Azért hoztam létre ezt a forumot mert: Történt ma megint velem egy érdekes eset! Megyek hazafele a 4sávoson! Én mentem a belsőben elöttem meg kb 1 méterrel a külsőben! Egy citroenes csávó be akart férni kettőnk közé! És elkezte rántani a kormányt! Muszály volt lefékeznem hogy ne jöjön nekem! Ment egy darabig a belsöben a srác aztán viszament a külsőbe! Amikor mellé értem hogy beelőzem, rámrántotta a kormány szándékosan pár centin múlott hogy nem jött nekem! Át kellet húzódnom a szembe jövő sávba! Még szerencse hogy nem ütköztem senkivel se! Ideges lettem vissza 2-be beelőztem! A piros lámpánál meg megál melletem! Egy nagydarab állat volt és elkezdet velem ordibálni, hogy szétveri a fejem meg ilyenek! Aztán hagytam elmenni! Nem kell nekem a balhé! Felírtam a rendszámát, ládtam hogy merre ment! Felhívtam a rendőr ismerősömet, elmondtam neki hogy mivolt! 1 óra múlva hívtak, hogy megtalálták a csávot egy árokban az autóval együtt! És nagyon be volt tépve! Szóval enyit erről! Bocsi hogy egy kicsit hosszan írtam! De nem tudtam máshogy megfogalmazni!
Ha nektek is van hasonló sztoritok, vagy véleményetek akkor írjatok a forumba!
Megyek afganisztén igencsak szar utjain egy merci terepjároval és szembe velem az uton ott csücsül egy éles harckocsi akna.Na ez elég életveszélyes volt?Szerintem igen.Na meg a többi de ez titok.
HAVEROMÉK KB 2 ÉVE LAGUNÁVAL MENTEK AZ AUTÓPÁLYÁN OLASZBA. ELÖTTÜK EGY LAKÓKOCSIS AUTÓ. A LAKÓKOCSIS KB. 110-EL MEHETETT, A HAVERÉK GONDOLTÁK MEGELŐZIK. ELKEZDTÉK AZ ELŐZÉST, SZERENCSÉRE A LAGUNA SOKKAL JOBBAN GYORSULT, MINT AHOGY A LAKÓKOCSIS AUTÓ MENT ÍGY MÁR JÓ PÁR MÉTERREL LEHAGYTÁK, MIKOR NAGY DURRANÁS A LAKÓKOCSITOL, ÉS MÁR VÁGÓDOTT IS KERESZTBE A LAKOKOCSI, MAGÁVAL FORDÍTVA A MERCÉDESZT.
Szegény cimborám megszívta a 4-es főutat.
3 évet húzott le a sitten mert benézett egy szitut.
Ment egy kamion mögött, mikor jött egy hosszú jobbos kanyar. Kicsit kihúzódott a padka felé, hogy benézzen. Látta, hogy szemből jön egy piros suzuki, utána pedíg senki. Index ki és várta a piros suzukit, hogy az elmegy akkor uzsgyi. El is húzott szembol a Szuzka, Ő pedíg kormány balra ki és abban a pillanatban fékezés nélkül frontálisan ütközött egy másik piros suzukival !
Mikor benénett a kanyar belső ívén Ő már csak a második szuzukit látta amint szemből eltűnik a kamion mögött. Az elsőt nem !!! Őt úgy kellett kivágni a Boxerből ami meg volt rakva árúval és a rakomány ahogy előre csúszott beszorította a műszerfalhoz. Sajnos a suzukiban egy idős házaspár meghalt.
Ő megúszta láb, borda és koponya töréssel. Meg 3 évvel.
Azóta nem vezet.
Belémtolataott ma valami majom a parkoloban! Nem volt semmi, gond! Normális volt! Kérdezte hogy kb menyiért tudom megcsinálntatni! És adott kézbe 35 e ft-ot! Legalább nem volt fölösleges papírmunka! Ugyhogy pénteken megyek karoszériáshoz! Még jó, hogy kb 10 e ft lesz a helyrehozás!