Örömmel tudatjuk a tisztelt egybegyűltekkel, hogy 2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal vár ismét mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón!

Ahogyan az elmúlt években megszokhattátok, a rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas nemzetközi felhozatal alkotja, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig.

Mint minden évben, az AMTS 2022-ben is színesebb élményeket nyújt majd elődeinél. Másfél évtizedes fennállása során a határainkon túl is jelentős hírnévre szert tett rendezvényre hatalmas az érdeklődés, így komoly nemzetközi látnivalókban biztosan nem lesz hiány.

Az átépített autók és a tuning világa mellett az immáron önálló pavilonokat elfoglaló új autó, valamint járműtörténeti és veterán kiállításainkba is számos új színt hoz majd a 2022-es év, rengeteg meglepetéssel készülünk, melyeket folyamatosan adagolunk majd számotokra jövő márciusig. A kiállított csodák mellett pedig számos programmal és eddig nem látott friss tematikával készülünk az új szezonra szezonra, mindezt továbbra is egyetlen belépőjegy áráért tekinthetitek majd meg 2022-ben is!

További jó hír, hogy belépőjegyeinket 2021. december 31-ig jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg, a hagyományokhoz híven pedig ezúttal is új nyereményautóval készülünk, melyet hamarosan közzéteszünk felületeinken. Rendeld meg belépőidet most kényelmesen, gyorsan és időben, így amellett, hogy spórolsz, még a sorban állást is elkerülheted! 

Jegyezd fel már most:

2022. május 27-29, HUNGEXPO! 

Szervezőként nagyon bízunk benne, hogy a járvány lecsengésével újabb korlátozásokra nem kerül sor, az elmúlt két év tapaszalataira alapozva készülünk egy biztonsági "B" opcióval is: amennyiben a 2022. májusában hatályos jogszabályok esetleg nem teszik lehetővé a rendezvény megtartását, akkor az AMTS-re szeptember végén kerül sor, ugyanúgy a Hungexpón. Az addig megváltott elővételes belépőjegyek ez esetben természetesen automatikusan érvényesek lesznek a nyári dátumra.

Hivatalos weboldalunkat folyamatosan frissítjük az újdonságokkal és a részletekkel, kísérjétek figyelemmel híreinket és a www.amts.hu-t! Amennyiben kiállítóként vennél részt a rendezvényen, itt találsz részletes útmutatót az ezzel kapcsolatos tudnivalókról.

A visszaszámlálás ezennel megkezdődött, ahogyan pedig minden évben, most is:

Jobb, ha időben felkészülsz! szemcsó