Haladunk: lelkes kis csapatunk immáron második napja dolgozik az UNIX-AMTS 2024 nyereményautóján a Westend Bevásárlóközpont szívében. Színpadunkon folyamatos a sürgés-forgás: egyszerre készül az autó belseje, a hifi installáció, a futómű szerelése, valamint a fóliázás is.

Míg a Villfény csapata a Millenium Jade névre hallgató APA bevonat készítésén dolgozott a helyszínen, délelőtt megérkeztek a Grandvoice-os srácok is, akik nekikezdtek a hangrendszer kábelezésének. Az autó idén komplett Audison installációt kap, 20 centis első szettel és két darab 25 cm-es mélysugárzóval, melyek egy egyedileg gyártott ládába építve kerülnek majd a csomatartóba. A rendszert egy négycsatornás és egy monoblock erősítő hajtja meg erősítő látja el krafttal, melyek szintén hátul kerülnek beépítésre.

A futómű tartogatott egy kis meglepetést. A jobb első csonkállvány csavarja korábban túl lett húzva, a szétszerelés során pedig el is tört a felső befogatása. Ez az alkatrész mindenképpen cserés, de szerencsére sikerült szinte azonnal egy új darabot beszerezni, az új, állítható ST-X futómű így holnap fel is kerülhet az autó alá.

Ha pedig ez nem lett volna elég, a bal hátsó lengőkarba pedig beleszakadt a csavar - a Milwaukee szerszámai ugye bivalyerősek - amit szintén egy elég komoly műtétnek ígérkezik. Patrik tehát biztosan nem fog unatkozni a holnapi napon.

A vadonatúj fúrt-barázdált grafit Rotinger féktárcsák egyenesen a hazai forgalmazó, az Elaforg 2000 Kft. kínálatából érkeztek a helyszínre, viszont egy alkatrész hiánya miatt még ezek felszerelésével is várni kell. A hátsó szett már felkerült ma, előre pedig remélhetőleg keddig megjönnek a hiányzó dolgok. Addig is Gengeliczky Jani lefújta feketére a gyári nyergeket, arra az esetre, ha netán kifutnánk az időből. Az új tárcsák és fékek ebben az esetben is felkerülnek az autóra, legrosszabb esetben az nyilvános autóépítés után.

Ahogyan készül az autó, minden egyes munkafázist gondos takarítás és detailing előz meg a Glanz Brothers szakértelmének köszönhetően. A teljes kasztni és minden egyes elem patent polírt kapott, hogy a fóliásoknak minél egyszerűbb dolga legyen, emelett az összes zeg-zug - beleértve többek között a dobbetétek mögötti területet is - új autó minőségű állapotba kerül.

Egy biztos, alig négy nap múlva egy teljesen egyedi gép tekint majd vissza a kordonok mögül! Addig is folyamatosan tudósítunk az eseményekről, de ha az éppen aktuális állapotra vagy kíváncsi, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban.

Idén is rendesen befoglaltuk a Millennium-udvart: előtérben a Gender Racing formaautója, a KEEWAY motorkerékpárjai, valamint a Hyundai IONIQ 5 modellje, a háttérben pedig a Pappas Auto Mercedes EQE 300-asa foglal helyet

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet - több más AMTS relikvia, valamint akciós csomag mellett - most akár a Westendben is megvásárolhatod kedvezményesen az építés ideje alatt az UNIX-AMTS 2024 standján, sőt, most még egy ajándék kulcstartót is kapsz mellé ajándékba! 

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen február 6-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban az első két nap képeit találod.

Forrás: Carstyling.hu