Polirozás!!!
aktuális téma

Kinek milyen polírszer és wax vált be???
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
a te környéked nem az én környékem... itt balatoni árak vannak 

6-8k körül dolgzik itt a környkéen egy banda... komplett takarítás-polír... én nem tudom...

bnááá nem tudok gépelni szóval 3-4autót /nap

3nap 4autót? csak polír v. takarítás kívül belül?

én kocsim oldalát végighúzták valamivel, talán kulccsal... elvittem políroztatni, most sokkal szebb lett, az egész oldalas karc és sok kisebb is eltűnt! max. egész közelről lehet észrevenni, hol is volt.... egész kocsi volt vagy 11ezer körül, szerintem nem annyira vészes 

ha szivaccsal gurigázom végig a kocsit fél órán át

http://www.maxolen.hu/ a maxolennél pl vizes polír van és utána le kell mosni akocsit és utána viasz, a riwaxnál meg csak letörlöd a pastát azt úgy a viasz.Régen maxolent használtunk,de áttértünk a riwaxra gyorsabb,mert napi 3-4 autót csinálok.
...igen ez az oldal "egész estés program", annyi cuccuk van, de érdemes rászánni az időt, mert érdekes dolgaik is vannak...
Én el tudnék ott költeni egy-két havi fizut is! 

Éndzsől
2007. augusztus 23. 13:27
Én egy autósboltban dolgozom és többenyire a Turtle Wax-os termékeket tartunk wax-ból.
Próbáltam sok féle TW-s termékeket a teflonostól a szines polírozószeren át minden féle-fajtát és most nekem a sampon&wax jön be aminek a neve Hot Wax.
Naon jó,nem habzik és amíg a retket mosom le az autóról addig a benne lévő wax-nak köszönhetően fényesíti is azt!!!!
Próbáltam sok féle TW-s termékeket a teflonostól a szines polírozószeren át minden féle-fajtát és most nekem a sampon&wax jön be aminek a neve Hot Wax.
Naon jó,nem habzik és amíg a retket mosom le az autóról addig a benne lévő wax-nak köszönhetően fényesíti is azt!!!!

Hellótok!
Én kaptam egyik ismerősömtől kipróbálásra egy tubus fekete vax-ot, amit a munkahehlyén is használnak (egy elég nagy autókereskedésben). Nekem nagyon bevált!
A lényeg: Nézzetek körül ezen az oldalon: RIWAX
- itt minden van, mi szerszámnak ingere!
Én kaptam egyik ismerősömtől kipróbálásra egy tubus fekete vax-ot, amit a munkahehlyén is használnak (egy elég nagy autókereskedésben). Nekem nagyon bevált!
A lényeg: Nézzetek körül ezen az oldalon: RIWAX
- itt minden van, mi szerszámnak ingere!

háát igen... a polír és a viasz együttes azért tényleg elmos minden karcolást
de aki még nem tud sokat ezen dolgokról és azt mondom (amit én tettem) h. megnéztem egyszer-kétszer miket kell és hogyan majd megpróbáltam...ma is folyamatosan tanulok h. mit érdemes mennyire...
pl azt nem vágom h. vannak paszták amiket vizesen lehet felhordani van amit szárazon...
haver azt mondta h. kizárt dolog h. vizes legyen egy kicsit is a kocsi... (jelzem a családjában fényező van és láttam a munkáját!!!!
)
te mit tudsz?

pl azt nem vágom h. vannak paszták amiket vizesen lehet felhordani van amit szárazon...
haver azt mondta h. kizárt dolog h. vizes legyen egy kicsit is a kocsi... (jelzem a családjában fényező van és láttam a munkáját!!!!

te mit tudsz?

Sziasztok,én autókozmetikába polírozok,mi rivax-os polírt használunk.Nálunk egy polír+viasz 10-12ezerből áll fel.Egy kettőt már csináltam.

így van a polírozás eltünteti az apróbb karcokat, de amit én használok polírt (Turtle wax) ahoz adnak ilyen kis rúzsszerűséget és azzal kell a karcokat kihúzni és utána lepolírozni és máris eltűnnek a mélyebb karcok is

el...tam 5liter vízhez kell 4milli szóval az 1literes flakon elég 100literhez

Én is ugyanezt használom.
Glaze rulez.
Múltkor is letörölgettem a végén rakom arréb a flakon, és elindult magától, pedig a zsiguli motorházteteje nem éppen lejtős.
És tényleg sokáig tart.

Múltkor is letörölgettem a végén rakom arréb a flakon, és elindult magától, pedig a zsiguli motorházteteje nem éppen lejtős.

És tényleg sokáig tart.

lehet otthon kézzel és ronggyal meg ha kicsit bátrabb vagy akkor pár10K egy gép...
én azt mondom h. a nagyon noname cuccokkal vigyázz, amit én használok az az Amway KFT forgalmazásában áll és eddig sokan megnézték...namost egy félityós flakon 4-6polírozásra jó vagyis fél évre és 2.5K...szóval ez pont olcsó...
de amúgy a karcolásokat tényleg eltünteti és a vízcseppek görgőznek lefele...innen lehet felismerni h. polírozva van a kocsi egyéb?
én azt mondom h. a nagyon noname cuccokkal vigyázz, amit én használok az az Amway KFT forgalmazásában áll és eddig sokan megnézték...namost egy félityós flakon 4-6polírozásra jó vagyis fél évre és 2.5K...szóval ez pont olcsó...
de amúgy a karcolásokat tényleg eltünteti és a vízcseppek görgőznek lefele...innen lehet felismerni h. polírozva van a kocsi egyéb?

aki tud vmi jó infót irja meg nekem lécci. köszönöm
nekem van pár szép karcolás a kocsimon, mély is van de az nem sok hála istennek. ugy hallottam h ha felpolíroznám a gépet, akkor egy csomó kis karc eltünne. ez valóban igy van??? mennyiből lehet kihozni egy full polírozást???
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!