2022-ben rengeteg izgalmas eseményre volt lehetősége mindenkinek kilátogatni és a szezonnak még mindig nincs vége, mi viszont készülünk egy utolsó nagy dobással, amivel meg szeretnénk köszönni nektek az egész éves aktivitást! Ez lenne a Tuning & Retro Fest!

Na, de miről is szól ez tulajdonképpen?

Alapvetően egy olyan kiállítás, találkozó, amelyen hazánk legszebb tuning- és veteránautóit szeretnénk egy esemény keretein bemutatni mégpedig úgy, ahogy erre eddig nem volt példa hazánkban. A két kategória ugyanis inkább külön-külön szokott nagy tömegeket vonzani, most viszont egy területen lesznek kiállítva ezek a csodálatos gépek, tematikusan. Ez annyit jelent, hogy egy veteránautó mellé megpróbáljuk annak fiatalabb tuningváltozatát kiállítani, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor ugyanannak a márkának az épített, modernebb változatával állítjuk párba az autókat.

Ez lehetőséget ad arra, hogy roppant színes felhozatalt és különleges párosításokat láthassatok a Vasúttörténeti Parkban, ráadásul 3 napon keresztül, így garantáltan nem fog lemaradni senki!

A részvételhez regisztráció szükséges!

Látogass el a www.tuningretro.hu oldalra és ott pár kattintás után máris bekerülsz a rendszerbe. Fontos tudni, hogy korlátozott hely miatt, ide most csak a legjobb, legszebb, legigényesebb autók kerülnek beválogatásra, amit a Carstyling és a Backyard Garage csapata ellenőriz!

Éppen ezért mindenképp friss képeket tölts fel a rendszerbe, hogy ne történjen semmilyen félreértés, ugyanis a helyszínen is ellenőrizni fogjuk az autókat és amelyik nem úgy néz ki mint a képeken, nem jut be a csarnokba!

A fedett kiállítói terület mellett lehetőség van a szabadban is kiállítani az autódat, illetve szombaton és vasárnap is várunk mindenkit a külső területen egy találkozóra, ahol különböző programok szórakoztatják a kiállítókat és a látogatókat egyaránt, illetve lesz külön szépségverseny is!

Apropó szépségverseny!

A fedett területen kiállított autókat egy külön zsűri fogja megvizsgálni és vasárnap este onnan is különböző díjakkal indulhatnak haza a tulajok!

A Vasúttörténeti Park alapból színes látnivalói, programjai mindenkinek megfelelő szórakozást nyújt három napon keresztül és családi napnak is kiváló választás lesz ez az októberi záróbuli, ami egyfajta megünneplése a 2022-es autós szezonnak! 

  • VIP (kültéri és beltéri) jelentkezési határidő: 2022. augusztus 31.
  • Tuning találkozó jelentkezési határidő: 2022. szeptember 20.