Home Tuning

Témakör: Tuning
aktuális téma
Home Tuning

Értékes lehet mások számára, hogy mi az, amit garázsunkba is egyszerűen át tudunk alakítani, szebbé tenni anélkül, hogy súlyos összegeket fizetnénk ki. Ilyen ötleteket és tapsztalatokat várok ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bishop
2004. március 26. 11:47
Ezt nem gondoltam.... Csak és kész! Ennyi! Nem igazán foglalkoztat a dolog....
Bishop
2004. március 26. 11:46
Asszem a műszerfalat fogom most átalakítani mert a gyári az gusztustalan ezzel a narancssárga - izzó fehér összeállítással. Láttam a bombasstiknál van 35 Ropi körül zölden illuminált de az nekem túl gyári is, meg rohadt drága. Mostani terveim szerint 10 alatt simán kijön egy teljesen egyedi.... Majd leírom hogyan...
Bishop
2004. március 26. 11:33
Ez így van! Nekem teccen oszt jó van! Akinek nem az !
Jonesboy
2004. március 26. 11:02
sziasztok!

öszintén megmondom, engem qvvvára nem érdekel ki mit mond, az én szekeremen /bogar cabrio/ is piros a hátso dob, meg az elsö nyergek. ha dobok rá 4 franko gurigát szvsz még klafább lesz... szal mondandom lényege az, hogy aki akar fikázzon, nekem tetszik a többi meg....
subi78
2004. március 26. 10:47
Tényleg , és a homasitában kapható pirosra eloxált lyuggatott kamu-tárcsáról nem is beszéltem !!!
subi78
2004. március 26. 10:44
Igen , kinek mi jutott. Nekem is nagyon sokáig dobfékes volt (dejóhohogymárnem) az autóm , és én is elgondolkodtam ezen a festés-dolgon. Bár az én autóm piros ,én mégis az ezüstig jutottam . Azért mégsem rozsdás , nem szól le senki , stb...bár kevésbé sportos. Egyébként szerintem ez az alufelnis-dolog az okozója a piros nyeregnek és tárcsának. Szerintetek jobban néz ki egy 17-es kerék alatt egy kb 230-as tárcsa ??? Akkor az is gáz ? Vagy ha már vesz valaki nagy kerekeket , akkor vegyen már rá porsche-fékeket is , csak azért , mert jól néz ki ?
Mert pld az 1,4-es moci nem indokolja....
Szóval vigyázni az alufelnikkel és a fékkel :))) Használjon mindenki matt fekete lemezfelnit , és akkor nincs vita
monsters
2004. március 26. 09:13
szerintem a piros dobbal nem az a baja sokaknak hogy piros, hanem hogy dob.
A nagyobb teljesítményű autók fékei hátul is tárcsák, ezt, és a sportosságot kihangsúlyozandó festették a nyergeket pirosra, ami az erő sugárzója.
Az ilyen emberek, ha meglátnak egy fékdobot vörösen, látják a kocsin hogy nem lehet túl erős, ergó minek hangsúlyozod ki a nem-sportosságát, inkább rejtsd el.

Szerintem ha valakinek esztétikailag teccik, az nem gáz, de ha tényleg azért keni vörösre, mert látta hogy az van a 300 lóerős sportkocsin is,és biztos őt is ezért fogják irígyelni, az már szánalmas.
Értelmes emberek azért észreveszik az autón hogy ki miért is festette azt a dobot pirosra.
Szóval mint mindíg, itt is egy réteg hibáit róják fel az összes többi szépre vágyó embernek...
(mint az SR matrica mizéria, annak se sok értelme van, meg a Buzukizásnak, stb...)
Bishop
2004. március 26. 08:53
Engem nem zavar ha valakinek nem tetszik a hátsó dob pirosan. Szerintem jobb mint a rozsdaszín És ez a lényeg.
Haga
2004. március 26. 00:59
Attól tartok, nem értelek meg.
ave.fw.hu
2004. március 26. 00:23
En spec. irigylem a hatso dobjaid.
Nekem sajnos tarcsa van hatul.
Haga
2004. március 25. 18:11
Hátigen, én is féltem a dobfék festésétől.
Azazhogy inkább a reakcióktól,de a faterom, aki amúgy a legnagyobb tuningellenes, (azazhogy ő inkább hsználati tárgynak tekinti a kocsit(persze egy-egy szép alufelnit ő is észrevesz, de ez a max, sötétüveg,ilyenek, ajaj))
na szóval még a fater, meg az eavult autószerelő haverja is megállapított,hogy szépek a felnik nagyon, így piros fékestül, mindenestül.

A másik dolog:
Akinek 4 tárcsás kocsija van, ÚGYIS ki fogja röhögni az összes piros dobosat, még ha besz*runk is.
MERTHOGY: Nekem is volt 4 TÁRCSÁS KOCSIM:
EGY POLSKI FIAT 125(ugye tudjátok: 1500cc, laprugók, 4 tárcsa, ultrazsír))
És annak idején élből kiröhögtem a környékbeli csávót, akinek a szépített Cordobáján lilára voltak festve a csodás dobok.
Msotmár sajna nekem kell szégyyellni magam, de majd fejlődök(remélem)

Olyat is láttam már, hgoy egy kör alulemez volt vágva, és az volt fölrakva hátra, mintegy 1mm-es nyomtávszélesítő, gondolom.
De elsőre hihető volt a dolog(ha nem kékre vagy pirosra eloxáltat választ az ember), csak aztán feltűik a ynereg hiánya.
Ennyi!
Bishop
2004. március 24. 16:55
Picsába! Én meg költök itt mindenféle tunyingcuccokra..... AMIKOR NEM IS KELL!
Ottohoner
2004. március 24. 16:54
Ezt már láttuk vagy 200-szor! De azért jó!
kimjoe
2004. március 24. 16:53
Na ehez mit szóltok??
Bishop
2004. március 24. 16:51
Annyira már nem volt a piskótának esztétikai érzéke....
Ottohoner
2004. március 24. 16:50
Oké! Értem! De amugy én is ideges lettem! De inkább azért hogy ha szét voltak nála szedve a fékek akkor miért nem festette be a féknyereget is????
Bishop
2004. március 24. 16:47
Na most ám nem téged fikázlak vagy ilyesmi ne értsd ezt félre! Én csak kifejtettem az én véleményem....
Ottohoner
2004. március 24. 16:43
De! Nem szoltam semit! Max vissza festem mert van még itthon festék! Csak hát mrgint szép az idö!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 178 találat 9 oldalon