Le az igénytelen tuninggal

Témakör: Tuning
aktuális téma
Le az igénytelen tuninggal
Polish a turd, it's still a turd
Mielőtt linkelsz valamit, olvasgass vissza gyorsban pár száz hozzászólást, ne legyen már ismételve minden 2 óránként.

A Carstyling kvázi-tajgetosza: ahol a közösség "kiveti" magából a selejtet..
(Főnökségi beleegyezéssel!)

-Anyázást, vérremenő ujjtépést kéretik mellőzni.. lehet ésszel, érvekkel nyugiban is vitázni egy-egy autóról!
-Ha a szemmel láthatóan, a sértett önérzeted miatt alapos indok nélkül szólsz be másoknak, vagy linkelgetsz autókat amik nem ide illőek, akkor BAN.
-A fent említett sértett önérzetből fakadó tipikus "senki vagy!" köpködése csak abban az esetben nem von ban-t maga után, amennyiben az illető hitelt érdemlőn megvillantja hogy ő miben, és mennyiben is több, mint az akire "köpköd"
-Az értelmetlen, márkák közti harcok sem ide tartoznak. Nincs olyan, hogy minden Opel, Suzuki, Bmw, Toyota, Audi... stb... szar. Az elvakultságot és a fanatizmust nyugodtan ki lehet otthon élni. A vérre menő szájtépést itt is BAN követi, MINDEN RÉSZTVEVŐNÉL!

Aki pedig itt találja az autóját, annak lehet oka van.. néha érdemes megfogadni amit a "fikázók" mondanak..

Kösz! :)

Amit MÁR nem kérünk belinkelni minden nap 1×:
-Colos dévúkalosa (sértett önérzetre nem megoldás, és BAN-t von maga után)
-Fehér Fiat TGV... Tudjuk, volt már, semmi értelme... De vagy 100x volt már, tényleg!
-kék góf kipuffjára rádrótozva a dupla cső, csak úgy.
-impreza festésű skoda
-cicafejforma kipuffvég. :)
-szanaszét tákolt narancs-arany AE86, dupla szárnnyal és ordas légbeömlővel...
-Ronal Bear felni..
-Moszkvicson, raklapból tákolt "szárny"..
-Fekete halálfejes lada, kéménnyel a motorháztetőn
-Áramszedős Megane. (ciki nagyon, de már sokszor volt) :)
-A 8 éves kissrác alkotta tákolt FijatPanda..
-Ukrán Lada Cabriolet :D
-Megmondhatatlan típusú fekete "ocsmány-tuning" Audi
-Lépcsőshátú szürke Civic, 30 centis kipuffogóval középen.
-Lánctalpas Zsiguli....
-Fakerekes Niva és Hummer H3
-Szovjet Top Chopped szürke Samara
-Téglavörös alapon fehér kockás 2ajtós Dacia
-Alien minibusz
-Narancssárga kacsacsőrű civic
-Hajó Cadillac
-Feka kölyök quadciklin a mélyláda felett visszanéz
-Kék kocka "vóvó" 10 kipuffvéggel...
-Bordó Zastava krómszárnnyal lépcsőméretű küszöbbel
-Kék Lada Samara gányolt 6 végű kályhadobbal
-Zöld búcsús astra, szárnnyal, króm M3 tükörrel, Lexus lámpával, oltári bojlerekkel
-Piros(narancs)-kék Fasztendfúriusz Audi, amit soha nem fognak eladni...
-És a PROSTREET ROMANIA videot se, már régóta tudjuk hogy ott a falusi lányok messze jobbak, mint amiket itthon találkozókra toboroznak össze kemény melóval ;)
-Bozozoku kocsikat se kéne erőltetni... mert ezerszer voltak már...
- Piscatel képeket/videókat egyáltalán ne linkeljen senki
- Fehér kocka lada, felújítva, 6.5 milláért, gyűjtőnek, borzasztó külsővel, oda nem illő elemekkel és masszívan elszállt tulajjal. se használtautóról nem kell már linkelni, se máshonnan!

Az igénytelen topik igénytelen himnusza
(komoly idegi rákészülést igényel, rettenetes..)
Úgy tűnik, akadt kihívója a kibaszott mérésnek, azonban sajnos, vagy szerencsére, ez csak audio forma... azt hiszem, ez is taigetosz+!
Ha felkészültél, akkor kattints ide...

Bővítenem kellett a fejlécet, mert immáron az internyeten több mozgóképes anyag is van... azt hiszem, erre tökéletes demonstráció, a HOGYAN NE! részt erősítő kedves videó, melyet maga a tulajdonos, yapiyapo volt kedves belinkelni nekünk...
Calibra, így ne!

Továbbra is várjuk hasonló jellegű videókat!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Leu
2015. szeptember 07. 13:03
Ja és akkor hogy mindenki utálj, nem szeretem hogy minden második Mercin AMG logó van, még ha a piacon is vették rá, meg szerintem felesleges M-es logókat rakni a 116-i -re. Persze ugyan ez igaz a szakadt pd-n látom rajt figyel frissen a S logó. Minek urak? Nem ámítsuk magunkat! És egyébként igen ez egy tuning oldal én nem mondom hogy senki ne nyúljon a kocsijához mert az béna. Nekem is van rajta Hirsch logó, de van hozzá hirsch tuning is, és van rajta lip spoler, de nem írom rá hogy 9-5 AERO mert nem az. Ja és ott a swiftem, van rajt GTI löki meg küszöb, de nincs rá írva hogy GTI meg DOHC meg mi.... mert nem az sima alap kemény G13ba ennyi.
AirWick
2015. szeptember 07. 13:01
Szvsz ha azt sem tudjuk mi a topik címének definíciója nem árt tisztázni Ha "kivetjük a selejtet", akkor meg mi alapján megy a zsűrizés és ki a megmondhatója hogy egy adott példány az vagy sem? Állást kell foglalni, hogy akkor mi is számít igénytelennek. Max ha mást értünk alatta indítani kell olyan topikot, ahol külön van "Másnak akarok látszani mint ami vagyok tuning"
Leu
2015. szeptember 07. 12:56
Nekem van egy ismerősöm akinek sikerült egy c20xe-t be operálni a B corsába, és mikor az kocsija hátulján megjelent az 1,2i swing feliratok, na igen azt jópofa viccnek tartottam, de azt hogy minden második civic oldalára felkerül az i-vtec dohc matrica ha az van benn ha nincs az szerintem béna.
Noise
2015. szeptember 07. 12:49
a4aq
2015. szeptember 07. 12:45
Sztem nem sok különbség van egy igényes replika használata, vagy egy igazán szépen sikerült mell implantátumos barátnő között.

Mind a kettőn látszik, hogy több akar lenni, mint ami valójában, viszont az útépítő munkások pont ugyanakkorát füttyentenek mind a kettőre. Ha valakinek ez számít...
AirWick
2015. szeptember 07. 12:40
Nem értem miért gond ha ráteszi, de akkor ez meg az én véleményem, értelmetlen azt mondani hogy ez az igaz vagy az Szerintem ha mindeközben tisztában van a kocsi korlátaival és nem jaszkarizik vele csak azért mert van rajta +10 LE a matrica miatt, akkor lehet egy jópofa vicc is. (Ha mindeközben példamutatóan vezet, még inkább kitűnik annak aki nem tudja, hogy valóban gti-e. )Ha viszont alkoholos filccel írná rá, na az már igénytelen kategória nálam
Bojlereknél ugyanezt mondom. Ha amúgy színre van fújva, passzol a kocsi vonalvezetéséhez, van hozzá egy jó felni, jó gumival, nincs túlzásba esés (200 légterelő, 25 kipufogó, 10 helyről összevadászott matrica, gyorskötöző rögzítéshez,..) nem a javítófesték tartja egyben a gittet és üvegszálat, .. akkor még meg lehet csinálva igényesen, lelke rajta, neki így tetszik, nevezhetjük művésznek, aki így akar kifejezésre juttatni valamit Ha így nézem, valóban sok olyan kerül ide ami nem igénytelen, csak nem felel meg mindenki ízlésének.
Részemről az igénytelen szót (ebben a topikban) úgy értelmezem, hogy magára (vagy épp autójára) az átlagnál kevesebbet adó, kevesebbel is beérő miközben a célja a külsőség és kitűnés lenne, kókány, azt a kevés erőforrást is rosszul kihasználó amit okozhat az anyagiak hiánya, vagy nem törődömség.
Leu
2015. szeptember 07. 11:44
JÓ de vannak alap gondolatok, mint nem teszek a kocsimra, pl kívánság listát, meg nem írom rá hogy V12 bi turbó, mert kuván kiröhögnek.
És azért vannak egyértelmű célzások mikor is igen is tudjuk mire gondolt a költő, csak nem merte vagy nem akarta egy az egyben azt írni a papírra.
Egyébként mit előbb is írtam, ez egy jól sikerült replika ami nem igénytelen, hanem értelmetlen, de ez igen ez az én véleményem, ami persze vitatható.
AirWick
2015. szeptember 07. 11:30
Nem azért hogy védjem.. De ez a Le az igénytelen tuninggal topic.. Egy szó sem esett arról, hogy tuning = erős motor. Van optikai tuning,.. hangrendszer tuning,.. motortuning,.. stb stb.. Ha az amit csinálnak kókányolás (purhab, szigszalag hegyek, pontatlan vonalvezetés.. szegecselés.., stílushoz nem illő idomok,.. ) akkor igénytelen.. de ha látszik a munkán, hogy odafigyeltek a részletekre is, akkor az nem igénytelen.. Valaki rárak egy gti matricát a nem gti-re?.. nabum.. a természetben is sok példa van a nagyobb "ragadozók" megtévesztésére. Más tészta, hogy ízlésre bejön valakinek vagy sem. Ízlésen vitatkozni meg olyan mint kitalálni verselemzéskor mire gondolt a költő
Leu
2015. szeptember 07. 11:15
Hát ja nem rossz, egyébként ritka hogy ilyen jól sikerül! Alapból meg ugyan azt érzem mind mikor az 1,2-es 64le Polo-n ott virít a GTI feirat!
a4aq
2015. szeptember 07. 11:02
A kivitelezés kifejezetten igényes, az arányok egész jók, az utca népének 95%-a eszi, hogy Bentley Continental GT-t lát.

Az értelme ezeknek a replikáknak mindig ugyanaz: Az a szabad szemmel jól látható összeg, amennyivel kevesebbe kerül, mint az eredeti
Leu
2015. szeptember 07. 10:50
NEM IGÉNYTELE, HANEM ÉRTELMETLEN!!! KB. MINT VW-n a JDM logo.
Superc
2015. szeptember 07. 09:40
Szerintem ez komoly munka. Érthetetlen hogy minek csinál ilyet valaki de nem igénytelen. Kicsit túl könnyen rásütitek mindenre ami nem tetszik hogy igénytelen.
AirWick
2015. szeptember 07. 09:12
Nem úgy látom mint ami igénytelenül lenne összerakva (hézagok, illesztések, vonalak, anyag..), inkább az a kategória ami ízlés szerint nem jön be. Szokatlan, de szerintem nem rossz
Black M7
2015. szeptember 07. 07:59
Aztakurvaéletbe
Miértmiért,miért hagyta nyitva valaki a debil otthon kapuját???
lasi
2015. szeptember 06. 17:22
Kymo
2015. szeptember 06. 15:59
Ablak méretét nézve japán és szerintem egy Toyota supra
lasi
2015. szeptember 06. 13:56
Na mi van a képen?
laco22
2015. szeptember 05. 21:31
YELLOW
2015. szeptember 05. 21:22
YELLOW
2015. szeptember 04. 19:40
sok vót az NFS UG
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Összesen 194536 találat 9727 oldalon