Street legal Racing Redline!!
aktuális téma

A Street Legal Racing : Redline mai napig a legjobb és legrészletesebb autó építő és tuningoló játék!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Letöltött motorok engedélyezése
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ha gom-team.com-ról vkinek sikerül leszedni az új s-classos mercit az szóljon mert a megauploados linkről nem nagyon megy a letötlés

sikerült megoldanom. visszaolvastam 1 kicsit és meglett a megfelelö infó!
benne van a peccs leírásába hogy asszem aa full originál verzióra kell felrakni..ugyemléxem.
szevasztok!
most tettem fel a gépemre a v2.2.1es verziót! már régebben nyomtam ezt a játékot de most ujra feltámadt a kedvem!
szoval az a lényeg hogy felakartam rakni a 230le patchet és nem engedi hiába megadtam a megfelelö utvonalat!
ötletetek van hogy mit tegyek?
vagy egyéb turbózási lehetöség?
köszönöm elöklre is a válaszokat infokat!
most tettem fel a gépemre a v2.2.1es verziót! már régebben nyomtam ezt a játékot de most ujra feltámadt a kedvem!
szoval az a lényeg hogy felakartam rakni a 230le patchet és nem engedi hiába megadtam a megfelelö utvonalat!
ötletetek van hogy mit tegyek?
vagy egyéb turbózási lehetöség?
köszönöm elöklre is a válaszokat infokat!
Igen visszalehet írni de arra türelmesen kell várni mert nem ülünk itt egész nap.
Már nincs. De kistappancs.extra.hu-n van wartbourg onnan le tod kapni. Akkor a gom-team.com-on is van sok kieg és olyanok is amik máshol nincsenek. Szal ezeken az oldalakon mindent megtalálsz. mindenkinek innen vannak cuccai. Jó turkálást

Mit pattogsz hülyegyerek! Menjél kistappancs.extra.hu-ra azt szedjél le kocsikat vagy töltsd le netről az 50db-os kocsi kieget. Ennyi
Naaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!
Nincs senmkinek sem ilyen autó a gamebe??? valaki akinek sok autó van benne az VEGYEN FEL MSN-re pls !!!
Msn : [email protected] !!!!

Nincs senmkinek sem ilyen autó a gamebe??? valaki akinek sok autó van benne az VEGYEN FEL MSN-re pls !!!
Msn : [email protected] !!!!

http://www.kistappancs.extra.hu/
vagy itt:http://street-legal-mods.com/list-dlslseries.xml
lehet regelni kell nem tudom már
vagy itt:http://street-legal-mods.com/list-dlslseries.xml
lehet regelni kell nem tudom már

üdv mindenki.
honnét tudok lehozni patchet?
honnét tudok lehozni patchet?
Jah és akié a fehér lada a képek közt az légyszio vegyen fel msn-re és dobja átt neekm! THX
msn : [email protected]
Előre is kössz! THX még1x.

msn : [email protected]
Előre is kössz! THX még1x.

Hello Mindenkinek.
Akinek van Wartbourg benne, vagy Trabant , Polski Fiat az szoljon !!
Mert nagyon kellene nekem ez a 3 verda! Előrre is kösz

Akinek van Wartbourg benne, vagy Trabant , Polski Fiat az szoljon !!
Mert nagyon kellene nekem ez a 3 verda! Előrre is kösz

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!