Le az igénytelen tuninggal

Témakör: Tuning
aktuális téma
Le az igénytelen tuninggal
Polish a turd, it's still a turd
Mielőtt linkelsz valamit, olvasgass vissza gyorsban pár száz hozzászólást, ne legyen már ismételve minden 2 óránként.

A Carstyling kvázi-tajgetosza: ahol a közösség "kiveti" magából a selejtet..
(Főnökségi beleegyezéssel!)

-Anyázást, vérremenő ujjtépést kéretik mellőzni.. lehet ésszel, érvekkel nyugiban is vitázni egy-egy autóról!
-Ha a szemmel láthatóan, a sértett önérzeted miatt alapos indok nélkül szólsz be másoknak, vagy linkelgetsz autókat amik nem ide illőek, akkor BAN.
-A fent említett sértett önérzetből fakadó tipikus "senki vagy!" köpködése csak abban az esetben nem von ban-t maga után, amennyiben az illető hitelt érdemlőn megvillantja hogy ő miben, és mennyiben is több, mint az akire "köpköd"
-Az értelmetlen, márkák közti harcok sem ide tartoznak. Nincs olyan, hogy minden Opel, Suzuki, Bmw, Toyota, Audi... stb... szar. Az elvakultságot és a fanatizmust nyugodtan ki lehet otthon élni. A vérre menő szájtépést itt is BAN követi, MINDEN RÉSZTVEVŐNÉL!

Aki pedig itt találja az autóját, annak lehet oka van.. néha érdemes megfogadni amit a "fikázók" mondanak..

Kösz! :)

Amit MÁR nem kérünk belinkelni minden nap 1×:
-Colos dévúkalosa (sértett önérzetre nem megoldás, és BAN-t von maga után)
-Fehér Fiat TGV... Tudjuk, volt már, semmi értelme... De vagy 100x volt már, tényleg!
-kék góf kipuffjára rádrótozva a dupla cső, csak úgy.
-impreza festésű skoda
-cicafejforma kipuffvég. :)
-szanaszét tákolt narancs-arany AE86, dupla szárnnyal és ordas légbeömlővel...
-Ronal Bear felni..
-Moszkvicson, raklapból tákolt "szárny"..
-Fekete halálfejes lada, kéménnyel a motorháztetőn
-Áramszedős Megane. (ciki nagyon, de már sokszor volt) :)
-A 8 éves kissrác alkotta tákolt FijatPanda..
-Ukrán Lada Cabriolet :D
-Megmondhatatlan típusú fekete "ocsmány-tuning" Audi
-Lépcsőshátú szürke Civic, 30 centis kipuffogóval középen.
-Lánctalpas Zsiguli....
-Fakerekes Niva és Hummer H3
-Szovjet Top Chopped szürke Samara
-Téglavörös alapon fehér kockás 2ajtós Dacia
-Alien minibusz
-Narancssárga kacsacsőrű civic
-Hajó Cadillac
-Feka kölyök quadciklin a mélyláda felett visszanéz
-Kék kocka "vóvó" 10 kipuffvéggel...
-Bordó Zastava krómszárnnyal lépcsőméretű küszöbbel
-Kék Lada Samara gányolt 6 végű kályhadobbal
-Zöld búcsús astra, szárnnyal, króm M3 tükörrel, Lexus lámpával, oltári bojlerekkel
-Piros(narancs)-kék Fasztendfúriusz Audi, amit soha nem fognak eladni...
-És a PROSTREET ROMANIA videot se, már régóta tudjuk hogy ott a falusi lányok messze jobbak, mint amiket itthon találkozókra toboroznak össze kemény melóval ;)
-Bozozoku kocsikat se kéne erőltetni... mert ezerszer voltak már...
- Piscatel képeket/videókat egyáltalán ne linkeljen senki
- Fehér kocka lada, felújítva, 6.5 milláért, gyűjtőnek, borzasztó külsővel, oda nem illő elemekkel és masszívan elszállt tulajjal. se használtautóról nem kell már linkelni, se máshonnan!

Az igénytelen topik igénytelen himnusza
(komoly idegi rákészülést igényel, rettenetes..)
Úgy tűnik, akadt kihívója a kibaszott mérésnek, azonban sajnos, vagy szerencsére, ez csak audio forma... azt hiszem, ez is taigetosz+!
Ha felkészültél, akkor kattints ide...

Bővítenem kellett a fejlécet, mert immáron az internyeten több mozgóképes anyag is van... azt hiszem, erre tökéletes demonstráció, a HOGYAN NE! részt erősítő kedves videó, melyet maga a tulajdonos, yapiyapo volt kedves belinkelni nekünk...
Calibra, így ne!

Továbbra is várjuk hasonló jellegű videókat!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Piet_
2015. szeptember 11. 11:07
lehet kapni +5hp-s matricát is az jobb, és így nem kell találgatni se hogy mennyit dobott rajta hiszen ott van világosan
Piet_
2015. szeptember 11. 11:06
Nálunk is van országos mazda találkozó, de hát az évről évre egy vicc...
Leu
2015. szeptember 11. 11:04
Szerintem szimplán rossz helyre jártok! Én tavaly egy találkozón voltam és idén is csak erre fogok menni, ami az országos SAAB tali. Mondjuk valóban igaz hogy kicsit zavarban vagyok, mert az én autóm volt tavaly is a leggyengébb a csapatba (175le 370nm), szóval néha le akartak tolni a ringről. De azért jó volt, és idén is megyek. De addigra ha más nem még veszek rá 3 Monster matricát hátha az a +5le kihúz a szarból!
Piet_
2015. szeptember 11. 11:01
óó jajj tényleg! én kérek elnézést, lehet át kéne értékelnem az eddigi munkásságom olcsóbb és eredményesebb lenne műanyag kupák tekintetébe
laco22
2015. szeptember 11. 10:53
Már ne is haragudj, de jogod sem lenne tuning rendezvényen indulni... Hol vannak az autódról az airbrush, neon, gumi aluszőnyeg, teszkós kormányvédő, világítós váltógomb,stb...
Piet_
2015. szeptember 11. 10:41
többen köztük én is már ezért nem nagyon járunk tuning találkozókra...főleg nem indulok.
laco22
2015. szeptember 10. 12:36
Csak a kép 2009-es, de az építés ugyanúgy 2005 körüli, úgy tudom, csak akkor volt aktív a mester de javítsatok ki, ha tévedek
Roccsa
2015. szeptember 10. 11:54
Hidd el, ahogy járok talikra... Megbotránkozok milyen autókkal nyernek szépségversenyeket és mikkel mernek megjelenni
Leu
2015. szeptember 10. 11:40
Ezt sosem fogom tudni feldolgozni!!! Ennél kevés ocsmányabb dolog létezik a földön, és még a mi napig látok ilyet autókba.
Roccsa
2015. szeptember 10. 11:37
Ez a Rönó elm 2009-es kép... szerinted azóta változott az ízlése?
Piet_
2015. szeptember 10. 11:30
ehhez volt szerencsém élőben is a tesco mega parkolójában...biztos akciós volt az alu gumiszőnyeg
laco22
2015. szeptember 10. 11:25
Jó, de azt is nézzétek, hogy a dátum 2005-2006, akkori viszonylatban nagyon vágónynak számítottak...már akinek...
Roccsa
2015. szeptember 10. 10:50
Kérésedre az APO tuning következő áldozata egy Rönóóóó
Alaposan megnéztem milyen tuning autókat készítenek és hát....
g mk3
2015. szeptember 10. 10:47
Igényes a kormány. Komolyan b+, minden szir-szar van a kocsin, de egy rendes kormányra nincs pénz?
Noise
2015. szeptember 10. 10:24
nyomd a képet máskor nyugodtan
Roccsa
2015. szeptember 10. 10:20
Én kérek elnézést, hogy kihagytam Belsőleg nem is olyan rossz, viszont ez a barna üléshuzat nem megy műszerfalhoz pl
Leu
2015. szeptember 10. 10:03
Kihagytad a legfontosabbat az alu gumi szőnyeget azt mindig is imádtam, még ma is elhomályosodik a tekintetem ha látok belőle egy szép szettet valamelyik piacon.
Roccsa
2015. szeptember 10. 09:59
Nem értem mi bajod vele, tuning dísztárcsa, led, kívánságlista Ezek elengedhetelenek egy ilyen vad géphez
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Összesen 194536 találat 9727 oldalon