Feltörés elleni trükkök, tippek...

Témakör: Real life
aktuális téma
Feltörés elleni trükkök, tippek...

Ezt a fórumot azért indítottam, mert egyre több az autófeltörés szerte ebben a szar világban, és szeretnék autófeltörés/lopás elleni tippeket, trükköket gyűjteni, amik segítségével meg lehetne nehezíteni a mesteremberek dolgát!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6
Zed astra
2005. június 06. 14:14
Aha ez a 'pajzs' nem lehet rossz
Crampus
2005. június 06. 14:10
Apám a Skodrinál (pedig ki vinné azt) elosztófedél le, pipa ki...az aztán tényleg nincs senkinél, anélkül oszt csinálhat akármit...no szikra no drive
Side
2005. június 06. 14:04
Nemazért, de a biztosítékkiszedős problémát a lehető legkönnyebb 'rövidre zárni'_ha értitek mire gondolok.
norbGTi_
2005. június 06. 14:00
Biztos megoldás nincs , amit elakarnak lopni , azt el is lopnak, mert az adott embereknek megrendelesuk van arra a kocsira !!

(Draga kocsik , ritka kocsik , es olyan amikbol k.rva sok van es lehet bontani alkatresznek)

Par dolog van , amivel esetleg megnehezitheto az emberkek dolga , de ha tenyleg elakarjak lopni akkor ezek sem lesznek akadalyok:

-Ugrokodos riaszto (Lehetoleg a riaszto markajat jelzo matricat ne ragasszuk ki a szelvedore)
-Valtozar (Csak akkor jo ha a kocsi sebvaltoja alulrol nem hozzaferheto , igy nem tudjak a kocsit betenni sebessegbe, ha viszont motorter felol sebessegbe teheto a kocsi akkor egy motorter zar is kell)
-Kormanyzar (Idohuzasra eleg , max. 15-20 sec a leszedese)
-Ablakuveg , es lampak gravirozasa (Visszatarto dolog lehet , mert igy lampakat , ablakokat bontoba mar nem tudjak eladni)
-UV jeloles
-Motorhazteto zar (Nem tudjak felnyitani a motorhaztetot, esetlegesen rovidre zarni az akkumulatort, nem tudjak a sebvaltot sebessegbe tenni felulrol)
-Valamilyen rejtett dolog , ami blokkolja akar a benzinpumpat , (esetleg oninditot) , akar a gyujtast. Ezeket ne lathato helyen tegyuk a kocsiba , es massal ne osszuk meg , hogy hogyan kell inditani a kocsit.

Ha efajta rejtett kapcsolokbol es egyebekbol mar kettot elhelyezunk , akkor noveltuk eselyunket , hogy a tolvaj ott hagyja a kocsit.

A legfontosabbat pedig kihagytam amivel egyertelmuen lehet vedekezni, az pedig a : CASCO !
carlos2101
2005. június 06. 13:59
Bal oldalt kis műanyag ajtó klapp,bizti ki,ajtó vissza,go.
Mondják,h a nagyászok visznek magukkal a típushoz való immot,és pill alatt bekötik és hajts,viszont kinél van biztosíték?
Roche
2005. június 06. 13:57
carlos2101
2005. június 06. 13:56
Haverom a biztitáblából szed ki pár biztit.
Emberünk meg bambul:kikötötte az immot,nem vinnyog a riasztó,kiszedte a váltózárat,letörte a kormányzárat és még mindig nem megy a verda.
Ciccamica
2005. június 06. 13:45
Hát véleményem szerint semmi sem véd a legjobban a lopás ellen.................
Nálunk a SAJÁT UDVARUNKRA bejöttek,és kiberhelték az autókat....
Jó,oké,hogy nem sok mindent vittek,de egy 20 éves autóban mi a legnagyobb érték?hát csak a rádió.............másik autóból is azt fújták meg,meg az anyuméból is próbálkoztak kiszedni,de ahhoz má' gyökér volt a csávó,m,ert nem tudta,hogyan kell kiszedni!Jah,még egy dolog,az utcán is állt egy autó,és abba is bementek valahogy,és még az se érdekelte csávókámat,hogy az ablak alatt állt,egy villagyfa alatt,ami ugye egész éjszaka világítja az utcát.
A poén,hogy van 2 db eb az udvaron,akik minden idegent szét akarnak tépni,és érdekes módon a drága kutyikák úgy kóvájogtak,majd meg haltak........szóval már a kutya se biztonságos...........akármijen hamis lehet..........sztem.......
donga
2005. június 04. 09:08
(csak megpróbáltam össszegezni a tévhitek között kavargó infokat)
donga
2005. június 04. 09:07
Végigolvastam az egész fórumot, de nem sok hasznosat találtam.(sajnos)
Az üveggel kapcs. annyit, hogy azt nem kővel, hanem porcelánnal törik.Akkor szó szerint berobban az üveg.
A fóliával kapcs. : a fólia igenis hasznos.A leggyengébb verzióban már csak azért is, mert a legpitibbek, akik csak felnyomják, kitépnek vmit, szt futás ellen jó.Mert nem látnak be az ablakon, és akkor nem fognak szarozni vele, inkább egy másikat, eccerűbbet választanak.
a fóliának persze megvannak az igazi nagyjai is..: a betörés elleni fóliák.olvastam, h páran szartok rá..ti tudjátok.szerintem egyszerűen nincs elég ismeretetek(bocsi, ne sértődjön meg senki) a fólia (igen, a "jobb") hiába rongálják meg kívülről az üveget nem esik be.hangsúlyozom, itt nem arról van szó, hogy nem törik, mert igen, "törik", de ez csak pókhálósodás lesz.szóval egyben tartja.ami nagy előny sokszor.
a váltózár és társai.hát igen.ezek ugye a "komolyabb kategóriás" lopásvédelmi eszközök.ezekhez nincs mit szólni.ha vki akarja az autót, akkor ért hozzá annyit, és elviszi.ha meg hülye, akkor fennakad rajta.
a kormányzár már elég régi téma, hogy ne tudja az uccsó paraszt is leszedni.de vki ellen még ez is jó.
tudjátok: sok kicsi sokra megy.ha már van fólia, korm.zár, meg minden szarság, akkor inkább feladja.

(bocs, hogy hosszú lettem)
Side
2005. június 04. 00:39
Az a gáz, hogy lennének jó megoldások, de ha azok közül akár egyik is elkezd akkor működni amikor nem kéne, akkor a tulajdonosnak nagyon fájni fog!
Block
2005. június 04. 00:34
Felfújható rendőr vagy kutya!!!
Side
2005. június 04. 00:26
én pont erre gondoltam - csakhát szegény kutya lehet unatkozna odabenn egyedül, meg kevés is a hely
nissanputy
2005. június 04. 00:04
És még egy éjjeli őr aki megbízható
Nadair
2005. június 04. 00:03
Riasztós garázsjah és legyen a kocsiba rablásgátlóde a rablásgátló szerintem mindenképpen egy okos dolog
nissanputy
2005. június 03. 23:44
A váltózár:motorház tető fel és a váltóról a kart leakasztod mondjuk 2-ben,és elgurulsz vele
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6
Összesen 108 találat 6 oldalon