EREDETISÉGVIZSGÁLAT
aktuális téma

A jelenleg érvényben lévő hatósági díjak, illetékek
Személygépkocsi Eredeiségvizsgálat hatósági díjai:
1400 cm3-ig 17.000 Ft
1401 cm3-től 2000 cm3-ig 18.500 Ft
2001 cm3-től 20.000 Ft
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
AUTÓ VÉTEL VAGY ELADÁS ELŐTT VAN.
TÖBB ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL ÁLUNK RENDELKEZÉSRE.
MŰSZAKI VIZSGA
Előre bejelntkezés szükséges.
További szolgáltatások: átírás ügyintézés
biztositás kötés
állapotfelmérés.
06 20 9384166 06 1 39-88-458
XIX. kerület, Nagykörösi út 162
TÖBB ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL ÁLUNK RENDELKEZÉSRE.
MŰSZAKI VIZSGA
Előre bejelntkezés szükséges.
További szolgáltatások: átírás ügyintézés
biztositás kötés
állapotfelmérés.
06 20 9384166 06 1 39-88-458
XIX. kerület, Nagykörösi út 162
HELP!!!
Eredetvizsgálót keresek aki Qnix 8500 festékmérővel dolgozik. Beállítási dolgokkal kapcsolatban!!!

Eredetvizsgálót keresek aki Qnix 8500 festékmérővel dolgozik. Beállítási dolgokkal kapcsolatban!!!

Profi munkára vall

Eredet vizsgát a városba(Óvár) elég sok helyen csinálnak, enyém is megy jövő héten..

fejbelövés

ehhez mennyi kenőpénz kéne hogy átmenjen egy vizsgán?

Győrbe vagy Mosonmagyaróvárón nem ismer valaki olyat aki tud segíteni átírásba(eredetvizsga is elég)

okés köszi szépen 

erre sajna én nem tuok válaszolni, próbálkozz valamelyik hatósági szervnél érdeklődni! 

értem, de egyben marad is az eredeti kérdésem: indul-e automatikusan eljárás vagy nyugi van ilyenkor?
De elvileg ha megbukik az eredetin akkor egyből el kéne kobozni a verdát? legalábbis én így tudom, ha meg nálad van a verda akkor lehet máshol probálkozni ott hátha átmegy és az előtőt meg semmisé tenni valahogy! Velem is volt ilyen probléma, mondjuk én akkor a vevő voltam és én elmentem a rendőrségre ők azt tanácsolták jobban járok ha megpróbálom valahol átcsúsztatni eredetin 

az a baj hogy fasz volt a csóka akinél vizsgázott az autó :(
előre meg volt beszélve az autó "baja" ami konkrétan az volt hogy ez egy németből behozott patika kaszni amire a regadó horror lett volna igy a gyári alvázszáma le lett fóliázva (nem festve hogy majd egyszer talán...) és kapott egy af-es papirt rendesen beleütve a toronyba, motorra ráragasztva a plakett stb.
na most az autó ahogy odaért a vizsgára egyik srác megfogta a papirokat és berohant vele egyből bevitte a rendszerbe kérelmet kinyomtatta meg minden, közben a többiek eldöntötték hogy ezt nem vállalják be mégse így az lett a vége hogy bukott eredetvizsgát könyveltek el...
előre meg volt beszélve az autó "baja" ami konkrétan az volt hogy ez egy németből behozott patika kaszni amire a regadó horror lett volna igy a gyári alvázszáma le lett fóliázva (nem festve hogy majd egyszer talán...) és kapott egy af-es papirt rendesen beleütve a toronyba, motorra ráragasztva a plakett stb.
na most az autó ahogy odaért a vizsgára egyik srác megfogta a papirokat és berohant vele egyből bevitte a rendszerbe kérelmet kinyomtatta meg minden, közben a többiek eldöntötték hogy ezt nem vállalják be mégse így az lett a vége hogy bukott eredetvizsgát könyveltek el...

Helló, isten igazából ha ismerősnél vizsgázott, akkor a megbukást nem is kellet volna jelenteni! Mi volt a pontos ok amiért megbukott?
valaki irjon valami okosságot mert megy itt a para meg a tanakodás ezerrel...

sziasztok
volna egy elég komoly problémám:
az autóm eladáskor megbukott eredetvizsgán (AF-es, többit képzeljétek hozzá, de nem is ez a lényeg).
Akinek eladtam ő tudott mindenről az autó előéletével kapcsolatban, azt is felajánlottam hogy elintézem az eredetvizsgáját, ám ő ragaszkodott hozzá hogy saját ismerősénél intézze mert ott "tutira átmegy".
Na most ilyenkor mi lesz a következmény? Mit csináljunk az autóval?
Telefonálgattunk okmányirodás ismerősöknek is ők utánanéztek tényleg beérkezett a rendszerbe a bukott vizsga, de szerintük nem indul eljárás autómatikusan, csak ha valaki pl ezt követően át akarja iratni az autót.
Igaz ez? lesz sündőrség a dologbol vagy nem?
autóval mi legyen? elbontsuk? megsemmisitsük? vagy nézzen ki ugy mint ami pl kiégett egy baleset során? fényképek már benn vannak a rendszerben sajnos...
volna egy elég komoly problémám:
az autóm eladáskor megbukott eredetvizsgán (AF-es, többit képzeljétek hozzá, de nem is ez a lényeg).
Akinek eladtam ő tudott mindenről az autó előéletével kapcsolatban, azt is felajánlottam hogy elintézem az eredetvizsgáját, ám ő ragaszkodott hozzá hogy saját ismerősénél intézze mert ott "tutira átmegy".
Na most ilyenkor mi lesz a következmény? Mit csináljunk az autóval?
Telefonálgattunk okmányirodás ismerősöknek is ők utánanéztek tényleg beérkezett a rendszerbe a bukott vizsga, de szerintük nem indul eljárás autómatikusan, csak ha valaki pl ezt követően át akarja iratni az autót.
Igaz ez? lesz sündőrség a dologbol vagy nem?
autóval mi legyen? elbontsuk? megsemmisitsük? vagy nézzen ki ugy mint ami pl kiégett egy baleset során? fényképek már benn vannak a rendszerben sajnos...
Francia országból szeretnék behozni saját célra használt renault traficot. Emailen vettem fel a kapcsolatot eddig az eladóval. Elég készségesnek bizonyul, oly annyira, hogy gyanussá is vált. Hogyan tudom ellenőrizni ha kimegyek személyesen, hogy nem lopott-e a jármű még odakinnt, vagy ha esetleg az eredeti tulaj megbízottja árulja a kocsit mire figyeljek oda. Mi történik akkor, ha hazahozom és itthon kiderül, hogy nincs rendben a jármű eredetisége. Elesztem a pénzem? Hogyan tudnám ezt elkerülni. Nagyon hálásan köszönöm a hozzászólásokat előre is! 

Egyébként kell az átiratásnál fizetni Gépjármű tulajdonjogának vagyonátruházási illetéket,Eredetiségvizsgát,forgalmit,törzskönyvet ezeket kifizetem és a nevemen van?Ezután nem is kell fizetni semmit?
Jah igen!Üzembentartói

*CCCP*
2011. szeptember 18. 20:29
ha jol tudom akkor megveheted szerződéssel és mielött átírnád kivonatod a forgalombol ideiglenesen. asszem akkor nem kell átírni.
de lehet rosszúl tudom
de lehet rosszúl tudom
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Érdeklődni: 06-70/3648807