Moderálási elvek

Témakör: Real life
aktuális téma
Moderálási elvek

Fhunt 2007. június 25. 11:09 | Válasz erre | #20754 Helló! Olvastam valahol, hogy nagyon megjött az önbizalmad. Had áruljak el egy titkot. Itt az oldalon egy ideje már csak az nyer, akit akarunk, hogy nyerjen... Tegnap te nem azért nyertél, mert ilyen kurva jó vagy... Ha nem rád tolok annyi pontot, hanem az ellenfeledre, akkor ő nyer. De itt épp ő volt az áldozat. Vigyázz legközelebb nehogy te légy... üdv:Molko Ezt a kommentet találtam az egyik oldalon. Amít ír valszeg igaz. Éppen ezért felmerül bennem, h ez a tevékenysége nem lenne e elég ahhoz, h eltiltsák az oldal látogatásától. Mellesleg az Fhunt user valamikor az én userem volt amíg fel nem törték a jelszavát, és el nem lopta valaki

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
BGY
2007. június 26. 22:05
Persze lehet, h majd engem bannolnak a topikért
BGY
2007. június 26. 22:02
Fhunt
2007. június 25. 11:09 | Válasz erre | #20754

Helló! Olvastam valahol, hogy nagyon megjött az önbizalmad. Had áruljak el egy titkot. Itt az oldalon egy ideje már csak az nyer, akit akarunk, hogy nyerjen... Tegnap te nem azért nyertél, mert ilyen kurva jó vagy... Ha nem rád tolok annyi pontot, hanem az ellenfeledre, akkor ő nyer. De itt épp ő volt az áldozat. Vigyázz legközelebb nehogy te légy...

üdv:Molko

Ezt a kommentet találtam az egyik oldalon. Amít ír valszeg igaz. Éppen ezért felmerül bennem, h ez a tevékenysége nem lenne e elég ahhoz, h eltiltsák az oldal látogatásától. Mellesleg az Fhunt user valamikor az én userem volt amíg fel nem törték a jelszavát, és el nem lopta valaki
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3
Összesen 42 találat 3 oldalon