Először is a tulajdonosok imádják autóikat, ez nyilvánvaló. Még ha itt-ott beázik, sokba kerül fenntartani vagy éppenséggel nem 20 évre tervezték őket és rettenetesen rossz befektetésnek számítanak akkor is mert ezeknek az autóknak LELKÜK van, még hozzá ott, ahol az autó esetében ez létszükséglet, a motortérben! Ezekkel a járgányokkal egytől egyig izgalmas és hátborzongató élmény az együtt töltött idő. Nem olyanok, mint a német sportos autók, vagy valami japán feltöltős szörnyeteg inkább olyanok, mint egy jó barát, aki megosztja veled, ha szenved valamitől, de akivel öröm minden együtt töltött perc aki veled lesz, ha törődsz vele, és akit nem cserélnél el okosabbra, szebbre vagy kedvesebbre, mert vele és csak is vele akarod megosztani az autózás iránt érzett szeretetedet.
[B]Too much is not enough[/B]
Az olasz autó olyan mint a hisztis k..va. Teszi magát rinyál, azt megjavul és kedves lesz.
by:joseph24
Ezt viszont megkockáztatom, hogy itthon senki jobban nem tudja itthon. Viszont ha valaki azt szeretné hogy maradjon a Punto HGT-ben a típus azonos motor akkor az 1.6 kiesik.
Az 1.8 motorok ára elég dúrvának tűnik mert az 5 hengeres komplett motort (csak klímakomp. és generátor nemvolt rajta) szállítással együtt 100k-ért vettem a Bravaba még. Viszont ez is tény, hogy az egyik legritkább motor.
"Massimo Tassi, a.k.a. Jashin, has sent me some pictures about the mythic Punto Abarth, which has never been produced in stock. Some pictures appeared on Quattroruote in December '93, but other pictures were shown even on other Italian car magazines.
The prototype was ready in November '93 at the first introduction of Punto in Italy and these pictures show that prototype in Abarth garages. "
en ertem Lönci logikajat is a valto miatt, amit a fiatbravon-n is irt, de -szerintem- egy olcson tomegben rendelkezesre allo motort kell tunnerolni, mert ha gebasz van akkor fruttiert potolhato a vas
multkor arult vki a facebook-n egy motorhbas 1.8-s Bravo-t, vki meg egy motort bele 150k
hat 150k-t a VTI-k motorjaert nem kernek el, pedig azert sorban allas van, talan egy Integra-ért "jo" ar ennyi
ezzel szemben, az 1.6-s motort amibol 1.9-st lehet varialni kapsz 30-40k korul
amire kb ugyanott tartasz a kettoben loveval az 1.6-bol csinalt 1.9-sben mar turbos kovidugattyus belso van (127k a dugattyu AFA-s brutto kisker ara a Te nevedre irt szamalaval - barkinek ennyi, puszi, csok%, meg hátszél nelkul is), az 1.8 meg csak ott van elotted, es szeria mindene, es hajtokarcsavaroktol sem kell felni, ami a 1.8-snal gyenge pont, annak a csereje vmi rendesebbre meg nem ket filler
(amugy pont ezert draga is az 1.8-s motor, mert relativ ritka, es ha gebasz van a hajatokarcsavar miatt, akkor vagy megveszed annyiert is a bontott motort, vagy igen)
az 1.6-s motor meg van szaré-hugyé-fosé
Megmondom őszintén nem mentem bele mélyebben a dologba, csak amit olvasgattam azt jegyzetelgettem, ha egyszer netán túl sok szabad időm és pénzem lenne ilyesmire. Azért is írtam, hogy teljesség igénye nélküli a lista, nem utolsó csavarig átgondolt. De ahhoz tán segítség, hogy aki ilyenben gondolkodik egy nagyságrendet lát már ebből.
annak idejen meg volt is egy prototipus modell belole, 176-s Punto 1.8 16v VFD 160lovas motor a 6-s sper-s valtoval, halvany kek szin, Abarth optikaval
a Bravo-ban butabbik motor van, a valtozo vezerles nelkuli
en siman kinezem a Fiat-bol amugy, hogy a vezmod-n kivul mas diffi nincs, mert asszem meg az ECU is ugyanugy Hitachi mindkettoben, es rohadjanak meg, ha a Bravo-ban meg a sw is ugyanaz, mint a HGT-ben, csak nem mukodik benne az ott hianyzo vezmod
igy lenne a legegyszerubb es legolcsobb csinalni ugyanis, es ebben pedig a digok nagy gengszterek
es a 20v dugokkal mennyi lenne a CR?
hat azert inkabb csak megvennem hozza a 1.8 16v-hez valo turbos kovidugokat, meg nemtom ez mennyire hajlamos lecsapagyaosdni, mert megnyulik a hajtokar csavar, mint a 20v-nel...azt is csere ARP-re, vagy mar H-beam-re
a Barchetta a 176-s Punto ún "Spider" verzioja, es ha abba bemegy a 1.8 16v VFD motor, akkor a mk1 Punto-ba is be kell ferjen az, mert a padlolemezuk ugyanaz
Sziasztok! 1.8 Hgt -t szerintetek érdemes turbósítani? Mit lehet kihozni vajon hétköznapi használatra ebből a blokkból egy turbóval? Nem nagyon találtam semmit a neten ez ügyben.. köszi
Sziasztok! ELADÓVÁ vált szeretett PUNTO-m családi okok miatt. 2003-tól vagyok első magyarországi tulajdonosa. Azóta szinte minden ki lett cserélve rajta.
Az 1.8 motorok ára elég dúrvának tűnik mert az 5 hengeres komplett motort (csak klímakomp. és generátor nemvolt rajta) szállítással együtt 100k-ért vettem a Bravaba még. Viszont ez is tény, hogy az egyik legritkább motor.