Ki mit tud a "flip-flop" fényezésről????
aktuális téma

Sziasztok!! Minden olyan hozzászólást várnék ide ami a "flip-flop" fényezéssel kapcsolatban tudtok! Hogyan csinálják?? Milyen festéket használnak hozzá?? Stb.... stb.... stb.....
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
jah és még valami ha vki tudna ebben jobban segíteni akkor a saját oldalamon írjon ha kérdhetném, köcceeee
Valaki segítene, hogy kb mennyi volna egy ilyen tipusú autó flip-flop fényezése, mert amikor fél éve egy akryllal csináltattam meg akkor kb 30 volt ami kicsit sok(k) igaz akkor csak a kocsi hátsó egyetlen ajtaját fújta meg az arc igaz nagyon pontosan eltalálva színt és mindent tényleg szép munka pedig egy egyszerű külvárosi "sufnituningos" arc., na szal a kérdésem remélem érthető

ennek nem allna jol a chevy sajna!! ennek csak a nagy kosfej jo nekem jobban teccik:D:Dok akkor majd hivunk!
CaddyLacee
2005. november 18. 19:25
Felteszem, persze. Ha kitakarjuk a dodge emblémát
Ha fújjátok, szólj és megyek ha tudok, megígértem, szívesen segítek ha van mit.

Ha fújjátok, szólj és megyek ha tudok, megígértem, szívesen segítek ha van mit.
CaddyLacee
2005. november 18. 19:24
Hát, aki elkér 1M munkadíjra, az vagy nagyon komoly, vagy csak bepróbálja, hátha van aki elmegy.
CaddyLacee
2005. november 18. 19:20
Köszi, örülök hogy normálisak az Alsa áraim :)
Azért egy teljes autó fényezés elég összetett művelet. Van aki megcsinálja 100ezerért, láttam ilyet is. Hát, arányban volt az árával a minőség. Egy igényes, normális műhelyben 3 és 500 ezer között szokták csinálni. Ez már jó eséllyel nem fog leesni 5 év múlva sem, és tényleg szép. Erre számold rá a plusz festékanyagárat (fekete alappal!), meg a plusz parát, odafigyelést.
Azért egy teljes autó fényezés elég összetett művelet. Van aki megcsinálja 100ezerért, láttam ilyet is. Hát, arányban volt az árával a minőség. Egy igényes, normális műhelyben 3 és 500 ezer között szokták csinálni. Ez már jó eséllyel nem fog leesni 5 év múlva sem, és tényleg szép. Erre számold rá a plusz festékanyagárat (fekete alappal!), meg a plusz parát, odafigyelést.
hali irtam az oldaladra de mind1 megkérdezemit!! ha most a 7en lefujjuk a kocsit es kesz lesz ra teszed az oldaladra??jahh es akkkor kijössz esetleg montad h. kijönnel ha fujjuk a kocsit!
meg nekem azt mondták hogy fsték literje 150000,de ez márkafüggő,meg a munkadíj 1MFt

erre van mondanivalóm!
az alsacop.com on szupi festékeket lehet venni elég olcsón, ez még az itteni forgalmazónál sem sokkal drágább, de a munkadíj...
2-3 szorosa a festéknek és még ha az egyébb "kiegészítőket" is belevesszük, nagyon drága.
egy profi festék 60-70e + egyéb cucc nem lehet több 100-110e nél, a munkadíj pedig több mint 200e
az alsacop.com on szupi festékeket lehet venni elég olcsón, ez még az itteni forgalmazónál sem sokkal drágább, de a munkadíj...
2-3 szorosa a festéknek és még ha az egyébb "kiegészítőket" is belevesszük, nagyon drága.
egy profi festék 60-70e + egyéb cucc nem lehet több 100-110e nél, a munkadíj pedig több mint 200e

nagy az esélye hogy nem sikerül?
CaddyLacee
2005. november 18. 19:01
A munkadíj relatíve nem sokkal több mint egy sima fényezésnél. De ugye itt általában először feketére kell fújni az autót, és utána a színt. Nameg ha nem sikerül, újra kell fújni az egész elemet, ne adj' isten az egész oldalt.
az ok,de a munkadíj!
a forgalmiba pl:Sikkens "purple to orange"
CaddyLacee
2005. november 18. 18:53
Mert drága az anyag. Olvass vissza egy kicsit...
és miért kerül 1 misibe?speciális eljárással kell fújni?

CaddyLacee
2005. november 18. 18:52
Hát, nekem nem lesz kráter. Nem véletlenül egy vasdarabot reszelt le apád, és raktad bele a fényezésbe?
Az én adalékjaimat általában a fedőlakkba kell keverni, amire mégérdemes 1-2 réteg lakkot fújni. Pl. a gyöngykristályt lehet színbe is keverni, akkor is nagyon szép.
A kaméleon színeket nem kell nagyon megpakolni (az enyémnél legalábbis), mert nem a takarás a cél elsősorban (persze az is), és ugye fekete az alap.
A forgalmiba nem tudom mit írnak, nem is érdekel különösebben. Ez is egymagyar baromság, hogy beleírják milyen színű...mondjuk ahogy épp megállt a vizsgabiztos vagy akárki, és amt lát. (szín: kékeslilászöldes :))

Az én adalékjaimat általában a fedőlakkba kell keverni, amire mégérdemes 1-2 réteg lakkot fújni. Pl. a gyöngykristályt lehet színbe is keverni, akkor is nagyon szép.
A kaméleon színeket nem kell nagyon megpakolni (az enyémnél legalábbis), mert nem a takarás a cél elsősorban (persze az is), és ugye fekete az alap.
A forgalmiba nem tudom mit írnak, nem is érdekel különösebben. Ez is egymagyar baromság, hogy beleírják milyen színű...mondjuk ahogy épp megállt a vizsgabiztos vagy akárki, és amt lát. (szín: kékeslilászöldes :))
CaddyLacee
2005. november 18. 18:47
Nem ismerem az említett színt, de gondolom azért olyan, mert tele van nyomva gyöngyház adalékkal. Megmondani pontosan tán csak a gyártó tudná, hogy mi van benne, azmeg nem fogja :)
jah még egy kérdésem lenne, az adalékrol
már fujtam ilyet, és nekem kis kráterek lettek a reszelék körül. Nem om milyen volt, apám szerezte valahonnan, de nem tudom nekem valahogy nem nyerte el a tetszésemet. A tiétek milyen adalék? hogyan kell bekeverni a szinnel? higitás elött vagy után? és mibe kerül?

már fujtam ilyet, és nekem kis kráterek lettek a reszelék körül. Nem om milyen volt, apám szerezte valahonnan, de nem tudom nekem valahogy nem nyerte el a tetszésemet. A tiétek milyen adalék? hogyan kell bekeverni a szinnel? higitás elött vagy után? és mibe kerül?

én például semmit se tudok róla!
na jó ez hülye vicc volt! sorry!
jó8!

na jó ez hülye vicc volt! sorry!

jó8!

amugy bratyom is fényezö, ugyhogy tok pár dolgot rola, de monyuk 4 lityot gondolom egy középkategoriás kocsira mondod, nem egy nagyobbra, mert azért azt rendesen meg kell rakni szinnel. Amugy ezeknek a szinek kbra milyen vastagon kerülnek a kasznira? Rétegvastagságmérü rulz
jah és pl egy flopp szinnél mit irnak a forgalmiba? mert eddig itt már sokan kérdezték, de ésszrü válasz még nem jött rá.

jah és pl egy flopp szinnél mit irnak a forgalmiba? mert eddig itt már sokan kérdezték, de ésszrü válasz még nem jött rá.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!