Sziasztok, mostanság elég sokat lehet hallani erről a témáról pc-s magazonikban stb...
Azértis hoztam létre ezt a témát mert engem is érdekel, a neten keresgélve itthon nem foglalkozik vele úgy senki.
Örülnék ha létrjönne egy carpc csapat aki már látott ilyet illetve most installál a kocsijába. például évente a U.K. rendeznek carpc-s talikat ahol bemutatják újdonságaikat stb..
Szóval várom a hozzászólásokat, infókat
Sziasztok
Ma bevezetékeltem a mikrofont is.Kurva jó lett. Mostmár csak a programban kéne mennie.De hát az még nem indult el senkinek tudomásom szerint.Kéne vennem 1 új wifi vevöt is a jobb vételért.
figylej oda a hangszóró hány ohmos és akkor kötheted fülcsi kimenetre is.nekem bejön ez olyan hangja van hogy nah.Azt mondják a nálam okosabbak hogy 1 alacsony jelszintü kapcsoló megoldhatja az rca váltásást és akkor mehet közvetlen az erösitőbe,max kattan 1 et:)
gyártottam is hozzá egy botantennát, amivel az utastérben lehet hadonászni és keresni a legjobb vételt
egyelőre a saját hangszóróját dugtam rá, max hangerőre tekerve elmegy, de nem rossz ötlet kicserélni valami picit normálisabbra...
az a gondom a rádióval, hogy iszonyat földhurkot csinál ha bedugom a line in-be... külön mindkettő normálisan szól, de sorba kötve zúgás, búgás, minden... és amúgy se megoldás hogy a gépnek mennie kell a rádióhoz... szóval ezt még ki kell találnom valahogy...
Ezt még egyszerübben oldottam meg.A rádió bemegy a pc line in en . A pc közvetlen megy az erősítőbe.A tv meg mivel saját tunerja van kapot 1 hangszorót mögé közvetlen.Nagyobb és jobban szól mint a gyári 20 forintos mértüek. Ugyis monoban jön az adás úgyhogy 1 darabot.A panelen lévő kimeneti lábakra kötve,de bonthatóan. A hangszóró berögzitve állandóra.Igy bármikor lecsatlakoztatható a monitor rész. Mindjárt csinálok 1 képet :))) Röhögni fogsz ugy néz ki a belseje :)De az igértek szerint kész a hétvégére a fényezése is,matt feketére.
én is meglepődtem a napokban... annó még szobában próbálgattam a tuner részét is, így be volt állítva az 24-re (RTL). a napokban pesten véletlenül átkapcsoltam tuner módba, és elég szellemképesen, de jött valami képfoszlány... semmi antenna nincsen, csak az egész tft jól el van dugva a fémes műszerfalba... lehet elég lenne egy drótot dugni a csatiba, és máris jönnének a csatornák? csak a hangot nemtom hogyan oldjam meg, már így is gond még a rádió is...
Ma leegyszerűsitettem a tv antenna projektet.Semmi erősités. Kikábeleztem az A oszolop takarása alá és betettem oda 1 kihuzható ruszki tv volt antennáját:) Tök jó lett, még én is meglepödtem az eredményen.Majd ha lesz lóvé akkor veszünk erösitőset.
2k-s matt lakk szerintem tuti. Van itthon egy PC-m, aminek egyes részei mattra vannak lakkozva, nem koszolódik és nem látszik meg rajta az ujjlenyomat.