Autohifi
aktuális téma

Sziasztok!
Ha már tuningrol beszélünk, akkor ne csak a külső dolgokról beszéljünk!
Aki szereti az autohifit, és bármelyik válfajában érdekelt, az ide írjon mindenfélét: tapasztalat, élmény, probléma
Ezért nem kell kondi a kocsiba .
Rodolpho cikkjei az Autohifibolt.hu -n
Hirdetéseket , aréna kuncsorgást moderáljuk !
Három felszólítás után egy hét ban!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
szerintem is jó az attck, miért akarod cserélni??
Az Attack az bőven elég hozzá!
Szasztok pajtások! Mizu veletek? Mi a véleményetek a Solid Audio MS20-ról? Meg bírná hajtani a Mac Fire 300-ast? 2x100, 1x260 w a ládám 420w.
vagy tartsam meg a Mac Attack 2060-ast ami 2x125 és 1x450 állítólag. Köszi előre is a segítséget. Vagy ajánlatok valami jó erősítőt jó árban ami képes lenne ezt működtetni! "plíz" köszi!

Tudom, hogy marcali vagy, már megnéztem a géped is. Szép munka, csak a márkával van bajom.
Egy ismerősöm jobban benne van a témában, és amit hallott szólni, az egy roki installáció volt a legjobb, de azt mondja jó a Dls is, most Macaudioja van. Én is a Rockfordot hallottam eddig a legjobbnak. Sajna el kell húznom!
Minden jót! Csákó!

Egy ismerősöm jobban benne van a témában, és amit hallott szólni, az egy roki installáció volt a legjobb, de azt mondja jó a Dls is, most Macaudioja van. Én is a Rockfordot hallottam eddig a legjobbnak. Sajna el kell húznom!

Minden jót! Csákó!
Nem mondom, hogy jobb, de jobban szerepelt, persze kategória és ízlés kérdése is!
Nézd meg az www.EMMANET.com-on van egy márka elemzés a hangminőség versenyekről(európai szinten)! Most néztem látrányi vagy, én Marcali!
Vannak limitált szériásak itthon is, sőt tudok egy 45 misis Ongaku erősítőről is, igaz az szobai. A Dls-re visszatérve melyik cuccát tartod jobbnak, miért?
"azt mondták ami átjön hozzánk amcsi termék, az nem lehet rossz, mert ott a kis cégek hamar tönkremennek és csak a jó jut át!"
Nem tudom a típusát, annyira nem ismerem, de volt egy BMW a Hummáűn, neki volt olyan! Szerintem maradjunk a hazai dolgok mellett, nem sokan vesznek milliós erősítőket nálunk(van egyáltalán?)! Most beszéltem egy beszerelő műhellyel, azt mondták ami átjön hozzánk amcsi, az nem lehet rossz, mert ott a kis cégek hamar és csak a jó jut át!tönkremennek
Miért üti simán? Melyik? Az Iridium az FNQ-t? Vagy mi mit? a legjobb mély a Rocié az tuti.
? milyen szettet!? A legdrádább a FNQ 3 utasa, ami itthon 250e, amcsiban kb a fele. Esetleg, az új type gondoltál, annak nem tudom az árát! vannak több milliós erősítők, ami mellett el lehet bujni.
Az irtad esetleg DLS, simán üti a Rockfordot! Nem tudom, hogy a Rockford középszerű cucc lenne-e, mert ő gyártja a legdrágább szettet(1,5milló ft)! Egy installációnál(pl.ami újságokban van) első a figyelemfelkeltés, utána jön a hang! Ajánlom mindenkinek figylemébe a HUMMA versenyeket(ott első a hangzás)!
Én ilyet nem mondtam hogy a Made in USA a legjobb. Van jó európai is, sőt német is!
Egy bizti: az amcsik tudnak vmit a hangtechnika terén, és olyan csoda nincs hogy egy másik márka töredék pénzért csinál jobb hangszórót. A jó hangszóróhoz jó technológia és jó anyagok kellenek, ami pénzbe kerül!!!
Nekem van Macaudiom, hallotam már sok Macaudio installációt és ha komolyabb rendszerre lesz pénzem az Rockford-Fosgate és Rainbow, esetleg Dls termékekből fog állni. De azt is elmondom h van olyan márka ami mellett a Roki is csak középszerű cucc, de azok már komol árúak.
Egy bizti: az amcsik tudnak vmit a hangtechnika terén, és olyan csoda nincs hogy egy másik márka töredék pénzért csinál jobb hangszórót. A jó hangszóróhoz jó technológia és jó anyagok kellenek, ami pénzbe kerül!!!

Nekem úgy is jó. Majdnem ugyanaz. Aztán ki tudja kinek van igaza...
HA nem nekem akkor elnézést...
HA nem nekem akkor elnézést...
RMS 100W-onként 0,1 F, és nem max szerint. Guruk álítanak ilyeneket. Nem tudom te mennyire vagy jártas benne, nem sértegetni akarok.
De akkor is a maxot kell nézni és ahhoz kell venni a kondit. Persze, hogy nem a maxon hallgatod a cuccot éjjel nappal, de igy szokás méretezni mindent. Erősitőből is jóval nagyobb kell mint a mély(ek) max teljesitménye.
Csak okosan...
Csak okosan...

Én nem néztem, meg nem is modták mekkora kell. Mivel 0,5-nél kisebbet úgysem találsz két erősítőhöz akkor az már 2db. Így hát vettem 1x1,5 Dietz-et, és a tápelosztót is megspóroltam. Egyébként 500W RMS van nálam, elvileg 1000W max (gyakorlatban úgyse soha nincs annyi).
SixtusAngel
SixtusAngel
Nekem 400W-os Fire ládám volt, persze hosszú távon nem tesz jót, ha maxon hallgatod!
Annak idején inkább vagánykodni volt, tehát maxon ami belefér! 1 év után adtam el, de semmi baja nem volt!
Hola!
Tommy:Neked ugye volt MACattack 4050-es erősítőd?Meddig volt "feltekerve" neked?(persze ha nem a hangzásra mentél)Nekem 350/700W-os mélyekhez van.A boltban ahol vettem az erősítőt óvatosságra intett a srác.Igaza volt, vagy csak marketing szöveg?
Köszi!
Tommy:Neked ugye volt MACattack 4050-es erősítőd?Meddig volt "feltekerve" neked?(persze ha nem a hangzásra mentél)Nekem 350/700W-os mélyekhez van.A boltban ahol vettem az erősítőt óvatosságra intett a srác.Igaza volt, vagy csak marketing szöveg?
Köszi!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 329408 találat 16471 oldalon