AS vs. DLD

Témakör: Tuning
aktuális téma
AS vs. DLD

Ez a topic azért született, hogy segítsünk eldönteni a kevésbé tapasztalt usereknek, hogy milyen mélynyomót válasszanak maguknak.
Segítsétek a hasonló sorsú, szub választása előtt álló fórumtársainkat is hasznos hozzászólásaitokkal!

Úgy látszik, ki kell írni:
-ITT SINCS ARÉNA-KUCSORGÁS!!!
ha kellenek a pontok, zsírozz le mindenkit, hátha valaki viszonozza...
-ITT SINCS BIZNISZELÉS
adj fel apróhirdetést, ingyen van!
oldd meg priviben, az oldaladon, telefonon, msn-en, akárhogy

Szub választásáról:
Ha szubot szeretnél a kocsidba, vedd meg hozzá a megfelelő erősítőt, majd próbáld be a már elkészült rendszeredbe a kiszemelt darabokat. Lehetőleg bejáratott nyomókkal próbálkozz! Olyan boltban ne vásárolj, ahol nem engedik, hogy meghallgathasd a kocsidban a kiszemelt szubot!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Colos84
2009. február 02. 14:52
a lényeget értsd, ne azt hogy ki vesz meg kit!
Wackond
2009. február 02. 14:50
a végén megint kiderül, hogy hülyék a magyarok
Bár az országban valóban magas szintű a minőségi munkával kapcsolatos igénytelenség, de szvsz ezt nem kellene általánosítani
bfull
Nem tom kivagy és honnan szeded ezeket a dolgokat, de valaki igencsak félre informált. CZ megvette a DLD-t
boci2108
a DLD magyar volt kimentek tibiék osztrákba (megértem h miért...)
itthon pitonékkal kezdték el forgalmazni.kint gyártották és szórták el több országba.
most kettévált a két cég. pitonéké volt a név ezért lett az eredeti DLD ből Cz audio.
és Cz névvel fut tovább az eredeti dld. itthon meg a pitonék forgalmazzák saját termékeiket a régi bevált dld névvel.
én mindkét névnek megadom az esélyt szerintem mindkettő jobb mint a legtöb egyébb márka.
Colos84
2009. február 02. 14:46
az a tök mindegy, hogy dld vagy CZ audio!
A cz megvette a dld-t, és rányomta a CZ matricát, de ugyanúgy dld maradt!
És ha tetszik ha nem, akkor is előfordúl gyári hibás benne.
Mint akár egy új merciben, vagy suzukiban!
Már itthon is gyártják Őket, még sem tökéletes! Mivel nem otthon gyártják japánban, vagy németben, inkább, hogy befigyelhet a selejt!
Tipikus magyar mentalitás:
Jó az úgy! Nem kell annyira meghúzni azt a csavart, aztán meg a kerék kiesik alóllad!
Ugyanez van a nyomókkal! Mint ahogy boci azt felvázolta lejebb!
Kary84
2009. február 02. 14:46
most ez olyan dolog h mind ugyanabban a rohadt kinai gyárban készül csak egyiket így másikat amúgy matricázzák.

aztán persze vannak tervezői különbségek meg vannak minőségbiztosítási dolgok.
ált úgy szokott lenni h van egy gépsor az ha kiöregszik és elkezd pontatlan lenni és akkor emgveszi egy kisebb cég és olcsóbbé tudja gyártani uganazt más márkanévvel.
de ált párféle terv van és más házban névvel forgalmazzák stb stb...
Wackond
2009. február 02. 14:42
jogos, de sztem csak poénnak szánta
bfull
2009. február 02. 14:41
Wackond
2009. február 02. 14:39
de erről szegény Alpine cuccok nem tehetnek
bfull
2009. február 02. 14:37
Azért teljesen nem tök mindegy!!
Én is kaptam olyan hangszórót aminek már gyárilag gyűrött volt a kosara és le volt válva a pille. SAL volt és nem mondom rá hogy lehetett volna akár Alpine is pedig ott még a forgalmazó is ugyanaz.
boci2108
2009. február 02. 14:32
Colos84
2009. február 02. 14:30
a széle felvállva jöna dobozban, stb!
Cseppet gyárihibás!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Összesen 1105 találat 56 oldalon