Várunk minden kedves pécsit és Pécs környéki autókedvelőt!
Káromkodás, veszekedés, Hirdetés nem ide való, ban jár érte..
Traffipax autók:
-Fiat Regata, szürke szakadt rom
-Opel Astra G, fehér szedán
-Ford Fusion, ezüst
-Dacia Loagn, fehér, mozgó trafi
-Opel Astra H piros 5ajtós
-Seat Ibiza kombi, ezüst
-Ford Focus kombi fehér
-Volkswagen Golf VI. fehér 5 ajtós helyzetjelzővel..
-Skoda Octavia fehér sedan (58-as út és környéke)
Ha valamit kihagytam, láttál ird meg!
tudni illik a betont is öntözni kell azért azt ne mondd, hogy 20k körül van egy fa. Nekünk van gyümölcsösünk 500-700Ftért vesszük a facsemetéket beoltva mindennel, kb 50-70 centisek. Jó egy nagyobb biztos többet kóstál, de nem hiszem h 20k lenne. Igaz többet kell gondozni, de legalább környezetbarát Én simán parkosítottam volna azt a teret
Nem drágább, egy olyan facsemete (mivel nem 50 cm-est ültetnek) bőven 20k HUF felett van (vagy jóval több is lehet, fajtától függően).
1 m3 beton pedig szintén 20k HUF...
Csak a későbbi karbantartás/gondozás nagyon drága.
07.15-08.15: Pécs, Makay I. út Lukoil töltő állomás bejárata
08.30-09.30: 6-os fkl. út Pellérdi elágazó
09.45-10.30: Pécs, Magyarürögi út 80 szám.
10.45-11.30: Keszü Petőfi út 60 szám.
11.45-12.30: Görcsöny Rákóczi út 50 szám.
13.45-14.45: Ócsárd Kossuth L. utca 15 szám.
15.00-15.45: Pellérd Dózsa Gy. Utca 100 sz.
nemválaszót senki fömentem megnéztem, 2-3cm hó van mindenhol ha igy folytatja akkor holnaptól nagyon jól autózható lesz az egész, fönt -2 fok van és szakad a hó
Azért raktak annyi betont és követ, mert annak a ksőbbi fenntartása sokkal olcsóbb. Igaz, hoyg használhatatlan az év jelentős részében, mert télen lefagy a lbon, nyáron meg odasülsz... árnyék nincs, csak kő...
Terekért mindenki reklamált... Széchenyi téren emlékeztek azokra a műanyag felhőkre, amit a szoborral szemben akartak kirakni színes lámpákkal megvilágítva? A tervező szerint a szobor és a műanyag felhők szimbolizálták volna a múltat és a jövőt. Jéééézus...
Igen, komolya azt akarunk... sőt, lerakatjuk kétszer milliókért, csak hogy Páva úr ott tudja tartani a szilveszteri baszédet.
Csinltam pár képet arról az llapotról, vasak leütve úgy, hogy bárki bármikor beleeshet a vasakba... stb-stb...
látványos haladás? Én azért nem nevezném annak, inkább látványos kókány munkának. Széchenyi tér. Lerakják a köveket nem több mint 2 hét telt el, és a kövek mállanak!!! Rájönnek a tudósok, hogy a mészkőből a meszet kioldja a víz, és szétreped a kő? Ember 2010-et írtunk, és komolyan mész tartalmú kőzetet akarunk ki rakni esőbe?
Tudásközpont: tervező szerint 2 hiba (leesik az üveg, és fél méteres víz áll benne) az nem olyan sok egy ekkora épületben
Terek: Már az öregasszonyok és sok már is reklamált, hogy egyhangú. Van ahol ki is cserélték, vittek bele színes térkövet is. De ha már újonnan csinálok valamit, akkor azt úgy kéne csinálnom, hogy jó legyen, nem 2 hét múlva felszedni...