UG Tuning adás a Fix.TV-n!!!
aktuális téma

Sziasztok, csak szeretnélek értesíteni titeket, kedves tuningőrült barátaim, hogy új műsor indul a Fix.tv -n Speed Up névvel, mely kifejezetten underground autotuningal fog foglalkozni. Az első adás most szombaton lesz 20:10 körüli kezdéssel. Az adásban értékes nyeremények lesznek kisorsolva és bemutatjuk milyen volt az első evo gyorsulás, és a győri tuning-stereo show + Interjuk olyan tuningtermékekről illetve autokról amik garantáltan gatyaváltásra fognak sarkallni titeket!
Ennyi.
Addig is látogassátok a műsor weboldalát több infoért : http://speedup.fix.tv
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sztem nem kellene agyonfikázni. Elég szar, de FIX tv-s színvonalon igényes!
Hát pedig Soltvadkerten láthattak volna minőségi autóhifit!!!!De hát ugye az égetné a Mac Audiot

ŐŐŐŐ...citrom?!

üdv.
BlackTigerTuning
Persze a műsort is el kell kezdeni, de ha már valami minőségibb igényeket, és arra vonatkozó tanácsokat kérnek és kapnak akkor meg is kéne fogadni őket.
Ha meg felajánlást kapnak valami program bemutatására, akkro legalább válaszoljanak a felajánlásra.
Vagy itt nem olvassák a hsz-eket az illetékesek?
Ha meg felajánlást kapnak valami program bemutatására, akkro legalább válaszoljanak a felajánlásra.
Vagy itt nem olvassák a hsz-eket az illetékesek?
ja,de én nem arra gondoltam hogy mit tuningoltak rajta elöször hanem hogy van végre egy ilyen magyar müsör

Persze, hogy el kell kezdeni és ez így helyes!
De nem gondolod, hogy talán a neon lenne a leges legutolsó amit fel kéne tenni?! Úgymond korona ként?!
üdv.
BlackTigerTuning
De nem gondolod, hogy talán a neon lenne a leges legutolsó amit fel kéne tenni?! Úgymond korona ként?!
üdv.
BlackTigerTuning
A legjobban még azt tetszett, amikor azt hiszem a neonok utáni blokknál...Itt van a kocsi készítője!
Mondom mifaszvan?!
Elkezdik a Leont, majd egy másik blokk és ismét a Leon...hát szép!
üdv.
BlackTigerTuning
Mondom mifaszvan?!
Elkezdik a Leont, majd egy másik blokk és ismét a Leon...hát szép!
üdv.
BlackTigerTuning
valahol el kell kezdeni.....egyébként osztom a véleményt
Így ahogy mondod...A MINŐSÉG NEM KELL NEKIK!
üdv.
BlackTigerTuning
üdv.
BlackTigerTuning
Megnéztem a legutóbbi adást...
...véleményem róla--->
Örülök neki, hogy van egy olyan műsor, amiben kocsikat látni, alakítgatnak rajta, beszélnek a tuningról, de ez az egész Boombasstik sufnituning!
Próbálnak egy, a külföldiekhez hasonló tuning műsort készíteni, de vhogy apró felfogásbeli gondokat véltem felfedezni!
Teljesen széria KA alá első lépésben neonszettet teszünk..az meg, hogy a lökösök fekete színben pompáznak, kit érdekel?!
A 2 erősítő összehasonlításánál ki van hegyezve az egész a Mac Audio csodás készítményére...
Amikor a másik erősítőről kellett volna beszélni szinte elakadt a csávó szava! Ja és amikor meghallottam, hogy a Mac sinusban 400wattot ad, hát már nyúltam is a pénztárcám felé! :DDD
Persze kritizálni könnyebb és lehet próbálkozni jobb műsort készíteni...viszont felkészületlenűl, fejetlenűl, ész nélkül én nem kezdenék neki egy saját műsornak!
üdv.
BlackTigerTuning
...véleményem róla--->
Örülök neki, hogy van egy olyan műsor, amiben kocsikat látni, alakítgatnak rajta, beszélnek a tuningról, de ez az egész Boombasstik sufnituning!
Próbálnak egy, a külföldiekhez hasonló tuning műsort készíteni, de vhogy apró felfogásbeli gondokat véltem felfedezni!
Teljesen széria KA alá első lépésben neonszettet teszünk..az meg, hogy a lökösök fekete színben pompáznak, kit érdekel?!

A 2 erősítő összehasonlításánál ki van hegyezve az egész a Mac Audio csodás készítményére...
Amikor a másik erősítőről kellett volna beszélni szinte elakadt a csávó szava! Ja és amikor meghallottam, hogy a Mac sinusban 400wattot ad, hát már nyúltam is a pénztárcám felé! :DDD
Persze kritizálni könnyebb és lehet próbálkozni jobb műsort készíteni...viszont felkészületlenűl, fejetlenűl, ész nélkül én nem kezdenék neki egy saját műsornak!
üdv.
BlackTigerTuning
most mi itt a vita tárgya mert kiv. vagyok és én láttam az összes adást
úgy szar ahogy van az egész műsor!a zenék sincsenek rendesen megvágva+mindig ugyanazok vannak pl műhelyben...+biztos h mindenki "álma" egy ford ka -t látni"áttalakulni"!nevetséges miért nem lehet minőségi terméket csinálni az ilyan autómánia meg iylen szarok között???(totalcar kivétel)
ha vmit elkezdetek akkor az ne szar legyen!!!többet biztos nem töltök le semmit!Leon-t jobban meghajthattátok volna....stb

ha vmit elkezdetek akkor az ne szar legyen!!!többet biztos nem töltök le semmit!Leon-t jobban meghajthattátok volna....stb

Hiába ajánlottam nekik, hogy szívesen várjuk őket a Soltvadkerti Humma versenyen, le sem sz@'ték az ajánlatot.
Ezzel nem lehet mit kezdeni, ez a kultúra.
A minőség és a tudás nem kell senkinek.
Ezzel nem lehet mit kezdeni, ez a kultúra.
A minőség és a tudás nem kell senkinek.
Én a Mac Audiot se értem, ha már minőséget nem tudnak, akkor legalább valami komoly műhellyel szép beépitést csináltatnának, nem ilyen sufni tuningot.
hát énsem égetném le magam az tuti
semmi pénzé
semmi pénzé
HULK
2005. július 10. 13:16
igen a világ boldogabb részein a 2. adás után hajítanák kifele !.

Naja, de ez is jellemző erre az országra, hogy ilyenek csak nálunk alakúlnak ki!!!

HULK
2005. július 10. 13:14
jaja lehet hogy végül is ez egy új műfaj...
tuning kabaré.....:)

tuning kabaré.....:)

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!