Cikk: A futómű tuningja
aktuális téma

Tuning rovatunk soron következő cikkében a futómű tuning főbb lépéseit vettük sorra.Bővebben/
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
igen, enyém HAMMERITE FÉNYESPIROS, de van másfajta piros is
A nyeregről akkor sem ég le,ha nem sütöd rá,mert nem a nyereg vezeti el a hőt hanem a tárcsa,csak hátul fordulhat elő dob esetén hogy idővel ledobódik,ezért oda ajánlatos!
én leszedem mind a 4 nyerget és van egy ismerős homokfuvós fémtisztitó ismerősöm....
létezik piros hammerite?
létezik piros hammerite?
ugyan miért égne le, de garantálom neked hogy nem, mert enyémen is hammerite van

tényleg és az nem ég le? pont most akartam venni,direkt nyereg festéket ,de hammerite-m az van is itthon!

én is dettóra, drótekefe, rozsdamaró, 1 alapozónak valami pirosféle, hőlégfúvó, aztán rá a fényespiros hammerite és megint hőlégfúvó de csak mert türelmetlen voltam

én is motipos sprayvel fújtam le a hátsó lámpáim nekem semmi gondom nincsen vele

hammerite jobb mint a neolux, lehet picit drágább, de tuti jobb
Ez a motip féle sztem szarra sem való,nekem ilyen van lámpasetétítőbe,de le lehet hámozni mint az alma héját......
Nekem az a tapasztalatom,hogy nem kellmindenféle puccos dukkót a nyeregre kenni,megteszi a sima natúr Neolux is.
A nyeregnél vigyázz ha kenyed,hogy ne fess mindent össze,mert beragadhat ,ha agyonmázolod.
Ha hátul dobfékes a redszer akkor ott érdemes festés után hőlégfuvóval ráégetni a festéket,mert itt a dob vezeti el a hőt és egy idő után a festék lepattog.
A festés előtt persze nem árt egy kis drótkefe+zsírtalanítás,hogy rajta is maradjon.
A nyeregnél vigyázz ha kenyed,hogy ne fess mindent össze,mert beragadhat ,ha agyonmázolod.
Ha hátul dobfékes a redszer akkor ott érdemes festés után hőlégfuvóval ráégetni a festéket,mert itt a dob vezeti el a hőt és egy idő után a festék lepattog.
A festés előtt persze nem árt egy kis drótkefe+zsírtalanítás,hogy rajta is maradjon.
én vettem hammerite festéket és befújtam vele, többre megyek vele mint a MOTIPPAL mondjuk

Háát, ha 10ezret sokallsz érte, akkor inkább bele se kezdj! Ha csak az órabért számolod, már akkor van annyi! Vagy TE dolgoznál 500Ft-ért? Egy futómű állítás alapból 4-5 ezer, ami még majd a beszerelés után muszáj lesz! Esetleges alkatrést cseréket még akkor bele sem számoltunk.(szilent, torony csapágy, stb)
tehát akkor maradjak a féknyeregfesték spray-nél?
nem lehet, mert a szinter miatt nem tudod majd osszerakni (nem tudod majd beletenni a dugattyukat, stb), mert szukulnek a furatok, ugye
hali!
szerintetek lehet a féknyeret szinterezni?
(csak azért kérdem, mert ugye a festéket ugy égetik rá, és kérdésem, hogy nem okoz e a hő deformálódást ---> valamilyen károsodást...?)
szerintetek lehet a féknyeret szinterezni?
(csak azért kérdem, mert ugye a festéket ugy égetik rá, és kérdésem, hogy nem okoz e a hő deformálódást ---> valamilyen károsodást...?)

Hali.Valki nem tudja Katonának az elérhetőségét,esetleg oldala van neki?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
IV-es Golfom van, vettem bele egy állítható magasságú futóművet, de a beszerelés után úgy érzem, hogy valami nem stimmel. Nem lett sokkal stabilabb az autó, nyeklik-nyaklik (néha fura hangokat, katanásokat hallok), ráadásúl nem tudom teljes mértékben megültetni, mert a rugó tányér bele ér a gumiba (kisebb ET számú felni kell, vagy nyomtávszélesítő?) 3 éves az autó, lehet, hogy a futómű többi alkatrésze már nem bírja a strapát, nem tudom és nem is igazán értek a dologhoz.
Szóval egy olyan szerelőt, szervízt, vagy szakit keresek (lehetőleg Bp.-en), aki ért a dologhoz és rászánja az időt is, hogy megfelelően foglalkozzon a témával.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.,
Levy72
Segítséget szeretnék kérni.
IV-es Golfom van, vettem bele egy állítható magasságú futóművet, de a beszerelés után úgy érzem, hogy valami nem stimmel. Nem lett sokkal stabilabb az autó, nyeklik-nyaklik (néha fura hangokat, katanásokat hallok), ráadásúl nem tudom teljes mértékben megültetni, mert a rugó tányér bele ér a gumiba (kisebb ET számú felni kell, vagy nyomtávszélesítő?) 3 éves az autó, lehet, hogy a futómű többi alkatrésze már nem bírja a strapát, nem tudom és nem is igazán értek a dologhoz.
Szóval egy olyan szerelőt, szervízt, vagy szakit keresek (lehetőleg Bp.-en), aki ért a dologhoz és rászánja az időt is, hogy megfelelően foglalkozzon a témával.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.,
Levy72
Üdv.
Slalomversenyhez milyen kerekek illenek inkább, kis átmérőjű, vagy nagyobb átmérőjű keréktárcsák peres gummával?
Slalomversenyhez milyen kerekek illenek inkább, kis átmérőjű, vagy nagyobb átmérőjű keréktárcsák peres gummával?
hali mindenkinek....kérdés: hol van olyan cég vagy bárki, aki tud nekem csinálni 4 db olyan mintát, mint ami a spinner felniken van? csaka forgó forma kellene nekem
srácok!van valakinek tapasztalata felújított gátlóval kapcsolatban?mert rosszak a gátlóim,szivárog az egyik első,a másik meg kopog mint az isten nyila,és arra gondoltam hogy elviszem felújíttatni,felkeményítettni a katonához vagy a kárászyhoz.katona a 4 gátlót 40ért megcsinálja.csak attól félek h olcsó húsnak híg a leve és a végén annyiba állnék meg mintha vettem volna 4 sárga konit.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!