Nitto 1320 Legends
aktuális téma

Ingyenesen letölthető és játszható autós gyorsulási játékról van szó, laptopon is elfut, kis rendszerigényű, nagyon eltalálták! http://www.nittolegends.com
Konkrétan ez mégis micsoda? Hogyan működik?
Autót tuning? Ezt már sokan ellőtték...
Szóval hát, ragadj egeret, klaviatúrát, szótárgépet és irány az éterbe gyorsulni! Itt nincs rendőr.

Ha játszod a játékot, keress rá a Carstyling Team Hungary csapat-ra, és lépj be.

1.Viewerben rákeresel a Carstyling csapatra
2.Nyomsz egy join-t
3.Én visszajelölök időközben hogy jöhetsz
4.Home - Team Status-nál tudsz véglegesen belépni
Nem tudok belépni a játékba, mi a baj?
Nem vagyok benne a csapatban, mi a gond?
Rival Strips-nél keress egy Carstyling nevű szobát, ott a jelszo:jelszo, ha ilyen szoba nincs, akkor kreálj.
Csapat alapító: John Deere
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Szevasz ! Üdvözöllek a Nitto játékban, Vieweren belül keress rá a nevemre ( ugyanaz, mint itt ) és vegyél fel, NIM-ben visszaigazollka és akkor majd ott tudok segíteni neked ha te is és én is online módban leszünk! Amúgy meg pénzt a legkönnyebben még nem versenyzel online játékosokkal a race tracken belül tournament és 24/7 toura mász, az elsőt kiválasztod és a többit éretelemszerűen kitöltöd ! Ha esetleg még bármi problémád vagy kérdésed lenne azt nyugodtan tedd föl! 

Igen az a legvalószínűbb, hogy bk kocsit vettél és nem h2h-t a civiceknek meg tudni kellene a 8 sec-et ha az baró h2h -ra lett megépítve és fullos 

huhh letőtöttem megen eztet a játékot... hát volt mit 

valószínűleg máshol váltasz. amúgy az sem mindegy hogy bracket vagy h2h versenyt mész. és a civic amit vettél, lehet hogy bracket-re volt belőve. ott pedig nem az számít, hogy minél gyorsabban végigérj a pályán.

na...meglészen a civic...potom 24.000-ért oda adták,minden főldi jóval...viszont egy olyan váltóbeállítással hogy majdnem sírva fakadtam....ha esetleg van valakinek egy tuti,és meg is osztja,szívesen fogadom..cserébe adok én is egyet egy integrához..
én most egy civic-re gyúrok..de kegyetlen lassan jön a pénz...11 ezer már megvan.( kb 3 óra alatt,szétkapcsolással meg a többi kellemetlenséggel együtt..) már csak 20 kell dúrván...szal aki kocsit akar venni,készüljön hogy nem lesz egyszerű...

jó ez a játék, csak nállam laggolt és sokszor azért vesztettem, és meg is untam ezt

érteni értek hozzá..bár elég nehezen gyűlik a pont és a pénz...van már pár cucc a kocsin..csak azt nem értem hogy a practice mod-ba tudok menni 0.9-es reakcióval 14.5-öt....a rivals-ba meg 6 tizedes reakcióval is csak 15.6....részemről ez érthetetlen....

Sziasztok!
Pár napja kezdtem el játszani a játékkal,tehát nagyon kezdő vagyok.A segitségét szeretném kérni valakinek,mert szinte semmi pénzem nincs és így a kocsimat sem tudom tuningolni.10 versenyből 10-et el is vesztettem.Persze ez nem gond az viszont igen,hogy még csak esélyem sincs nyerni vagy legalább a tempot tartani.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudok pénzhez jutni,hogy tuningolni tudjam az autómat?
Aki segiteni tud írhat mail-t is.
Előre is kösönöm a segitséget.
Pár napja kezdtem el játszani a játékkal,tehát nagyon kezdő vagyok.A segitségét szeretném kérni valakinek,mert szinte semmi pénzem nincs és így a kocsimat sem tudom tuningolni.10 versenyből 10-et el is vesztettem.Persze ez nem gond az viszont igen,hogy még csak esélyem sincs nyerni vagy legalább a tempot tartani.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudok pénzhez jutni,hogy tuningolni tudjam az autómat?
Aki segiteni tud írhat mail-t is.
Előre is kösönöm a segitséget.
Oksa szólj ha fent van és mondd a nevedet , aztán majd mondom hova menj !
na má telepíti
Hali Chris , Igen sajnos ahhoz hogy csatlakozz most már el kell érjél minimum 100 SC-t vegyél fel nimben engem , mennyire tudod kezelni a játékot !? jah kreditet csak úgy kapsz , ha nem gép ellen versenyzel !
csáó.csatlakozni akartam de azt írja hogy 100 utcai vereny pontot kell összekaparnom...tud erről valaki valamit mondani?előre is kössz
Foggalmam sincs , hog ykivel mi van, én mostanában 2 műszakban dolgozom és éjszaka érek haza a melóból, örülök, hogy most van még energiám írni :P Most már tényleg jó lenne csapat pár kört ! 

Mi a helyzet Ati?:) nem nagyon látlak nitton....
sőt a többieket sem...mi történt Dzsimmivel meg Balage-val???
-ichimaru-

-ichimaru-
általában az invlaid kiírás azért van mert laggolsz...olvasd el a nitto hivatalos weblapján azt hiszem levan írva hogyan lehet segíteni rajta.:)
-ichimaru-
-ichimaru-
Én most töltöm le... de amúgy fogalmam sincs, hogy milyen, mert még életemben nem játszottam vele.... 

Nem azért van mert 20 másodpercen kívül érsz be a célon időn kívül ?! Ez leeht az egyik ok, de majd írj egy üzenetet pirvátban az oldalamra és akkor gurulunk pár kört !
sziasztok!nemrég kezdtem el játszani vele,de 1 dolgot nem értek.miért írja ki minden versenyemnél,ha nyerek,hanem,hogy invalid??mit cseszek el??

Feltettem újra a játék, most már végre az új verzió fut, majd gyertek amikor tudtok, és akkor csapatunk pár karikát ! 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!