Esztergom környékiek!
aktuális téma

======================EKT=====================
===============Esztergom Környéke Team===========
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ugy kell csinálni mint tbányán. Én már nem szólok senkinek. Jönnek maguktól. Max ugy csinálom mint tbányán. Szombatonként van a vip. Gyorsulás.
A tali lehetne ugyanúgy ugyanott. Aztán onnan menni ki a helyszínre. Ez is 2 hetente. Csak a páratlan heteken. De 1 kis idő után ezt is +tudnák. És akkor minden 7en sokan lennénk. Vagy mi a szösz?

meg ezt a neten szervezgetest is talan be kellene fejezni szvsz, mert m.o. barmelyik grillpartyjahoz hivatlanul lehet csatlakozni.. mert elobb utobb mindig kiszivarognak a tali/race helyek....
Megoldásnak nem rossz a szük családi kör!!! Nem kell nagy dobra verni!!! A hely meg sms-be jönne!!!

talan a paratlan heten lehet bezarni a kort...
felig zart koruve teve a bulit egy idore...
zart "sms" csoportot kialakitani kvazi torzstagokkal
a tali mar egybol az aktualis palya helyen lenne ...
senki nem hivhatna vendeget csak elore megbeszeles utan...
nem ecceru de talan mukodne...
bar lehet igy megint vesztene egy kicsit a varazsabol a grillparty
felig zart koruve teve a bulit egy idore...
zart "sms" csoportot kialakitani kvazi torzstagokkal
a tali mar egybol az aktualis palya helyen lenne ...
senki nem hivhatna vendeget csak elore megbeszeles utan...
nem ecceru de talan mukodne...
bar lehet igy megint vesztene egy kicsit a varazsabol a grillparty
Ja az igaz!!! Nem tudom erre mi lehet a megoldás!!!
az a baj, nem biztos hogy a jo arcok maradnanak meg a 30-ban... es ugyanugy lenne cirkusz....

Igazad van!! Csak annyira kell messze menni, hogy kb. 20-30 auto maradjon!!!
Az tény, hogy hely már nincs a környéken ilyen kaliberü grill party szervezésre!!!
Ki kell valamit találni!!!

Az tény, hogy hely már nincs a környéken ilyen kaliberü grill party szervezésre!!!
Ki kell valamit találni!!!

kivancsi leszek hogy oldjatok meg a lecket...
megertem!
nem 200 ember, hanem 200 auto, es joval tobb ember...
nem lehet kontrollalni...
komoly szervezes kellene hozza sok emberrel
... na de akkor az mar nem illagal...
atcsap egy masik mufajba. Amitol azert meg szvsz messze vagyunk.
Manapsag mar minden heten van valahol gyorsulas, autostali, hrring nyiltnap (most lesz szerdan) . Ezek szervezettsegevel szinten nem lehet versenyezni.
Kivancsi leszek hogy a negativ visszhagok miatt legkozelebb kevesebb, vagy tobben lesznek.
Lehet hogy en csak paratlan hetek dumalos talijara fogok jarni :-(
pedig meg sosem gyorsultam... ki kellene mar probalni... :-)))
nem 200 ember, hanem 200 auto, es joval tobb ember...
nem lehet kontrollalni...
komoly szervezes kellene hozza sok emberrel
... na de akkor az mar nem illagal...
atcsap egy masik mufajba. Amitol azert meg szvsz messze vagyunk.
Manapsag mar minden heten van valahol gyorsulas, autostali, hrring nyiltnap (most lesz szerdan) . Ezek szervezettsegevel szinten nem lehet versenyezni.
Kivancsi leszek hogy a negativ visszhagok miatt legkozelebb kevesebb, vagy tobben lesznek.
Lehet hogy en csak paratlan hetek dumalos talijara fogok jarni :-(
pedig meg sosem gyorsultam... ki kellene mar probalni... :-)))
Sajnos ez nem rajtam múlik. Én nem válogathatom meg hogy ki jöhet és ki nem. Én eleinte csak 20-30 emberre terveztem. És most nézd meg! Többen vagyunk mint a Hungaroringen.
De az zavar a legjobban hogy nem tudunk hova menni. Messzebre nem mehetek mert oda már nem jönne senki. A környéken meg már kinőttük a helyszineket. Szóval feledták a leckét hova mehetnénk. Ahol elférünk és nem zavarnánk senkit.

Elég kemény lehetett a tegnap!!!
Szerintem valahogy kikéne szürni az olyan embereket akik nem birnak magukkal!! Ebböl lesznek a kemény dolgok, meg a balesetek.....

Szerintem valahogy kikéne szürni az olyan embereket akik nem birnak magukkal!! Ebböl lesznek a kemény dolgok, meg a balesetek.....

Erről beszélek. Sajna mi hárman nem tudtunk 1szerre 6 felé rohanni. 200embert mi sem tudunk irányítani. Sajna olyanok voltak mint a birkák. Az ott lakók is velünk ugattak. Hogy nem erről volt szó. Mi is sajnáljuk a dolgot. Sajna senki sem volt +elégedve a tegnappal. De most mit csináljak? Ez nem 1 igazi megszervezett dolog. Ha nem laknának ott könnyebb dolgunk lett volna. Akkor felőlem mindenki arra mehetett volna amerre akar. +a rajt sem onnan lett volna ahol most volt. Sajna ez van. Tanultunk belőle.
Hat igen, nagy tomegben birka.
Az indulopontrol nem a megbeszelt 3 csapatban kulon utakon volt a tavozas hanem minden szaguldozva at a varosok kozepen eccerre.
A haz kornyeken csak porgettek a motorokat meg zeneltek a "nagy zenekkel" hogy a tulajt kiakasszak.
A qrva sok ember miatt meg nem lehetett szvsz biztosnagosan gyorsulni, legalabbis en nem mertem volna. Vartam hathat elfogy a nep de haromnegyed 1 korul leleptem mert meg mindig sokan voltak.
Sokan nem vigyaztak egymas autojara es esz nelkul mozogtak a parkoloban, hiaba kiabalt a tulaj hogy varjon elobbre all hogy ne huzza meg a kocsijat , csak ment a parasztja... majdnem megvertuk. A haz elott parkolo autokra meg kapartattak a murvat szinten esz nelkul, baszva a masik tulajdonara...
Nem jo ez a nagy tomeg, en is azt mondom...
Az indulopontrol nem a megbeszelt 3 csapatban kulon utakon volt a tavozas hanem minden szaguldozva at a varosok kozepen eccerre.
A haz kornyeken csak porgettek a motorokat meg zeneltek a "nagy zenekkel" hogy a tulajt kiakasszak.
A qrva sok ember miatt meg nem lehetett szvsz biztosnagosan gyorsulni, legalabbis en nem mertem volna. Vartam hathat elfogy a nep de haromnegyed 1 korul leleptem mert meg mindig sokan voltak.
Sokan nem vigyaztak egymas autojara es esz nelkul mozogtak a parkoloban, hiaba kiabalt a tulaj hogy varjon elobbre all hogy ne huzza meg a kocsijat , csak ment a parasztja... majdnem megvertuk. A haz elott parkolo autokra meg kapartattak a murvat szinten esz nelkul, baszva a masik tulajdonara...
Nem jo ez a nagy tomeg, en is azt mondom...
Én tegnap bealudtam!! Mi volt a gond, és hol voltatok???
Jó lett volna ha nem ilyen birka a sok ember. Nagyon mérges vagyok ez miatt. Szerintem eléggé el lett baxva. Többet nem kell oda mennünk. Az tuti. De hova? Enyyi emberrel nem lehet máshova menni. Kivételesen azt kivánom 2hét mulva ne legyenek ennyien.
Jah,jó volt!! Csak azzal az audival nem kellett volna mennem!! 

Jó volt :)
Ha valaki tud képeket akkor az szóljon pl s. ;)
Köcce Na jo8!! :D:D
Ha valaki tud képeket akkor az szóljon pl s. ;)
Köcce Na jo8!! :D:D
Go Go Go
MUHAHAHAHHAA
Jó lesz én már érzem :)

MUHAHAHAHHAA
Jó lesz én már érzem :)

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 251781 találat 12590 oldalon