm, azóta a nyakamra járnak a jardok. Abba a pillanatba, ha hibázok, rá is csesztem.

Nem mindíg vagyok jó gyerek, de ha jó vagyok akkor is cseszegetnek.

THE END
fox
2004. szeptember 16. 14:46
egy gond van! magyar rendszámu kocsi! van bejelentett magyar lakcimem! innentöl én vagyok nekik a legjobb fogás! "hülye német ugyis tele van lovéval" ha legalább igy lenne!
annyi hogy pontot nem tudnak adni!
monsters
2004. szeptember 16. 14:28
Ja, és te nem minket akartál személyesen baszogatni hanem mindenkit. Ezt mondtam, ne általánosíts. Ez a baj sok rendőrrel is, beskatulyáznak. Mondom én akit még soha nem büntettek meg.kop-kop.pedig próbálkoztak már. csak ilyen mentalítással hogy csakazért is. Én meg csakazért se.
monsters
2004. szeptember 16. 14:25
nekem van ködlámpám és használom is....ködben. A kavintont köszi eccer majd csak hasznát veszem.
stifi|SR
2004. szeptember 16. 14:24
mert még csak most fogok elindulni itthonról :D
fazek81
2004. szeptember 16. 14:18
mostmár végképp totál OFF a topic
stifi|SR
2004. szeptember 16. 14:16
aki meg motorral jár, az mind száguldozik, cikázik a kocsik között, amikor meg szlalomoznak, és nem veszik észre őket, fel vannak háborodva, hogy majdnem elzúgnak..

sorolhatnám még, és egy ködlámpa ezekhez képest nulla, mégis így beszélsz róla... egykerekezni, száguldozni meg természetes dolog a városban, nemde?
_Tomiboy
2004. szeptember 16. 14:10
Nem titeket akartalak pont személyesen baszogatni, de látom személyes és halálos sértésnek vettétek a véleményemet.
Átfogalmazom monsters: akinek van ködlámpája, szegény pára mind úgyfelejti. Veszek cavintont és osztogatni fogom nektek.
monsters
2004. szeptember 16. 13:59
olyan nem fordult elő még senkivel hogy úgy felejtette? Gondolkozz már mielőtt kifejted a véleményed.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Összesen 526 találat 27 oldalon