Esztergom környékiek!

Témakör: Real life
aktuális téma
Esztergom környékiek!

======================EKT=====================
===============Esztergom Környéke Team===========

EKT tagok autói:

Kedvenc Linkjeink

Közelgő események

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
dance10
2005. április 29. 03:56
sziasztok

se nem híres,se nem hírhedt csak a talik miatt sokan ismernek sok jó ismerős
VTiSTi
2005. április 28. 22:47
ha veletlenul megveszed es veletlenul xar a motor akkor 100eHUF a gyuruzes gyari alkatreszekkel, ezt most olvastam a flixes forumon.. ez az ar az 1.4-es re ertendo...
VTiSTi
2005. április 28. 22:41
ja es olvasd el a velemenyeket a totalcar nepitelet oldalan a civickekrol. van ott sok eleg ertelmes iras is.... talan segit...
egyebirant meg kerdezhetsz meg mast is a
http://crxforum.flix.hu/ forumon
az indexre ne menj ott mar nincs senki...
VTiSTi
2005. április 28. 22:40
most nezem H&R rugo van alatta...
nekem is az lesz !
1 jo pont :-)
VTiSTi
2005. április 28. 22:39
Hi
Nos anno en is feltettem ezt a kerdest/kerest a jo oreg "indexes" honda forumban (mostmar a flixen lakoznak a hondas cimborak).
A valasz a tipushibara az hogy NINCS.
Node azert van egy ket dolog ami idokozben kijott.
A fo problema ennel a 6gen civickeknel , hogy a lampak parasodasra hajlamosak. Ez roppantul bosszanto tud lenni barmennyire is pitianer dolognak tunik.
Az osszes tobbi problema az sajnos a magyar utak adottsagaibol adodik. A civic nem szereti a magyar utakat. Szilentgyilkos sajnos mindenfele az ut.

Nos hondat toretlent talalni, szinte imposibble mission. Ugyhogy jol nezd meg az autot!
Ha szeretned szivesen elmegyek veled, lattam mar parat. Sok cimboranak kerestunk ilyen civicet.
A 90LE egyebkent nem tul sok ebbe a nehez autoba. Mert az 5gen amilyen fuelkillere az konyebb, abba szerintem eleg.
Nos a masik dolog, hogy igy fenykepen nagyon mutatos, de gyanusan olcso. Ennek olyan 1.3-1.4nek kellene lenni ha valoban olyan jo allapotban van mint ahogy latszik.
Kell csinalni egy probakort, hogy mennyire zorog a kaszni es a futomu. A motor allapotat nem nagyon tudod leellenorizni, mert ha eszi is az olajat nem fog kek fustot nyomni a katalizator miatt. Meg kell nezni a nivopalcanal az olajat, es meg kell kerdezni mikor volt cserelve. Abbol valamennyire lehet kovetkeztetni. Valamint elmenni valahova kompressziot mereteni talan nem arthat egy ilyen idos autonal.
Az honda ha alaneztek sehol nem lehet fekete tipikus katepoxal alvazvedve. Gyarilag nincs rajta ilyen. Ha megis latszik akkor torve volt valszeg, melegitve kihuzva es ugye utana kenytelenek voltak rakenni anyagot. Szurkenek kell lenni az aljanak szvsz. A szilenteket le tudod ellenorizni ha felemeled a kocsit a egy pajszerral megmozgatok a stabrudakat a szilenteknel. Ha mozog akkor kivan. Ha ranezel es xarra van revulve, vagy at van szakadva akkor szinten csereerett. Erdemes megnezni a az elso fektarcsa vastagsagat is, mennyire csereerett. (van vti fekem elado, jo hozza ha kell majd :-))) ) .
Az egesz hasznaltauto vasarlas egy lutri, mindig is az volt es az marad, de viszonylag le lehet szurni a nagyobb bakikat kb 15 perc alatt ha tudja az ember hova kell nezni. Elol erdemes megnezni a nyulvanyokat. Az eleje lezuzasrol az tud meselni sokat. Hatul pedig a potkerekvajat mellet van ket qrva nagy csavar, belulrol annak kornyeke ki van katranyozva. Ha az ott leolvadt akkor valszeg ott is zuztak. Maga a fenyezes a szokasos vastagsagmerovel ellenorzendo. A honda alattomos 2 retegu gyongyhazmetallal rendelkezik. A festok szeretik elkodolessel javitani az egyes reszeket. Ezek eleg konnyen megtalalhatoak szabad szemmel nafenyben. Korbe kell nezni az uvegeket, hol van meg eredeti honda uveg. Termeszetesen a lampakat is meg kell nezni. Ha nem stanley akkor csere volt.
Rohadas ilyen korban az elso sarvedo iv es a hatso sarvedo iv kornyeken keresendo, mert a japanok egy gumicsikot raknak alapba a peremhez es az megfogja a sarat sajnos es ott elkezd dolgozni rendesen. Ha volt elso sarvedo gumi akkor amogott szinten akciozik a rozsda 99.9%. Aztan a szokasos dolog a karpitok pedalok allapota, ami talan visszautal a km-erekre. Ebben szvsz olyan 200-250 kellene hogy legyen valojaban. Nem tudom mivel akarjak eladni.
Ha megveszed javasolt egybol egy nagyszerviz, a meglepeteseket elkerulendo. Tudok egy profi embert, 4 eve hozza jarok. Honda markaszerviz, de megy szamla nelkul feketen a dolog. Alkatreszeket meg tudok nagykerbol civic klubbon keresztul. Szoval viszonylag olcson meg lehet uszni.

Diohejban ennyi.
Bocs a hosszert.
Ha valami meg kell dobj emailt.
Szerintem ezzel itt csak untatjuk a nepet :-)

Udv

ISTi
Bubu18
2005. április 28. 18:56
Üdv!! VTiSTi segítenél,autó vásárlás előtt vagyok és civicet szeretnék venni. Mit nézzek meg rajta?? Van vmi típushiba?? Erről lenne szó!
VTiSTi
2005. április 28. 18:06
hello dance!

hires vagy vagy hirhedt?
dance10
2005. április 28. 17:41
sziasztok

köszi
hát elég sokan ismernek országszerte

holnap jösz te is este?
Dr. Coyote
2005. április 28. 17:33
Dr. Coyote
2005. április 28. 17:31
Helló mindenkinek Esztergomból!!!
VTiSTi
2005. április 28. 17:12
Holnap ido lesz este az elorejelzes szerint.
sarelll
2005. április 28. 15:28
szeasz dance. tutti a géped (golf)
mindenhol ott vagy? EGOM körforgalom, itt üdv. TOyOTA dorog
dance10
2005. április 28. 12:59
dance10
2005. április 28. 12:58
dance10
2005. április 28. 12:24
holnap jösz?

remélem ma megkapom a kocsit
Hujbi
2005. április 27. 21:33
dance10
2005. április 27. 21:23
elvileg pénteken lehet már az audival megyek ki
azt mondta a szerelő ha nem lesz kész holnapra akkor nem kell kifizetnem a fennmaradó összeget,így már valószínű nem tesz könnyelmű kijelentést (talán )csak pár gumicsövet kell még kicserélni fém csőre
elvitték leméretni a kocsit keréken 226-lóerő ami főtengelyen márve 270-paci körül van ,a kipufogó rendszeremet kell még kicserélni akkor olyan 290ló lenne
dance10
2005. április 27. 21:17
sziasztok

Bubu18
2005. április 27. 17:47
jaja,elment!!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 251781 találat 12590 oldalon