E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
energetikai államtitkár se birat tovább inkább lemondott a FIZESS nyomására

itt a jo link:
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/tovabb_no_a_bioetanol_jovedeki_adoja-6466
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/tovabb_no_a_bioetanol_jovedeki_adoja-6466
Benzin-autó-börtön.
(ez így az élet, és nem politika)
Ugrik a jogsi, ha fél éven belül háromszor sértjük meg a KRESZ-t
Akit például kisebb lopás miatt fél éven belül háromszor elkapnak, az a jelenlegi 60 nap helyett akár 90 napra is „bevarrható” lesz valamelyik büntetés-végrehajtási intézetbe. Attól pedig, aki hasonló időtávon belül kétszer koccanásos balesetet okoz, a harmadik esetben akár egy szabálytalan előzés miatt is bevonják majd a jogosítványt minimum egy, maximum 12 hónapra. A helyszíni bírságolás során a visszaesést már a második alkalommal honorálni fogják a hatóságok. A hat hónapon belül másodszor megbírságolt járművezetőt a jelenlegi 20 ezer forintos maximummal szemben a járőrök akár 70 ezer forintos pönáléval is sújthatják.
/A legsötétebb kommunista diktatúra rendőr állam idején nem voltak ilyen emberi lét ellen hozott szigorú törvények!!!/
(ez így az élet, és nem politika)
Ugrik a jogsi, ha fél éven belül háromszor sértjük meg a KRESZ-t
Akit például kisebb lopás miatt fél éven belül háromszor elkapnak, az a jelenlegi 60 nap helyett akár 90 napra is „bevarrható” lesz valamelyik büntetés-végrehajtási intézetbe. Attól pedig, aki hasonló időtávon belül kétszer koccanásos balesetet okoz, a harmadik esetben akár egy szabálytalan előzés miatt is bevonják majd a jogosítványt minimum egy, maximum 12 hónapra. A helyszíni bírságolás során a visszaesést már a második alkalommal honorálni fogják a hatóságok. A hat hónapon belül másodszor megbírságolt járművezetőt a jelenlegi 20 ezer forintos maximummal szemben a járőrök akár 70 ezer forintos pönáléval is sújthatják.
/A legsötétebb kommunista diktatúra rendőr állam idején nem voltak ilyen emberi lét ellen hozott szigorú törvények!!!/

"Az iráni atomprogram miatti feszült helyzet hatására az olaj ára tovább emelkedhet, ennek következtében a hazai üzemanyagárak akár 500 forint fölé is felkúszhatnak, mondta el az ATV Start című műsorában Sándor Dávid, a portfolio.hu elemzője." Alakul a molekula!
http://www.youtube.com/watch?v=RTZJmaJO4GQ&feature=related
Nem az autók és a köztér tehet róla hogy szarban a haza...mellesleg az is a mi adónkból van véve+fenntartva! Fel kell E85-el tölteni egy medencét,aztán betoncipőt az illetékesekre...úsznának mint a nyeletlen balta!

Kicsit számolgattam, és már ha 350 lesz egy liter akkor sem fogja megérni nekem azt tankolni, mert benyából átlag 6L vagyis 400Ft-tal számolva 2400Ft etanol átlag 7L vagyis 350-nel számolva 2450Ft, vagyis több! 

Szebb estét!
Szép volt, jó volt, de ennyi volt!
Innentől már senkinek sem fogja megérni etanollal járni! Nem tudom ez az egész mire volt jó?! Sok embert behülyítettek, akik vagyonokat dobtak ki átalakítókra, és most oda jutunk, hogy a többletfogyasztás miatt drágább lesz etanollal járni mint benyával, főleg ha ilyen tempóval emelik, akkor rövidesen benya árban fog menni, és akkor megb***ják, mert a kutya nem fog belőle tankolni!
Nem kell hamarosan attól félni, hogy kevés lesz az előállítható mennyiség, mert majd rajtuk marad mind!
Ez van. . .
. . . magyaroroszág mi így szeretünk!
Szép volt, jó volt, de ennyi volt!
Innentől már senkinek sem fogja megérni etanollal járni! Nem tudom ez az egész mire volt jó?! Sok embert behülyítettek, akik vagyonokat dobtak ki átalakítókra, és most oda jutunk, hogy a többletfogyasztás miatt drágább lesz etanollal járni mint benyával, főleg ha ilyen tempóval emelik, akkor rövidesen benya árban fog menni, és akkor megb***ják, mert a kutya nem fog belőle tankolni!
Nem kell hamarosan attól félni, hogy kevés lesz az előállítható mennyiség, mert majd rajtuk marad mind!
Ez van. . .
. . . magyaroroszág mi így szeretünk!

500 milliárd Ft-ért vett MOL részvényeket az állam (a te, az én, a mi pénzünkből). E85-ben eléggé le van maradva a cég, minden töltőállomását alkalmassá kellene tennie E85 tankolására (kiadás) és emellett az E85 termelésébe (is) nagy összeget kellene fektetnie. Ráadásul hátrányból indulna az etanolos piacon. Egyszerűbb az ellenfeleket ellehetetleníteni. Teheti, hiszen mögötte a kormány, a kormány mögött a haveri kör.
Még január 1 előtt mindenki, aki E85-el jár, vagyen 2db 1L-es üvegbe anyagot, rongyot adok mindenkinek, sőt, tüzet is! Aztán a parlament előtt az Audikra, stb-re rendezünk egy célbadobó versenyt! Én komolyan sajnálom, hogy ilyet putri mocskos országvezetés miatt az egész magyarság halálra van ítélve....szánalom!
ujabb 38 ft jövedéki adó emelés jan 1-től:
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/tovabb_no_a_bioetanol_jovedeki_adoja-6466?utm_source=hirfigyelo&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel_2011-12-02&utm_content=autosvilag_hirei
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/tovabb_no_a_bioetanol_jovedeki_adoja-6466?utm_source=hirfigyelo&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel_2011-12-02&utm_content=autosvilag_hirei
Igen. Lehet h nem lesz belőle semmi, ugyanúgy mint azt is igérgetik kb. 3 éve, hogy a robogókra rendszám kerül, de akkor is ki találhat ki ekkora hülye dolgokat.....
Itt meg csak az első mondatodra: a kormánynak oly mind1, hogy te gyalog szaladgálsz vagy autóval, kényelem szempontjából nem érdekük. De ha már autózással kényelmeskedik az ember akkor benyát tankoljon mert azon több az adó. Ennyi
Én ezt nem értem
Miért kell a kormánynak mindent tönkretennie és megadóztatnia...
Miért nem tudnak egy kicsit gondolkodni...Ha jó áron lenne az etanol, és megérné vele szaladgálni, akkor a szegényebb réteg vagy akinek régebbi, egyszerű autója van, tuti tankolná az etanolt, elég nagy mennyiségbe. Viszont a benzin se menne csődbe,mert azért egy jobb BMW-be vagy VW-be, tehát újabb, drágább autókba én sem raknám bele. Most hallottam jön pesten a járdaadó is...
Hova fog tartani ez az ország? Miért kell mindent megszüntetni, tönkretenni?

Hát őőőő, ez sokkoló és bűzös és hányingerkeltő javaslat ...,
A rombolás a cél jelenleg kishazánkban
.

Sződligeti kúton 299-en áll a nektár árfolyama 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!