Retro életérzés
aktuális téma

A cím magáért beszél!!!
Mond neked valamit az, hogy: Rambo, Terminátor, Indiana Jones, Kojak, Derrick, Kight Rider, Szomszédok, San Francisco utcáin, Petrocelli, Rendőr-akadémia, Bud Spencer filmek, Dallas és a többiek.....
Vagy mondjuk: Meggymárka, Traubisoda, Iskolatej......
Esetleg: Lada, ©koda, Nagypolszki, Kispolszki, Trabant, Wartburg.......
Hallgattad mondjuk: Omega, ABBA, Boney M, Modern Talking, Pet Shop Boys, New Kids on The Block, Depeche Mode,Illés, Fonográf,Edda.....
Akkor itt a helyed köztünk!!!!
Képek, klippek, filmek, történetek...... minden ami retro
Éljen soká a retro!!!! - Politika mentesen!

=============================================
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hasonlók,mint az én Skodám 

Lada1500s
2013. március 19. 08:59
Íme egy újabb gyöngyszem a gyűjteményemből: Fiat 124 cupe távirányítós Anker- Piko DDR), mely tökéletesen működik. Bár eredeti használatija már az elmúlt évtizedek folytán nyoma veszett, de az eredeti doboza megóvta a játékot.

Lada1500s
2013. március 18. 20:03
Wartburg 353 távirányítós új állapotban Anker Piko (NDK) előre- hátra megy, kanyarodik, világít, dudál.
Eredeti használati utasítással, ráadásul dobozában…
Nos ez igen ritka kincs, vigyázok is nagyon rá.

Eredeti használati utasítással, ráadásul dobozában…
Nos ez igen ritka kincs, vigyázok is nagyon rá.

Lada1500s
2013. március 16. 07:46
Zaccaria Locomotion Pinball (Flipper)
A Zaccaria céget (1974-1987) három testvér alapította (Mario, Franco és Natale) Calderara di Reno székhellyel (Bologna).
Az egyik klasszikus Flipper gépe a Locomotion (1981) amerikai stílusra épült.
A játék felépítése és stílusjegyei az amerikai Jupiter gőzmozdonyt mintázta meg, mely 1886-ban épült (1979-ben épült egy replika), s talán a világ leghíresebb és legdíszesebb gőzmozdonya.
Gyermekkoromban sikerült hozzájutnom egy Locomotion Flipperhez, azonban elektronikája elromlott, javításában nem gondolkodtam, így alkatrészként, több dobozba került.
Az évek múlásával tovább erősödött bennem, hogy ismét szeretnék egy Locomotion Flippert.
Egy söröző alaksorában, raktárként működő helyiség legmélyebb sarkában pihent több évtizeden át a Locomotion Flipper, míg egy aukciós oldalon megleltem.
Petrik László (a Zaccari Pinball hazai megmentője) keze munkájának jóvoltából teljesen felújításra került (ezúton is köszönet érte). A Flipper teljesen üzemképes, 10Ft-os érme, valamint a Start nyomógomb megnyomását követően visszarepít a gyermekkoromba. Éppen, a Flipper harmincadik életévére sikerült a gépet a csipkerózsika álmából feléleszteni. Csodás élmény a géppel játszani, mely a lakásomban, a szobámat díszíti, s igazi veterán is, hiszen több, mint harminc éves a Flipper.
A Zaccaria céget (1974-1987) három testvér alapította (Mario, Franco és Natale) Calderara di Reno székhellyel (Bologna).
Az egyik klasszikus Flipper gépe a Locomotion (1981) amerikai stílusra épült.
A játék felépítése és stílusjegyei az amerikai Jupiter gőzmozdonyt mintázta meg, mely 1886-ban épült (1979-ben épült egy replika), s talán a világ leghíresebb és legdíszesebb gőzmozdonya.
Gyermekkoromban sikerült hozzájutnom egy Locomotion Flipperhez, azonban elektronikája elromlott, javításában nem gondolkodtam, így alkatrészként, több dobozba került.
Az évek múlásával tovább erősödött bennem, hogy ismét szeretnék egy Locomotion Flippert.
Egy söröző alaksorában, raktárként működő helyiség legmélyebb sarkában pihent több évtizeden át a Locomotion Flipper, míg egy aukciós oldalon megleltem.
Petrik László (a Zaccari Pinball hazai megmentője) keze munkájának jóvoltából teljesen felújításra került (ezúton is köszönet érte). A Flipper teljesen üzemképes, 10Ft-os érme, valamint a Start nyomógomb megnyomását követően visszarepít a gyermekkoromba. Éppen, a Flipper harmincadik életévére sikerült a gépet a csipkerózsika álmából feléleszteni. Csodás élmény a géppel játszani, mely a lakásomban, a szobámat díszíti, s igazi veterán is, hiszen több, mint harminc éves a Flipper.
Lada1500s
2013. március 15. 11:21
Íme 110db retro kommunkációs eszköz: 1db vezetékes telefon, 1db vezeték nélküli telefon, 2db személyhívó, 20db táskatelefon és autótelefon (némelyik 9kg), 85db mobiltelefon, 1db műholdas telefon.
Az első mobiltelefon Hagenuk MT 900-as készülék volt, melyet Motorola 5200-as váltotta le.
Az első mobiltelefon Hagenuk MT 900-as készülék volt, melyet Motorola 5200-as váltotta le.
Az jo.Nekem is gyárilag.
az igen,független

A samsung telod.
mármint mi ? a samsung ?Vagy micsoda?
Ez neked fügettlen?
az is szép.......

Nekem 6300 nokiám van.És meg vagyok vele elégedve.

Nekem volt....5230-as samsung és 5230-as Nokia is....most visszatértem a "modern kedvencemhez"....Samsung L700......
alap,2 megás kamera,vaku,mp3,microSd,fém ház....tökéletes

alap,2 megás kamera,vaku,mp3,microSd,fém ház....tökéletes

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1985-86-ban kaptam Pesten a Skála-Coopból