CarPc avagy számítógép az autóban
aktuális téma

Sziasztok, mostanság elég sokat lehet hallani erről a témáról pc-s magazonikban stb... Azértis hoztam létre ezt a témát mert engem is érdekel, a neten keresgélve itthon nem foglalkozik vele úgy senki. Örülnék ha létrjönne egy carpc csapat aki már látott ilyet illetve most installál a kocsijába. például évente a U.K. rendeznek carpc-s talikat ahol bemutatják újdonságaikat stb.. Szóval várom a hozzászólásokat, infókat Sziasztok
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ma ezt kinéztem mint alternativa. teszik nekem.bill
Nah lehet ma átkábelezem a kivánsiság kedvéért zúg e nekem is. Hátha jobb lesz és nem kell modulátor. :)
ba sajna.
túlóra túlóra túlóra :)
túlóra túlóra túlóra :)
jóreggelit! munkából, vagy munkába? 

áá jó reggelt :)
álló és járó motornál is ugyanolyan a zaj, szóval maga a gép a zajgenerátor, ha erről van szó. bemeneti jelszinttel próbáltam játszani, csak a rádió hangereje változott, a zaj maradt. a földelés jó ötlet, úgyis most tervezem, hogy a géphez kicsit tisztességesebb kábelt vezetek, és akkor azt továbbviszem a rádióhoz is... tuti valami összegerjed...
A fater már csinálja tuti menni fog egyszerü a kapcsolás :) A foldhurkot ha az a legnehezebb elkapni.okozhatja rossz test,generátor feszszabályzó,kábel összedolgozás..... 1. Probáld meg 1 kábelel a magnó házát letestelni valahova ,elég 1 probakábel és nem kell túl vastag se. 2. Állitsd a pc a bejövö jel erösségén lehet mégis túlvezérelt. 3. nézd meg a testet azért.
Járó motornál keletkezik a zaj vagy sem? HA bekötném én is igy a rendszert ki lehetne hagyni az fm modulátort. Viszont mi inditja az erösitöt? simán a magnód jelkábele? Érdekel ez a bekötés mert akkor már kihagyhatnám az fm modulátort :) Ilyenkor mennie kell a gépnek ha rádiót akarok hallgatni mi?
fúúú, ha sikerül akkor jöhetnek az infók...
én most azzal szívok, hogy átkábeleztem a cuccot: eddig a gép hangja bement a rádióba, és onnan ment tovább az erősítőre. sajna kicsit gyenge volt a rádióra buherált line out, ezért maxra kellett tekerni normális hangerőhöz az erősítőt, ami meg már torzítást okozott. most az SB MP3+ line kimenetére vannak közvetlenül kötve az erősítők, így állatul tisztán üvölt, de ha a rádiót belekötöm a hangkártya line bemenetébe, akkor iszonyat sistergés, zúgás lesz a végeredmény...
ennyire durva földhurok létezhet? vagy mifene lehet az oka? abból, hogy erősítőre kicsit gyenge volt a jele, arra következtetnék, hogy túl nem vezérli a bemenetet, de a sistergés mellett megvan a használható hangereje a rádiónak is, szóval talán nem is túl kevés, de a zaj miatt hallgathatatlan... van rá tippetek?

én most azzal szívok, hogy átkábeleztem a cuccot: eddig a gép hangja bement a rádióba, és onnan ment tovább az erősítőre. sajna kicsit gyenge volt a rádióra buherált line out, ezért maxra kellett tekerni normális hangerőhöz az erősítőt, ami meg már torzítást okozott. most az SB MP3+ line kimenetére vannak közvetlenül kötve az erősítők, így állatul tisztán üvölt, de ha a rádiót belekötöm a hangkártya line bemenetébe, akkor iszonyat sistergés, zúgás lesz a végeredmény...

Ma elkezdödött a tv antenna erösitő készitése. :) Lehet tü éles lesz a balázs show :))) Én hétvégn nem hiszem hogy csinálok különösebb dolgot.Lamee nem mutogatni megyünk kinek nagyobb a ....... Hanem kinek mi a tapasztalata és mit érdemes annyival is könyebb dolga lesza többieknek. Plusz mindanyian okosabbak leszünk minimum 1 sörrel :)
üdv
rá se ránts mert eszmecseréről lenne szó sztem főleg sőr mellett.
Wicck msn van de sajna nem az a kedd inkább szerda mert beszi@attak az ügyfelek és nem értem oda.Ne is mondj semmit.
Én is mérgelődök emiatt.
Én benne lennék egy barátira.
Kérdés kinek mikor és hol jó?
Részemről 7 vége és pesten bárhol?!!!
rá se ránts mert eszmecseréről lenne szó sztem főleg sőr mellett.
Wicck msn van de sajna nem az a kedd inkább szerda mert beszi@attak az ügyfelek és nem értem oda.Ne is mondj semmit.
Én is mérgelődök emiatt.
Én benne lennék egy barátira.
Kérdés kinek mikor és hol jó?
Részemről 7 vége és pesten bárhol?!!!
Pont erre gondoltam a minap, de részemről jobb volna, ha tavaszig elhalasztanánk, ugyanis addig nincs mit mutogatnom

alapból a rádió minősége rendesen korlátoz, persze ezen felül még a tiéd is lehet messze áll a tökéletestől... esetleg meg lehet úgy is gányolni a dolgot, hogy a CD/rádió jelébe bekötni, és manuálisan választani egy gombbal a forrást...
anonim carpc-sek összejövetele, jó ötlet
anonim carpc-sek összejövetele, jó ötlet

Te ma van az a kedd????
De az szar vagy az enyimféle szar. Csinálhatnánk már 1 összefutást és eszmecserét folytathatnánk 1 sör mellet valahol az érdekeltekkel. :) Mit szóltok?
akkor pedig sajna más megoldás nem marad, mint az FM...
Winfos reinstall megoldott mindent.Com3 ra kiosztotta a gpst minden megy cfben is :))))) Szupi csináltam logot is majd megmutatom ha le tudom fényképezni. Mapmonkey alá hogy tudok térképet berakni?
keress mailban a héten sokáig melózok.
Gyün karácsony vagy mifene.
Gyün karácsony vagy mifene.
Nagyon keresem ám a twingost. Föleg mert elkevertem a számát :((( Msn?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
antenna ügyben sikerült előrelépni?