E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése

tudom.. a birka magyar az ilyen
isten bizony szervezek én valamit,mert annyira idegesít ez a sok muja ember...kiegyünk a főutakra elakadásjelzővel elkezdjük lassan tolni az autókat,mert akkor a rendőr sem tehet semmit...pl

isten bizony szervezek én valamit,mert annyira idegesít ez a sok muja ember...kiegyünk a főutakra elakadásjelzővel elkezdjük lassan tolni az autókat,mert akkor a rendőr sem tehet semmit...pl
Nem így gondolkozom és nem kárörvendés a célom....egyszerűen éreztetni akarom "velük" hogy qrva sz@rul döntöttek és legyen már kicsit bűntudatuk.....

Jó faszfej hozzáállás ez. Szted azért szavazott annyi ember a "másik erős pártra",mert olyan kibaszott elégedettek voltak?
Ez MO.,ha beleröhöghetsz a másik képébe,hogy "én megmondtam",mosollyal az arcodon fekszel le...
Ez MO.,ha beleröhöghetsz a másik képébe,hogy "én megmondtam",mosollyal az arcodon fekszel le...
Nem lesz semmi,mert mindenki a másikra vár,ha majd elviszik a házat a feje fölül,vagy éhezni fog a gyerek,majd akkor.
Ez a fideszes banda matekból nagyon gyenge lehetett,főleg a valószínűség számítás terén,Csebisev bácsi elpaskolta volna a feneküket.Ha tovább drágul az üzemanyag, egyre többen fogják letenni az autót,aztán bicajra vagy elektromos motorra fognak pattanni.Ez egy ördögi kör,ha nem lesz elég a bevétel,további adók jönnek.
Az etanolt meg el lehet felejteni....
Az etanolt meg el lehet felejteni....
Rengeteg a fi@&sz-es ismerőseim és kollégáim között is.....amikor valami "emelés" vagy "új adó" a téma és szentségelnek ők is, akkor belemosolygok a képükbe hogy: " 2/3-addal megszavaztátok őket....ezt akartátok ugyhogy kuss és örüljetek mert megkaptátok.....pont !" 

kevés már skandálni: "nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik a rendszer". Egyik ismerősömre vagyok kiakadva, nagy fi.
s -á ki se írom inkább- basszus megvélasztotta őket és mostmeg lelép külföldre mert neki nem jön össze semmi itthon. Hát bekaphatja a f...t. 

remélem valami országos kollektív sztrájk,vagy lázadás

na hogy húznának az ...-ba, ez az állat zsidesz banda, 

Dusits 1.4x-n, es menni fog.

a torpanás..erőtlenség...rángatás..megállás mellett az alapjárat álló helyzetben és nehézkes indulás után 900 és 1000 körül mozgott, ráadásul pl forgalomban kidobtam üresbe és csak gurultam akkor tuti leállt a motor....ugyhogy ez már az utolsó csepp volt a pohárban....

.....azért marha érdekes, nyáron 50-50 el vígan ment...sőt próbákltam több E85-öt is és ugyis zsír volt...reggeli indítás is jó volt...mostmeg..blöeeeeehhhh

hoszzútávon 130sa tempónál 8.5l 90nél pedíg 7liter
nálam is ugyan ez!
Benzinnel 8,5 az átlagom, etanolból 10,5, de mióta ilyen hideg van és nagy részt pesten közlekedek ez még emelkedik

Benzinnel 8,5 az átlagom, etanolból 10,5, de mióta ilyen hideg van és nagy részt pesten közlekedek ez még emelkedik

azoknak biztos
de nekem mindig is 20%al nőtt
sőt hidegebb időbe még többel, mivel sokat használom városba, sok a hidegindításom, és jobban dúsít hidegbe mint 20%

Sziasztok én egy éve szín tisztán használom és kb. 1-2 literrel nőt a fogyasztásom 1.4 octavia és észrevehetően dinamikusabb az autó hidegindítás tökéletes! aki ilyet használ igaz rá kell szánni egy kis időt mire beállítod de ha azt a márkát választod mint én egy forintot nem kell fizetned a beállításért!
Hová tűntek azok az emberek akiknek átalakítóval 10-15%-ot nőt a fogyasztásuk?
Mert nekik még mindig megérné.
Mert nekik még mindig megérné.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!