AIRRIDE futómű
aktuális téma

AirRide-al kapcsolatos témák.
Aréna kuncsorgás,Hirdetés bejelentésért BANN jár
Ötletért thx Feryke
"erájjdoss képekért meg két szőke jár" by Csikinsz
"aki itt keménykedik, ahhoz hozzávágunk egy 10es villáskulcsot, hogy húzza meg magát" by Colos84
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Őszintén? ezért is kérdeztem nálatok utána... az a kompi ami 12-15 percet bír menni és közben 9 bár körül nyom folyamatosan... az annyira nem lehetne rossz..
Ezzel még biciklit sem fújtatnék. Elég vicces. De az adatai is
" megszakítás nélküli üzemelés: max. 12-15 perc "
" megszakítás nélküli üzemelés: max. 12-15 perc "
30 literes... nem melegszik nagyon a viair, max 5-6 percig megy.. de gondoltam hátha be tud neki ez segíteni.

Sziasztok! Lehet hogy hülye ötlet, de szerintetek a képen szereplő plusz kis kompresszorral rá tudnék segíteni a Viair 380c-re hogy gyorsabban töltse fel a tartályomat? Én általában úgyis max 8-9 bar-ig töltöm fel.
Nem túl rosszak a technikai jellemzői:
tápfeszültség: 12 V
tápáram: 14A üzemszerűen (max. 23A, rövid ideig)
olajmentes, tartály nélkül
üzemi nyomás: 140PSI / 9,6Bar
max. nyomás: 150PSI / 10,3 Bar
max. légszállítás: 35 liter/perc
megszakítás nélküli üzemelés: max. 12-15 perc
túlmelegedés elleni védelem
üzemi hőmérséklet: -55°C --- +60°C
Nem túl rosszak a technikai jellemzői:
tápfeszültség: 12 V
tápáram: 14A üzemszerűen (max. 23A, rövid ideig)
olajmentes, tartály nélkül
üzemi nyomás: 140PSI / 9,6Bar
max. nyomás: 150PSI / 10,3 Bar
max. légszállítás: 35 liter/perc
megszakítás nélküli üzemelés: max. 12-15 perc
túlmelegedés elleni védelem
üzemi hőmérséklet: -55°C --- +60°C
Fakukac nevű user

Sziasztok!
Ha valakit érdekelne egy pár RACELAND GEWINDE ami Golf 1-2-3 hoz jó, nyugodtan keressen meg
.
Fel kell őket újítani, ezért csak 2000et kérek értük.
Ha valakit érdekelne egy pár RACELAND GEWINDE ami Golf 1-2-3 hoz jó, nyugodtan keressen meg

Fel kell őket újítani, ezért csak 2000et kérek értük.

Hali Mindenkinek lennne egy Eladó zsír új Viair 444C 70 pénzért ha érdekel vkit telón is kereshet 30/631-6130

Ne is bosszankodj! Amíg kis hazánkban él az a tévhit, hogy haverom haverja aki látott már nyomáskapcsolót 80ból megcsinálja, addig a sok veréb is air-t épít. Aztán majd olvasgathatjuk, hogy tűzeset lett a vége billeg és a kerékpumpáló kis kompresszor nem elég..az összes air szar. Inkább nyomják a legolcsóbb gewindével meg static matricával vagy a merészebbek gayridével! Jópáran 100e Forintból akarják megváltani a világot. És persze a tudatlanságuk párosul a szorgalmukkal, majd nagy pofával osztják az eszet a világhálón, engem meg a Tibor Őrnagy puderes brékóval szopat az útszélén, hogy engedély nélkül átalakított és a beleszart airommal (ami az internetről kiderült köszönhetően a clever boyoknak) veszélyeztetem a közúti forgalom résztvevőit. 300óra közmunka vagy fél év letöltendő
JA és eladó az airem

Szerintem kerekenkéntire 480 kompival nagyon jó ár 320

Csináltam már több rendszert is de mostanában kezdenek az emberek elfajulni. Miért kell ez miért kell az stb. Totál vakon vannak. Inkább csinálok külföldre. Egy román srácnak csináltam mikor mondtam, hogy beépítés nélkül 320ezer. azt hitte rosszul hall. Náluk 4-500ezer egy olyan amit csináltam. Golf4 kerekenkénti 480c kompival.
Igazabol pont ezert is irtam hogy tisztelet a kivetelnek. Mert nalunk is van kivetel.de ez csupan a 10 % .Sajnos !
erről tudnék mesélni, nekem személy szerint H@jniN@gyival és Gsrobival csak pozitív élményeim vannak.
Viszont itt szabolcsban nagyon kevés ember van, aki ért is hozzá.
Viszont itt szabolcsban nagyon kevés ember van, aki ért is hozzá.
szerencse is kell hozzá, mert nagyon bele lehet nyúlni a hülye emberekbe, és akkor nem segítséget kapsz, hanem elb@szást.
Viszont minőségi air többe van mint 250.
Aki ezt nem akarja benyelni, akkor annak tákolmánya lesz, nem airride-ja.

Viszont minőségi air többe van mint 250.
Aki ezt nem akarja benyelni, akkor annak tákolmánya lesz, nem airride-ja.
Nagyszerü gondolat. Ebben minden benne van. Sajnos ez nagyon igaz rank magyarokra hogy olcso penzbol airride aztan ideig-oraig jo valamire aztan jonnek a hibak es megall a tudomany. De ebben szntem hibas jo nehany itthoni "szakember" is (tisztelet a kivetelnek) akik lehazudjak a csillagos eget a vilag legjobb rendszeret igerik olcso penzbol aztan a garancia kb egy kezfogas. Amikor pedig 1 honap utan egy kalap szar a rendszer ok mossak kezeiket.
Egy normális (azaz kerekenkénti vezérlésű) Air-szett anyagárban 300ezer ft-tól indul. És ebben a lengéscsillapítók nincsenek benne. Ha körülnéztek a világban akkor ilyen árakat fogtok találni. Egy minőségi alkatrészekből összeállított rendszernek meg kell fizetni az árát. Sokan háttal ülnek a moziba. Mindenki olcsón szeretné kihozni és utána megy a fikázás hogy a rendszer szar, de abba nem gondol bele hogy mennyit fizetett érte. Egy normális szelep amivel vezérelhető 17e ft amiből ha tengelyenkénti akkor is 4db kell.
Furcsa elképzelések vannak kicsiny hazánkban.
Furcsa elképzelések vannak kicsiny hazánkban.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!