Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Gondolom sokunknak van már sok sok cetlije, amikro rendörök megvágták, csak azért mert modositott a kocsija, vagy kicsit gyorsan hajtott :) Én pancsernek még csak egy van kezdö létemre :) És nem is szándékozom többet összeszedni, de hát ismerjük a rendöröket.... Nem azt mondom, sok rendes van, de egyre több bunkozik. Tahát Miért is azokat kergetik akik csak a kocsijukat csinositják, modositják ?! Lesötétitik. Amikor nem lopnak, nem ölnek embert, nem veszélyessek senkire sem. De ugye ennek ellenére, nagyon szeretik a tuningkocsikat kiállitani a sorbol. Nah akinek van cetlije rakja fel ide, Irja hozzá a történetet, és hogy mennyit fizetett. a végén meg számoljuk össze, hogy mennyit is nyultak le fölöslegessen :) ha jol sejtem lesz itt egy kis összeg.
ha megvágnak, ezeket fogom az orruk alá dugdosni, hogy márpedig nem fog 10000ért büntetni, meg 3 pontot adni, amikor az a maximum, és annyira durva azért nem volt :)
50es tábla, jövök kilencvennel, ,látom egy elemlámpás fasi vadul körözget az út szélén
mivel magyarországon vagyunk, az jutott eszembe hogy majd jól kirángatnak a kocsiból, ha megállok, így nem lassítottam, amikor melléértem láttam hogy rendőr, megálltam 100 méterre és visszatolattam, átnyújtottam a papírokat, beszélgettünk hogy milyen kurva drága a biztosítás, meg hogy ő elfogadja a szerződést a biztosításról, de más nem fogja, hanem szívózni fog
mondat neki hogy a zöldkártya mellett ottvan a biztosítási zöldkártya, magyarul meg se nézte a papírjaimat rendesen, röhögött egyet magán, és köszöntünk egymásnak
másik lehet egyből szoptatott volna hogy miért nem álltam, meg, biztos gyorsan jöttem és ismerjem el... ismerje el a halál, nem hagyom magam bepalizni :)
faterod története jó! :)) így kell ezt csinálni :)

ha megvágnak, ezeket fogom az orruk alá dugdosni, hogy márpedig nem fog 10000ért büntetni, meg 3 pontot adni, amikor az a maximum, és annyira durva azért nem volt :)
50es tábla, jövök kilencvennel, ,látom egy elemlámpás fasi vadul körözget az út szélén
mivel magyarországon vagyunk, az jutott eszembe hogy majd jól kirángatnak a kocsiból, ha megállok, így nem lassítottam, amikor melléértem láttam hogy rendőr, megálltam 100 méterre és visszatolattam, átnyújtottam a papírokat, beszélgettünk hogy milyen kurva drága a biztosítás, meg hogy ő elfogadja a szerződést a biztosításról, de más nem fogja, hanem szívózni fog
mondat neki hogy a zöldkártya mellett ottvan a biztosítási zöldkártya, magyarul meg se nézte a papírjaimat rendesen, röhögött egyet magán, és köszöntünk egymásnak
másik lehet egyből szoptatott volna hogy miért nem álltam, meg, biztos gyorsan jöttem és ismerjem el... ismerje el a halál, nem hagyom magam bepalizni :)
faterod története jó! :)) így kell ezt csinálni :)

+ ha egy kicsit utánajártok szabályoknak és egyéb fontos dolgoknak, akkor tudni fogjátok, hogy mit tehet a rendőr és mit nem, és amit tehet, azt hogyan és miképp teheti. És akkor lehet beszélni a rendőrrel, de amíg ilyen dolgokat nem tud az ember, addig inkább húzza meg magát (mint én is

És ha eszembe jut még a rangját is mondom

csak ez már rég volt, akkor még nem álltam a sarkamra :)
semmibe sem tudnak belekötni, ezzel tisztában vagyok. hideg, nyugodt stílus kell nekik!
mire odaér, már nyújtom a papírokat az ablakon, köszönök neki! ha úgy jön odah hogy kötözködni akar, akkor se tud erre mit mondani! elvonul lekérdezni az adatokat, és már mehetek is, sosem szokott még a bunkóbbik sem szívózni utána, példa:
péntek esti gyors, megyünk a szigetre rakparton 80nal, előzök egy trabit, bevágódik mögém a ford skorpió, rámtapad 5 centire, kinéz, előzhetne, de nem előz, hanem csak tol, tol kilómétereken keresztül, sziget előtt megállít, odajön, jóestét kíván, én is, és adom a papírokat, nem azzal kezdem hogy van-e valami gond... megnézi, viszlát!
ha csendben megvárom mit akar, lehet elkezd szőrözni az előzgetéssel (eléggé határozottra sikerült :D), meg bármivel...

-Mi ez?
-I. osztályú autóversenyzői engedély.
-Maga autóversenyző?
-Igen.
-Akkor további jó utat.

ha blöfföl, akkor te elfelejted hogy kell aláírni

és az 50-50 végülis reális, sőt, megkockáztatom hogy a normálisabbal többször találkoztam
persze van gyökér is bőven, ilyen is volt!
láttam hogy nagyban igazoltatnak, és mivel nem volt nálam semmi papír, az orruk előtt megfordultam, hogy kikerülöm őket...
mellékutcába le, jönnek villogóval, na most jó lesz :D
kiderült hogy a papírok nálam vannak
- állítsa le, szálljon ki, menjen hátra, nyissa ki a csomagtartót, miért fordult meg, hova megy, miért
- benzinkutat keresek, azért
közben benyúl a kárpit alá, drogot, hullát, fegyvert keres, nem talál, 4 alufelni az utastérben, az nem érdekes!
adatokat lekérdez, minden tiszta, ekkor jött a b terv, ha már nem tartóztatnak le, csakazértis megbasznak valamivel
- azt tudja hogy az ott egy záróvonal volt, ahol megfordult
- lehet hogy volt, de már lekopott
- akkor is, ez 10000 és 3 pont
mindezt húsvétkor, nem volt forgalom, és szabálysértésnél a büntetés 1000-10000 és 0-3 pont a rendőr megítélése szerint, mérlegelve a körülményeket
kurvára mérlegelte, hogy forgalommentes helyen maximális büntetést szabott ki, szeretnék gratulálni a rendőrakadémia elvégzéséhez!
2 éve, azóta is tudom most mit mondanék neki :)
kiszednek a sorból, párbeszéd:
én: - szép jónapot (mindig ilyen jókedvüen kezdem, eddig bevált)
- jó napot
ekkor már a kezében vannak a papírok, mert mindig kéznél tartom, és mire a köszönésnek vége, már a lehúzott ablakon kidugom neki, ne húzzuk az időt!
- tessék itt a jogsi, forgalmi
- kellene a személyi is
- minek? újfajta jogsim van
- kell a feljelentéshez
- o_O - köpni nyelni nem tudtam- hogytessékmivan?!
- ködlámpa, ég
- és?
- x méteres látótávon belül nem szabad használni, mert vakít
- ja persze, este még lehet hogy vakít is, de fényes nappal van, eset az eső, a ködlámpa meg lefele világít...
- nem érdekel, megbüntetem, itt írja alá
kapaszkodjatok, aláírtam :(
elmondom ma egy ilyen párbeszéd hogy zajlana
- jónap
- jónap (iratok már nála)
- kérem a személyit
- nincs nálam, ott a jogsi (nem fogok visszahajolgatni)
- megbüntetem
- miért?
- ködlámpa
- nem is ég
- de
- de nem
- de de
- de nem, nem ismerem el, érti?
- akkor feljelentem
- csodás! akkor mehetek?
utólag megjegyzem, a ködlámpám nem vakít, főleg nem egy kurva retkes autón, az meg hogy véletlen be volt kapcsolva, előfordul. de nem 8K HUF-ért, akkor már inkább jelentsen fel, igaz biztos többet kell fizetni, de levelezni lehet meg könyörögni, részletfizetést kérni stb...
azt javaslom nektek, hogy ne vegyétek be a "ha nem ismeri el, feljelentem, de az minimum 76145214 Ft, elveszik a jogsiját, felkötik, tarkónlövik, inkább ismerje el, itt írja alá... anyád írja alá
ha csak kötözködik, és olyanokat állít amiket nem is csináltál meg, vagy megcsináltad (pl gyorshajtás, de nem fényképeztek le), de nem tudja bizonyítani (az nem bizonyítás hogy öten ültünk a nívában és 130cal követtük az elkövetőt - sőt, így ők is elkövetik a szabálysértést amivel gyanusítanak, és rájuk is ugyanaz vár- elvileg...
fénykép van? nincs
akkor jelentsél fel, had menjek utamra!
Jelenleg is lapul egy gyorshajtás csekk a kesztyűtartóban. sajnos elég gyakran büntetnek meg emiatt

Van egy-két story-m.
Egyszer azért büntettek meg mert hajnali fél 1 kor (teljesen kihalt ut) nem indexeltem egy kikanyarodáskor. Rögtön előkerült egy civil autóból két zsernyák, és rögtön azzal indított, hogy feljelent.
....és meg is tette (-10 ezer)
A lényeg hogy bármilyen eset van nem kell berezelni. A határozottság olykor nagyon sokat ér. Főleg ha a rendőr csak blöfföl. Ami sajnos elég gyakran előfordul, bár mostanában nem állítottak meg ezért....lehet valami fejlődésen mennek keresztül?

Najó ebben legalább 10 nyelvteni hiba lehet... De szerintem te nyertél...
te meg ne beszéljél így rólam, leírtam hogyan történt, koszos volt az autó, alig látszott, odébb köd is volt, hülyeségeket beszélt a rendőr, és nem direkt hagytam úgy, mindezt nappal
így válogasd meg a szavaidat, amikor másokról beszélsz, én is elkezdhetném fikázni a motorosokat, meg hogy büntessen meg minden faszfejet aki a szentendrein (ahol naponta járok) 140nel száguldozik