Krómozás
aktuális téma

Hi mindenki! Tök alap kérdésem lenne: Ki tud Krómozó műhelyt? Esetleg Budapest közelében? Mit tudnak (méretileg) és persze mennyi pénzért krómozni... És persze milyen minőségben!!! (Nem egy két évig tartót...) Köszi és Üdv: Siki
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Lejobb tudomásom szerint az ABS-t lehet legjobban krómozni az műa.ok közül, de persze működik még a PP-vel is a dolog.
Én anno megkérdeztem fehérvár mellett a krómozó üzemben hogy meg tudnák-e csinálni a felnit,és azt magyarázta ember,hogy nem lenne fényes a felni közepe.de ez pár éve volt már,lehet hogy már fejlődöt ta technika.
különben aluminiumra alapból drágáb ba krómozás mint a vasra,javaslom hogy inkább políroztasd meg a felnit.
4db 14" felni teljes polirozása 40 ezer ft volt.
egy kb 70cm*15 cm-es alu rács krómozása 9 ezer ft volt!
üdv: T.
különben aluminiumra alapból drágáb ba krómozás mint a vasra,javaslom hogy inkább políroztasd meg a felnit.
4db 14" felni teljes polirozása 40 ezer ft volt.
egy kb 70cm*15 cm-es alu rács krómozása 9 ezer ft volt!
üdv: T.
Napalm-gsm
2004. szeptember 08. 23:03
Tud valaki Szombathely környékén, vagy vas megyében hagyományos krómozót?
Az alufelnit polírozni szokták szerintem!
Amugy krómréteg nekem is felnire kéne :) alu :) Bihh buhh mennyibe kerül ez ? konkrétumokat még senkise mondott. Esetleg valaki tud már valamit ?
OPTX: kb 12 éve volt olyan kis matchboxom ami szintén olyan festékkel volt csinálva. :) Szoval nagyszerü hogy rátaláltál. :)))
Már látom a höre vátlozo optx felniket :)
Már látom a höre vátlozo optx felniket :)
Sziasztok
www.goldtouch.hu
Itt tudnak aranyozni.
Valahol az Oktogon környékén van egy üzlet ahol hobbi galvanizálót kefet kapni. Tudtok erről valamit? adnak folyadékot krómozáshoz, aranyozáshoz stb. 8-10e Ft körül van a szett ára. Mennyire lehet ez jó?
www.goldtouch.hu
Itt tudnak aranyozni.
Valahol az Oktogon környékén van egy üzlet ahol hobbi galvanizálót kefet kapni. Tudtok erről valamit? adnak folyadékot krómozáshoz, aranyozáshoz stb. 8-10e Ft körül van a szett ára. Mennyire lehet ez jó?
Csáo! Nem tudtok valakit aki aranyozni tud? Ha igen, mennyiért?
Érdeklödtem mert érdekell
és Nyíregyházán nemtudom,
de Nyírtel(e)ken a HM Arsenál-nál állitólag krómoznak.
Ezt meg fogom kérdezni.
Na cső
és Nyíregyházán nemtudom,
de Nyírtel(e)ken a HM Arsenál-nál állitólag krómoznak.
Ezt meg fogom kérdezni.
Na cső
Vazze ez nem az a kép.
Picsába kerül ide
Picsába kerül ide
Általában a műanyagot gőzölik. Mifelénk (5 km) van egy krómozó nagyüzem, új építésű, EUba dolgoznak, remélem nyitva marad, mert elég jól dolgoznak :)
Általában a műanyagot gőzölik. Mifelénk (5 km) van egy krómozó nagyüzem, új építésű, EUba dolgoznak, remélem nyitva marad, mert elég jól dolgoznak :)
A műanyagnál van egy olyan gond, hogy nem mindegyiket lehet krómozni.
Általában már az elején el szokták dönteni, hogy krómozott lesz-e, vagy sem. Eszerint választják meg az alapanyagot.
De elég sok cuccos van, ami nem krómozáshoz készült, és tart rajta!
Az Únió majd elviszi a krómozókat is, mert elég kemény körny.védelmi szabályozás jön majd...
Ausztriában már alig találni ilyen műhelyt, vagy csak nagyüzemeket, akik már ráálltak valami szériára, a kis dolgokat meg már nem csinálják.
Általában már az elején el szokták dönteni, hogy krómozott lesz-e, vagy sem. Eszerint választják meg az alapanyagot.
De elég sok cuccos van, ami nem krómozáshoz készült, és tart rajta!
Az Únió majd elviszi a krómozókat is, mert elég kemény körny.védelmi szabályozás jön majd...
Ausztriában már alig találni ilyen műhelyt, vagy csak nagyüzemeket, akik már ráálltak valami szériára, a kis dolgokat meg már nem csinálják.

Fémépítő Kft.
1095 Budapest, Soroksári út 47.
(1) 215 5945
(1) 215 5945
a google ezt dobta ki, szerintem ez az

1095 Budapest, Soroksári út 47.
(1) 215 5945
(1) 215 5945
a google ezt dobta ki, szerintem ez az

Várom a Soroksári utas kontaktot. Köszi!
Műanyagot itthonis krómoznak elég profin :) PL audinak szinte minden műanyagját.
Hőváltós festék elektrotechnikában kb 30 éve van, ha jól emléxem, érdekes dekor kellék tud lenni :D
Hőváltós festék elektrotechnikában kb 30 éve van, ha jól emléxem, érdekes dekor kellék tud lenni :D
Műanyag krómozásban meg nagyon profi a francia Atotech. (Elf csoport tagja)
Ha valami nagyon fontoat kéne, és nem vagy fáradt utánajárni...
)
Optx: az olyan cuccos lehet, mint a homlokra ragasztható hőmérő, nem?
Van olyan más tartományban is, a kocsim vázán is hagytak néhányat, mert azt kemencében keményítették ki, miután megragasztották. Szoktak ilyet még féktárcsákra tenni, hogy verseny után tudják, hogy mi volt útközben.
Nagyon klassz dolgok ezek!
Ha valami nagyon fontoat kéne, és nem vagy fáradt utánajárni...

Optx: az olyan cuccos lehet, mint a homlokra ragasztható hőmérő, nem?
Van olyan más tartományban is, a kocsim vázán is hagytak néhányat, mert azt kemencében keményítették ki, miután megragasztották. Szoktak ilyet még féktárcsákra tenni, hogy verseny után tudják, hogy mi volt útközben.
Nagyon klassz dolgok ezek!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Tud valaki ajánlani valakit a ki felnit tud krómozni?
Egy Honda NSR első, hátsó kerekét lekrómozni 17"-asak.
előre is köszi a segítséget!