Habár rengetegen vannak, természetesen nem csak tuningolt pickupokból áll a SEMA külterének felhozatala. Rengeteg érdekes – főként magánkézben lévő – gépet sorakoztattak fel a szervezők a pavilonok főbejáratai előtt, de meglehetősen sok cég és támogató standja is ide került. Annyi biztos, hogy egy gombostűt nehéz leejteni a szebbnél-szebb építések között.

A show ezen része egyébként bárki számára szabadon látogatható, a diftre és a bemutatókra lekerített hatalmas placcot pedig nehéz is lenne elrejteni a passzal nem rendelkező, avatatlan szemek elől, a város kellős közepén. Ide egyébként a nyitás előtti néhány napban építettek és betonoztak le egy jókora ugratót, ami jelenleg Vaughin Gittin Jr. és számos, hasonlóan komoly respekttel rendelkező versenyző privát játszóterén szolgál egy plusz látványelem alapjaként - a tempós drift és a gumiégetés mellé persze.

Ezen kívül még egy tesztpálya, valamint három további kültéri zóna köríti az idei rendezvényt, melyekhez egyelőre még csak eljutni sem sikerült. Galériánkban egy újabb adagot találtok pavilonon kívülről, a benti anyagok pedig közben gőzerővel készülnek, innentől ezekkel is folyamatosan jelentkezünk.

Addig is jó lapozgatást szemcsó

 

Forrás: Carstyling.hu