Kibúvó az objektív felelősség alól?
aktuális téma

Nincs valakinek használható ötlete, hogyan lehetne kibúvót találni az objektív felelősség alól, miképpen lehetne elkerülni a gyorshajtásos bírságokat?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ez megnyugtató

jó sok időre, ha levillantanak 

levélben küldték, és onnantól lép életbe a büntetés amikor átvettem a levelet
a dolog nem jogerős, így nem kell ladnom a jogsit, mert fellebezhetek, amit meg is tettem, így amég el nem bírálják használhatom a jogsim
miután visszaigazoltak, hogy elfogadják a fellebbezésem, utána vagy le kell adnom arra a 2-3 hétre, vagy bíróság....és megy a huzavona, de addig letelik a büntetés
Én meg nem adom le
a dolog nem jogerős, így nem kell ladnom a jogsit, mert fellebezhetek, amit meg is tettem, így amég el nem bírálják használhatom a jogsim
miután visszaigazoltak, hogy elfogadják a fellebbezésem, utána vagy le kell adnom arra a 2-3 hétre, vagy bíróság....és megy a huzavona, de addig letelik a büntetés
Én meg nem adom le

Ha megfognak vagy a helyszínen kidumálod magad, de ez nem mindenhol jön be, vagy szerzel sürgősen egy ismerőst a helyi rendőrkapitányságon aki 20-50ezerért kiveszi az aktádat. Ha már papírt küldenek akkor jól nem nagyon jössz ki a dologból.
Amugy ha nincs jövedelmed, akkor tényleg nem lehet autód se hivatalosan, és jobb ha ezeket a dolgokat kerülöd, mert APEH az nagyobb falat mint a rendőrség, ott nem 300.000Ft a büntetés...
Amugy meg tényleg ha gyorsan is méssz rohadtul figyelj, inkább lassíts ahol sejted h mérnek, utána már sokkal nehezebb a visszalapátolni a lóba a szart....
Amugy ha nincs jövedelmed, akkor tényleg nem lehet autód se hivatalosan, és jobb ha ezeket a dolgokat kerülöd, mert APEH az nagyobb falat mint a rendőrség, ott nem 300.000Ft a büntetés...
Amugy meg tényleg ha gyorsan is méssz rohadtul figyelj, inkább lassíts ahol sejted h mérnek, utána már sokkal nehezebb a visszalapátolni a lóba a szart....
jah, nem az 90:133 arány lenne, szal te durvábbat csináltál 

az komoly én árpádhidon mentem 130 körül azér mennyire veszik el a jogsimat

arányaiban:
90:143 kb.=40:59
országban nincs olyan hely, ahol 143-mal lehet menni... meg ugye a záróvonal is... tényleg jól megúsztad, ha csak ennyire kúrtak meg!
90:143 kb.=40:59
országban nincs olyan hely, ahol 143-mal lehet menni... meg ugye a záróvonal is... tényleg jól megúsztad, ha csak ennyire kúrtak meg!

Hát de a büntetés letöltését nem attól a naptól számolják, amelyik napon leadod a rendőrségen a jogosítványod? Hogy tudtad magadnál tartani?
Én záróvonalon előztem 90-es táblánál, 143-al, és 2hónap+30e
adhattak volna pontokat a 2 hónap helyett, de aztmondják így is jól megúsztam

adhattak volna pontokat a 2 hónap helyett, de aztmondják így is jól megúsztam

Nekem nembarátom a polgármester
ha megfog a rendőr akkor addig nincs gáz, amég le nem kérdezi az adataid
vagy pedig menekülőre fogom a témát

ha megfog a rendőr akkor addig nincs gáz, amég le nem kérdezi az adataid

vagy pedig menekülőre fogom a témát
Naszóval olyan egyszerű az egész, hogy ha szabályosan közlekedik az ember, akkor nem basszák meg 300eFt-ra, és ennyi. Bár tény, hogy igencsak megugrottak a tarifák, én most fizettem 30ropit, ltb. 40-es táblánál 59km/h-ért. Sokalltam, mivel ugye régen a 60 volt a megengedett, amikor még az autók fékei és gumijai sem produkáltak a mai átlaghoz hasonló lassulási lehetőséget. A szlovákoknál mai napig ltb. 60 a megengedett.
Ettől függetlenül ott, azon a szakaszon volt egy 40-es tábla, fax voltam, belefutottam a trafiba, fizettem. Ennyi, kár ragozni. Aki nem szabálytalankodik, azt nem bírságolják meg, aki meg nagyfiú, és mindenhol nyélgázon közlekedik, az meg akkor is legyen tökös, amikor elkapják,és fizetni kell. Tudni kell emelt fővel veszíteni!
Ha a neveden van a kocsi, te vagy a felelős érte, és alap esetben azt jelenti, hogy te is vezeted. Ha meg odaadod másnak, akkor azt is a saját felelősségedre teszed. Ha nem adod oda senkinek, akkor senki nem veri a farkaddal a csalánt! Meg kell válogatni, kiben bízol annyira, hogy a kezébe add a kulcsot!!!
Ettől függetlenül ott, azon a szakaszon volt egy 40-es tábla, fax voltam, belefutottam a trafiba, fizettem. Ennyi, kár ragozni. Aki nem szabálytalankodik, azt nem bírságolják meg, aki meg nagyfiú, és mindenhol nyélgázon közlekedik, az meg akkor is legyen tökös, amikor elkapják,és fizetni kell. Tudni kell emelt fővel veszíteni!
Ha a neveden van a kocsi, te vagy a felelős érte, és alap esetben azt jelenti, hogy te is vezeted. Ha meg odaadod másnak, akkor azt is a saját felelősségedre teszed. Ha nem adod oda senkinek, akkor senki nem veri a farkaddal a csalánt! Meg kell válogatni, kiben bízol annyira, hogy a kezébe add a kulcsot!!!

ha leadtad volna? 
neked is jó barátod a polgármester?

2 hónapra bevonták a jogsim, ha leadtam volna, gyorshajtás miatt, meg 30e
jaja! Föleg ilyen időben nem kell faxnak lenni meg normálisan kell menni nem szabad nadzolni
szépen lassan mint a nagyok 

jaja! Föleg ilyen időben nem kell faxnak lenni meg normálisan kell menni nem szabad nadzolni
szépen lassan mint a nagyok 

hogy érted, hogy leteljen a bünti?
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!