POWERTUNING: kékled, cicás napellenző
aktuális téma

Na emeberek akkor gyüjtsük össze a komolyabbnál komolyabb átalakításokat. Jöhetnek a motor, a futómű, és komplett karosszériaátalakítással járó műveletek. De egyre figyeljünk! CSak a LEGKOMOLYABBakat írjuk ide amit a carstylingon találhatunk (jöhetnek komplett autók is!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
olyan mintha egy inkubátorban ülnél.....
Dragster
2005. január 24. 11:02
Végülis az OPTIKA szóból... 
És mi a véleményetek a stroboszkópról?

És mi a véleményetek a stroboszkópról?
Szerintem ezeknek az arcoknak EZ AZ OPTIKAI TUNNING, nem arról van szó hogy nincs rá geld. (mellesleg én is kis lóvéból álltam - lassan haladok - ésaztán, készlesz az
Szóval ez a helyzet, tralán láttad kb. egy hónapja azt az 5-ös BMW-t az oldalon. (sorry a tulajnak, de egy többmillás kocsira chromozott műanyag indexes "M"-es tunning tükröt és ledes ablakmosóspricnit feltenni barbárság)
....de lehet csak én vagyok maradi, és nincs ízlésem.

Szóval ez a helyzet, tralán láttad kb. egy hónapja azt az 5-ös BMW-t az oldalon. (sorry a tulajnak, de egy többmillás kocsira chromozott műanyag indexes "M"-es tunning tükröt és ledes ablakmosóspricnit feltenni barbárság)
....de lehet csak én vagyok maradi, és nincs ízlésem.
Dragster
2005. január 24. 10:58
Mondjuk, én biztos hogy veszerk majd egy Optix ultra mini neon-t az a müszerfal alá
Mert az még tetszik nagyon, de szerintem ennyi, más nem nagyon fog világítani.
Max a gyári ledeket más szinűre és csáá

Mert az még tetszik nagyon, de szerintem ennyi, más nem nagyon fog világítani.
Max a gyári ledeket más szinűre és csáá
Mondjuk amiket belinkeltem képeket, nah azok showcarok, persze nem ez az elvárt mérce a magyar showcaroktól is és főleg nem az uccai ótóktól...csak mondom megmutizom már mer olyan szépek!

JAh télleg, a zene az egy másik történet!
Azt annyira bírom mikor megveszik az általuk jónak vélt (ám az árából nyílvánvalóan kiderül. hogy közelbb áll ahhoz, hogy olcsó mint ahhoz, hogy jó), "cuccokat" a kocsikba, és asziszik, hogy mer nekik már nem széria van a kocsijukban akkor azt lehet max kakaón üvöltetni, közben se a magas se a mélyhangkiemelés nincs megoldva bennük sehogy, és annyira torz tőle az egész, hogy rossz hallgatni, de persze kivülről csak az jön le sok mindenkinek, hogy huhhh de jó dübörög a zene az ótóban...
A másikmeg, hogy sztem addig belefogni nagyobb optikai tunba, vagy hifibe nincs értelme addig belefogni amíg a kellő indulótőke nincs meg...Aztán már ha egy jó alap megvan akkor azt persze lehet később tovább tunolni akár a csillagos egekig is...DE most azért, hogy ki ne maradjak a sorból és nekem is világíccson az ótóm, azért nem fogok felrakni LED-eket az ótómra...

Azt annyira bírom mikor megveszik az általuk jónak vélt (ám az árából nyílvánvalóan kiderül. hogy közelbb áll ahhoz, hogy olcsó mint ahhoz, hogy jó), "cuccokat" a kocsikba, és asziszik, hogy mer nekik már nem széria van a kocsijukban akkor azt lehet max kakaón üvöltetni, közben se a magas se a mélyhangkiemelés nincs megoldva bennük sehogy, és annyira torz tőle az egész, hogy rossz hallgatni, de persze kivülről csak az jön le sok mindenkinek, hogy huhhh de jó dübörög a zene az ótóban...

A másikmeg, hogy sztem addig belefogni nagyobb optikai tunba, vagy hifibe nincs értelme addig belefogni amíg a kellő indulótőke nincs meg...Aztán már ha egy jó alap megvan akkor azt persze lehet később tovább tunolni akár a csillagos egekig is...DE most azért, hogy ki ne maradjak a sorból és nekem is világíccson az ótóm, azért nem fogok felrakni LED-eket az ótómra...

Hellotok emberek!
Itt van élet vagy nincs itt sem,mint a többi topicban?
Itt van élet vagy nincs itt sem,mint a többi topicban?

Az a helyzet, hogy itt is kialakult az a bizonyos réteg, akiknek a körében tényleg ez a MENŐ.
.....zselé, fehérnaci, feszülőspóló(lehetőleg ujjatlan), teló nyakba (természetesen szétnyitható) ókli a fejre, azt zutty be a TESCO GAZD. személyautóba amibe kurvayo zene van, és minden villog a tüc-tüc-re......pedíg az egész olyan mint egy zárlatos karácsonyfa.................dzsentrifeeling, izlés igényesség nélkül.
...most ezek jutottak eszembe
.....zselé, fehérnaci, feszülőspóló(lehetőleg ujjatlan), teló nyakba (természetesen szétnyitható) ókli a fejre, azt zutty be a TESCO GAZD. személyautóba amibe kurvayo zene van, és minden villog a tüc-tüc-re......pedíg az egész olyan mint egy zárlatos karácsonyfa.................dzsentrifeeling, izlés igényesség nélkül.
...most ezek jutottak eszembe

Mondjuk az a helyzet, hogy ez a LED-es dolog tényleg idegesítő, hogy már mindenhol ott látom: Mindenki veszi mert olcsó, és gondolja, hogy így legalább kitűnhet a többi autó közül, és este biztos felfiogyelnek rá, pedig max felfigyelnek rá és kiröhögik, hogy nah mégegy a sok közül...

Én pl egy 1.6-ost vettem, mert ennél nincs ebből a típusból (itthon) erősebb, de ez se úgy megy, ahogy én szeretném, és valóban, én is azért küzdök, hogy a csóri gyári 90 Le-t feljebb tornázzam... Most akkor lúzer vagyok? 
Azért mert alig több mint egy millából nem tudtam mondjuk Intergát venni?

Azért mert alig több mint egy millából nem tudtam mondjuk Intergát venni?

V-spec egyetértek!
Nem értem hogy az emberek nagy része mikor autót vesz akkor azt nézi hogy ez de szép, meg hogy keveset eszik meg hogy milyen jó lesz. Aztán persze megunja hogy csak vánszorogni lehet az 1.0ás meg 1.2 es csodával. És akkor jön a sportgyertya sporszűrővel, aminek kihagyhatatlan kelléke a led, és kész a tuning versa ami szarabbul megy mint régen.
Nem értem hogy pár ember miértnem tudja felmérni a saját igényét...
Mert aki tuningolni akarja az autóját annak tényleg lényeges hogy hogy megy az autó nem ????? De akkor mi a gecinek vett 1.2 est? Meg ha nem megy jól akkor tegyünk rá ezer ledet bazdmeg!
Soha nem fogom megérteni ezt a gondolkodásmódot.

Nem értem hogy az emberek nagy része mikor autót vesz akkor azt nézi hogy ez de szép, meg hogy keveset eszik meg hogy milyen jó lesz. Aztán persze megunja hogy csak vánszorogni lehet az 1.0ás meg 1.2 es csodával. És akkor jön a sportgyertya sporszűrővel, aminek kihagyhatatlan kelléke a led, és kész a tuning versa ami szarabbul megy mint régen.
Nem értem hogy pár ember miértnem tudja felmérni a saját igényét...
Mert aki tuningolni akarja az autóját annak tényleg lényeges hogy hogy megy az autó nem ????? De akkor mi a gecinek vett 1.2 est? Meg ha nem megy jól akkor tegyünk rá ezer ledet bazdmeg!
Soha nem fogom megérteni ezt a gondolkodásmódot.

Szerintem meg az a baj, hogy sokan show-cart akarnak mindenféle autóból csinálni, csak az a baj, hogy a nagytöbbség olyan autót válasz ami éppen arra jó, hogy délutánonként elmenjünk a tescóba és bevásároljunk.
A másik gond, hogy ha már úgyis a tescóba vannak akkor ott próbálnak mindenféle "gagyi" tuning kiegészítőt venni. Nem is lenne ezzel baj de csak általában ezzel mindíg nevetségessé teszik magukat.
De nem baj ha neki ez tetszik akkor csinálja.
A másik gond, hogy ha már úgyis a tescóba vannak akkor ott próbálnak mindenféle "gagyi" tuning kiegészítőt venni. Nem is lenne ezzel baj de csak általában ezzel mindíg nevetségessé teszik magukat.
De nem baj ha neki ez tetszik akkor csinálja.
Na az a kemény, nem a fa....om!!!

Bár mondjuk felénk mindíg mentek a világítós cuccok, ne feledjuk PL. a KNIGHT RIDER sorozat elementáris hatását!!!!

Bár mondjuk felénk mindíg mentek a világítós cuccok, ne feledjuk PL. a KNIGHT RIDER sorozat elementáris hatását!!!!
Most hétvégén láttam egy "gyönyörű" autót a Tesco parkolóban:széria Dacia Logan Hatalmas aluszárnnyal a hátulján, és két hatalmas kerek ködlámpával az elején. Igazán ízléses tuningverda volt...

Dragster
2005. január 24. 09:28
Sokan nem tudnak különbséget tenni a show car és utcai autó között.
Látják őket a neten az ujságba, meg kiállításon, csak nem tudják hogy azzal a gazdi nem jár esténként valamelyik nagybevásár parkolójába lazulni
Látják őket a neten az ujságba, meg kiállításon, csak nem tudják hogy azzal a gazdi nem jár esténként valamelyik nagybevásár parkolójába lazulni

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!