Érettségi Petíció

Témakör: Real life
aktuális téma
Érettségi Petíció

tudom semmit se ér, de aki gondolja, aláírhatja! most találtam, legalább lássuk hányan gondolkodnak hasonlóan! biztos neked is van olyan ismerősöd/családtagod, aki nem csalt, és talán pont emiatt szorul ki az egyetemről/főiskoláról! nem flameindító topik, pls ehez tartsuk magunkat! petíció

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
8 9 10 11 12 13
Pahoo
2005. május 11. 07:18
Itt az egyetlen és igazságos megoldás az lenne, ha teljesen újraírnának mindent! Mert kiszűrni, hogy ki csalt és ki nem az lehetelen!
MSZP ismét nagyot alkotott!
ChPh
2005. május 11. 06:22
Nyugi az egyetemek gondolkodnak azon, h nem veszik figyelembe az érettségit...
fazek81
2005. május 11. 05:29
nálam pont ez a szitu volt 4 éven át kettes, 3.ban még pótvizsgáznom is kellett, aztán érettségi 4es lehet hogy az beleszámított hogy érettségi idején pont kavartam a matektanár lányával
Szemi
2005. május 11. 03:58
Amúgy tenni, úgyse lehet semmit! Ott voltak a szülök: alkotmány bíróság, + egyéb lótúró a pontok miatt! Eredmény:0.0!
Demokrácia van => úgyis az van, amit a f..sz.. kormány akar! Miért nem koronázzuk meg a ferit ennyi erővel? Ha már van koronánk, legyen is használva!
Szemi
2005. május 11. 03:54
Mind a 4 év végén?
Mert én azt írtam:"ha 4 éven át 2-es volt".

A szitu amúgy hasonló nálam is!
Ezért mondtam, hogy a bálintka meg a brigádja, húzzon a gecibe! Bussnak +nyaljon a terminátor!
stifi|SR
2005. május 11. 03:51
egyébként nekem a barátnőm érettségizik most, azért próbálok valamit tenni...
megérdemli az egyetemet, mert okos és szorgalmas, de ha helyette egy csaló kerül be érettségi pontduplázással, Ő pedig kiszorul, akkor kurvamérges leszek!
stifi|SR
2005. május 11. 03:49
engem majdnem megbuktattak fizikából év végén, és ötösre érettségiztem... neked is szarul esne ha meggyanusítanának alaptalanul!

"nem flameindító topik, pls ehez tartsuk magunkat! "
Szemi
2005. május 11. 03:46
Amúgy a csalókat szerintem full egyszerű szűrni, mert ha 4 éven át 2-es volt matekból, akkor most nehezen tudna a saját kút agyából 4est 5öst írni. Esetleg az ilyen kirívó esetekkel valamit tényleg csináljanak!
Szemi
2005. május 11. 03:41
Muszáj, még itt is ezt a botrányos érettségit "futtatni"?

Amúgy az egész ott lett elb..., hogy kitalálták ezt a 2 szintű hülyeséget! Évtizedekig jó volt, hogy érettségi + felvételi. Most, hogy a nyelvünk tövig a buss seggében van, egyből új rendszer kell!
Mondjon le az összes felelős a miniszterrel az élen és a diákokat hadják békén a fenébe!
stifi|SR
2005. május 11. 03:27
ja, és a petíciót nem én indítottam, csak találtam! remélem sokan gondolkodnak hasonlóan!

üdv
stifi|SR
2005. május 11. 03:25
tudom semmit se ér, de aki gondolja, aláírhatja! most találtam, legalább lássuk hányan gondolkodnak hasonlóan!

biztos neked is van olyan ismerősöd/családtagod, aki nem csalt, és talán pont emiatt szorul ki az egyetemről/főiskoláról!
nem flameindító topik, pls ehez tartsuk magunkat!

petíció
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
8 9 10 11 12 13
Összesen 251 találat 13 oldalon