de már nem az S3-asok kora van. ha új telefont kell venni, nem venném meg, mindegy mennyiért adják.
én pl. most úgy vettem telefont, hogy kb 4 évre megint. ahhoz meg, hogy alapból a legújabb Andro fusson rajta, hogy legyen támogatás, frissítés hozzá. bár a Blade-en is mikor megvettem, 3 óra múlva már főzött ROM volt, nem érdekelt a gari, bármeg volt az eredeti is hozzá, aztán kb 1 évesen raktam rá azt, ami utána még 3-3,5 évig rajta volt. tetszett az a Cyanogen Mod-os Andro.
Samsung amiylen drága, annyit nem ér. annyi hibát olvasni újabb típusnál is. kamera optikánál fémszál, púposodó akksi, túl melegedés. oké gariba cserélik, de nekem túl sok a szemét belőle. Blade-ről is olvastam, nekem sosem volt komoly bajom vele. volt, hogy 4 hónapig nem volt újraindítva, nem fagyott le. hangszórója kezdett visszhangozni, lehet a 6Bar nem kellett volna neki kifújni de még ahzsnálható, nem vészes.
egy átlag embernek, felhazsnálónak, mint ahogy gejza is tűnik nekem, felelesleges a leg hightekebb gépek. nem akarok haza beszélni, de ár érték arányban, írtam szerintem mi a legjobb a piacon. 2 év garival.
az a baj a Lumiával, hogy csak a drága darabok érnek valamit. az olcsóbb árkategória egy köpet szemét. szinte minden téren. annak jó a win phone, aki asztali géppel sokat használja együtt és valóban ki tudja használni. hasonlóan operál mint az iPhone a hardverrel és az szoftverrel, ezért jobb, de valóban...
szerintem most kicsi pénzért a legjobb a Vodafone készüléke, a Smart Prime 6. ami egyébként egy Alcatel. nekem flottás (1600Ft/hó havi díjas) csomagban 34ezer volt. az Alcatel változata nem nagyon kapható itthon, de az 60ezer Ft környéke lenne.
előtte egy ZTE Blade-em volt 4,5 évig. attől több hazsnálat mellett, több telefon, több wifi, kibír 10 napit az akksi, úgy, hogy folyamatosan megy 24 órában. nincs kikapcsolva. szóval eddig le a kalappal. mobilaréna oldal különösen ajánlottnak minősítette. a hardver nekem bőven elég. ennyiért ilyet, ilyen minőségben nem kapni. de sajnos Voda függő, a listaára 44ezer azt hiszem, ha kártyásan veszed. 4G, NFC, HD-s 5" kijelző, 4x1,2GHz, 1GB RAM, 8GB ROM, 2500mAh akksi (nem kivehető), 2/8MP kamerák, videjó FullHD felvétel. szép a kijelző nagyon. sima SIM-es nem duál. 64GB-ig bővíthető a microSD-vel.
Blade-et anno 17ezerbe vettem meg párom lévén, akkor 45 körül mozgott az is. nagyon jó vétel volt. mai napig 5-7 napot kibírt a gyári akksija. ez a Vodás is simán lenyomja a nagyobb márkákat.
Ezzel az a baj, hogy van olyan alkalmazásom ami igényli a playt, mert amióta nincs nem működnek kb 3 db. De azóta is próbálom telepíteni a telefonnal letöltve, de soha nem telepíti ma délután vagy 20x próbáltam de az alkalmazás nincs telepítve a válasz. Leszedtem régi verziót (valami4.6.3) és leszedtem legújabbat(5.9.12 vagy milyen) de semelyiket nem telepíti.
le kell valahonnan tölteni az apk-ját, azt felmásolni, majd a telefonról futtatni.
amúgy elég hülyén van ez megoldva, egyszer én is jártam így. hogy engedhet a rendszer letörölni egy olyan programot, ami ahhoz kell, hogy további progikat szerezhess be
Helló! Egy olyan problémám van, hogy letörölte/m én vagy a gyerkőc a google playt az androidos telefonomról. Ezt én itthon rá tudom valahogy telepíteni? Inkább felhasználónak mondom magam mint hozzáértőnek. Ha tudtok segíteni azt előre is köszönöm.!
én pl. most úgy vettem telefont, hogy kb 4 évre megint. ahhoz meg, hogy alapból a legújabb Andro fusson rajta, hogy legyen támogatás, frissítés hozzá. bár a Blade-en is mikor megvettem, 3 óra múlva már főzött ROM volt, nem érdekelt a gari, bármeg volt az eredeti is hozzá, aztán kb 1 évesen raktam rá azt, ami utána még 3-3,5 évig rajta volt.
Samsung amiylen drága, annyit nem ér. annyi hibát olvasni újabb típusnál is. kamera optikánál fémszál, púposodó akksi, túl melegedés. oké gariba cserélik, de nekem túl sok a szemét belőle. Blade-ről is olvastam, nekem sosem volt komoly bajom vele. volt, hogy 4 hónapig nem volt újraindítva, nem fagyott le. hangszórója kezdett visszhangozni, lehet a 6Bar nem kellett volna neki kifújni
egy átlag embernek, felhazsnálónak, mint ahogy gejza is tűnik nekem, felelesleges a leg hightekebb gépek. nem akarok haza beszélni, de ár érték arányban, írtam szerintem mi a legjobb a piacon. 2 év garival.